Новосъздаденото кралско семейство

• 58 480
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Какво има на крака си сестрата с късата рокля?

татуировка Mr. Green

Има и на гърба

Аз ви показах снимките, не за да им гледате тоалетите или татуировките, а за да им видите физиономиите. Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 19:06 от B & C

# 421
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сестрите и племенниците на принца бяха дадени многократно по- напред в темата. Simple Smile

# 422
  • София
Принц Албер провалил романтична вечеря с Шарлийн
http://life.dir.bg/news.php?id=9005392&nt=5

Според мен журналистите са се амбицирали да ги разделят, дори Шарлийн да няма такова намерение. Laughing

има май нещо такова  Laughing

# 423
Сестрите и племенниците на принца бяха дадени многократно по- напред в темата. Simple Smile
Когато пуснах снимките, изобщо не съм си мислила, че в темата до сега никога не са пускани снимки на сестрите  Simple Smile

Ти смяташ, че журналистите искали да ги разделят, а аз не мисля така.
Но за сестрите не гарантирам.  Wink

# 424
Сестрите е напълно нормално да изпитват ревност. Даже е задължително. Не само защото Шарлийн (или която и да е на нейно място) е толкова по-красива и млада от тях и се омъжва за брат им, ами и защото нейните деца ще са един ден наследници на короната, а не техните. Всички привилегии сега са за Шарлийн, а до момента не е имало друга жена преди тях.

Иначе, сестрите имат доста хубави телца. Някакси ми е странно Стефани да е толкова сбръчкана, но пък от друга страна - може да е решила да остарява естествено. Не ми харесва прекаляването с тена.

# 425
Аз мисля даже,че Стефани остарява по-скоро преждевременно отколкото естествено.

# 426
  • София
тя и на Кейт сестра й ще бърза да се намърда из висшите кралски среди. Мина не мина 1м от сватбата и заряза чиновника  Laughing

# 427
  • На земята, която е всъщност звезда.
Когато пуснах снимките, изобщо не съм си мислила, че в темата до сега никога не са пускани снимки на сестрите  Simple Smile

Ти смяташ, че журналистите искали да ги разделят, а аз не мисля така.
Но за сестрите не гарантирам.  Wink

Това беше шега, но явно не си го разбрала.  Laughing

# 428
Какво им е на сестрите? Генетично са си красиви!
Вярно, че Стефани се прецака яко с тези плажове, яхти и т.н. Аз, за това казвам, че само селяните се пържат на слънце, уверихте ли се, че това скапва фейса?!
Колкото до голямата, бяла сестра, завиждам на всяка една дама, която изглежда по този начин на такава възраст  bouquet

# 429
  • София
Кейт и Уилям на родео-демонстрация в Калгари (скролвайте надолу за да видите всички снимки)
цък

# 430
Оф, какъв е тоя меден месец, изпълнен само с обществени мероприятия  ooooh!:
http://life.dir.bg/news.php?id=9010239&nt=5

# 431
# 432
  • София
сега от снимките виждам, че Кейт е правила "ремонт" и на зъбите  Thinking С 2 думи са се справили чудесно с поправките  Peace

# 433
В Кейт има нещо много магнетично без да е някаква извънземна красавица. Адски ми харесва стилът й (без грам крясъци и залитания), излъчването й, поведението. Може би именно съчетанието на класа и перфектен външен вид с някои дребни кусури или по-скоро несъвършенства я прави толкова интересна и магнетична. Поне за мен и въпреки, че не е мой тип. Смятам, че от тук нататък ще се развихри още повече и ще изглежда все и все по-добре.

Освен това си личи, че са двойка, че са заедно, че имат общи интереси, разбирания.

# 434
Тоалетите на Кейт не винаги са ми по вкуса ,но пък има чудесен усет към обувки с малки изключения Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт