Новосъздаденото кралско семейство

• 58 560
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Кофти, особено ако историята се е раздухала тъкмо в навечерието на сватбата. Rolling Eyes

# 241
  • София
Кофти, особено ако историята се е раздухала тъкмо в навечерието на сватбата. Rolling Eyes

ами...със сигурност се раздуха след обявяването на годежа им, което е гадничко Rolling Eyes

# 242
Божееее, новата Монакска невеста ми изглежда адски упоена или друсана.... Да не са й сипали нещо в чашката за да не избяга?
Такава ли е "забавена" по принцип? Аз не съм гледала други клипчета с нея... сега ще потърся....

# 243
Ами тя и по принцип си изглежда леко меланхолично, според мен. Такова си й е изражението. А кога всъщност се разбра за третото дете? Не е ли след подписването онзи ден? Ако е така, адски адски гадно е. Представям си колко засрамена и унижена се е чувствала.

Любопитно ми е какви са им отношенията в действителност. По изражение и държание пред камери едва ли може да се съди много, ако се прикриват успешно.

# 244

добре, да кажем, че при някакви обстоятелства може да се случи така, че един мъж да има едно извънбрачно дете, което не е искал.. да кажем, че може да повтори тази грешка отново.. но 3-то?? или е адски безотговорен, или е адски глупав..

# 245
  • На земята, която е всъщност звезда.
Той ще прави тест за трето, но има съмнениея и за четвърто, от някаква италианка.  #Crazy

# 246
Сега прочетох, че от двореца са потвърдили: след сватбата принцът ще прави тест за бащинство за признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. Абе, разпасана работа! Rolling Eyes Някъде из снимките имаше двама братя на невестата. Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking

преполагам, 4е и невестата и братята знаят много добре какво представлява Алберт, никога не се е правил на светец
явно тях ги устройва  

# 247
Сега прочетох, че от двореца са потвърдили: след сватбата принцът ще прави тест за бащинство за признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. Абе, разпасана работа! Rolling Eyes Някъде из снимките имаше двама братя на невестата. Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking

преполагам, 4е и невестата и братята знаят много добре какво представлява Алберт, никога не се е правил на светец
явно тях ги устройва  

Ако е правила опит да избяга от сватбата, значи не е знаела цялата истина и наистина има чувства, а не е само златотърсачка.  Thinking

# 248
  • София
Добре де, трябва да си голям тъпак да наредиш отбор незаконни деца, предвид кой си и какъв си.
Разбирам да си някакъв неграмотен циганин да не знаеш какво правиш и как да се предпазиш. Пусти нагон  Mr. Green

# 249
Айдеееее на тортата, ще има за всички  Grinning:

И още снимки от гостите на гала-вечерята след църковната венчавка:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2010687/Monaco-royal-wed … rt-reception.html

Благодаря за снимките Simple Smile Според мен изглеждат много добре като двойка Simple Smile Дано има скоро наследник  Praynig

# 250
Предишните две са от негови връзки, с майката на момченцето даже е бил няколко години, имат снимки, вкл. той и детето. Но явно тя не е била одобрена за принцеса /може би и защото е чернокожа и с предишни деца?/. Сега има съмнения, че третото дете е пак от нея.

Тук, в някакъв форум, попаднах на техни снимки:

http://www.gossiprocks.com/forum/miscellaneous/22128-prince-albe … on-alexandre.html

# 251
  • София
и аз мисля, че трябва наистина да си глупак, още повече като се има предвид, че не си някой случаен, за да сееш незаконни деца навред. Извинявам се! Един, хайде два пъти да се случи ненадейно- ДА, ама 4 пъти  Naughty Да не говорим, че е адски гадно да живееш с някой, да сте пред брак и ти още ненадянал халката да си изневерил и то пък правейки дете  Crossing Arms
Не ще е меланхолична, а евала на самообладанието й, ако нещата стоят така, както ги описва пресата!

Само да не стане като Чарлз и Алберт да си чезне по тази, която не е била одобрена и да съсипе живота на жена си  Confused

# 252
Булката е правила 3 опита за бягство- при порба на роклята в Париж, по време не Гран При и последният този месец Thinking

# 253
  • София
е, какво значи бягство  Thinking Не сме в Средновековието, да не е била под ключ. Ако е искала да си тръгне, да си е събрала багажа. На дали някой я е вързал в буквалния смисъл. Все пак сме 21в.  newsm78

тук има прилика  Thinking

# 254
Уилям и Кейт Heart Eyes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Общи условия

Активация на акаунт