Новосъздаденото кралско семейство

• 57 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Разликата м/у Кейт и Шарлийн, от снимките според мен е в това, че Кейт се чувства абсолютно в свои води. Сля се това момиче с ролята за няма и 2 месеца. Шарлийн, стои до Албер леко пошло, прилича на Плейбой гърл, напомня Виктория Силвстед ( или както там се казваше).
Зад Кейт в момента е цялата монархическа пропагандна машина, Монако е.. съвсем друг мащаб.

# 436
  • На земята, която е всъщност звезда.
Разликата м/у Кейт и Шарлийн, от снимките според мен е в това, че Кейт се чувства абсолютно в свои води. Сля се това момиче с ролята за няма и 2 месеца. Шарлийн, стои до Албер леко пошло, прилича на Плейбой гърл, напомня Виктория Силвстед ( или както там се казваше).
Зад Кейт в момента е цялата монархическа пропагандна машина, Монако е.. съвсем друг мащаб.

Не мисля, че стои пошло до принцеса Стефани и племенниците - наркомани. Да не говорим за скритите истории на принца. Thinking

# 437
Права си, всъщност.
Онзи ден гледахме едно предаване за МОнако и поне сто пъти повториха какъв остров на стила и лукса е. Не можах да открия следи от това нито на сватбата, нито у отделните представители на фамилията Риналди. Може би по времето на Рение-Грейс да, сега са ми малко залязли, малко поостарели, малко попрекалили с кича, дори малко провинциални.

# 438
Шарлийн по-скоро стои неуверено до Албърт и без никакво самочувствие. А това може да означава само, че той не си пада особено по нея. Или пък тя е влюбена в него. Сега ми хрумна.

# 439
не мисля, че стои пошло до принцеса Стефани и племенниците - наркомани. Да не говорим за скритите истории на принца. Thinking
точно като някоя гърла седи  -  гледах някакво интервю и докато говори стърчат напомпаните джуки , както вика баба ми , много евтино ...

# 440
Шарлийн по-скоро стои неуверено до Албърт и без никакво самочувствие. А това може да означава само, че той не си пада особено по нея. Или пък тя е влюбена в него. Сега ми хрумна.

ох, не знам защо и аз имам такова чувство - че нещо той не си пада особено по нея..

# 441
Отиват й шапките на Кейт:

По- принцип ми харесва повече когато е по- спортно облечена.

# 442
http://www.zimbio.com/photos/Prince+Albert+II/Monaco+royals+take … a+dip/qKYHZXVJpHw

Опитах се да постна снимка от лятната ваканция на двойката(Принцът и принцесата на Монако) от далечната 2006година, но не ми се получи.

Та мисълта ми е, че Шарлийн е имала 5 години да реши "Дали" "Или".

Кои са позитивите и кои негативите от една сватба с този разглезен и непостянен чичко с коремче и паласки.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 03:07 от malko_z

# 443
-

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 02:30 от malko_z

# 444
Защото вмъкваш цитат. Трябва да кликнеш върху иконката със снимката "Вмъкни изображение" и да пейстнеш адреса на снимката, който излиза като кликнеш върху нея с десен бутон.

На Кейт й отиват не просто шапки, а каубойски шапки. Тя физиономията й си е леко каубойска на нея.

# 445
Защото вмъкваш цитат. Трябва да кликнеш върху иконката със снимката "Вмъкни изображение" и да пейстнеш адреса на снимката, който излиза като кликнеш върху нея с десен бутон.

Благодаря ти много!!!
Мисля, че вече успях!

# 446
http://www.celebrity-gossip.net/kate-middleton/photo/prince-will … ate-middleton-243

http://celebrity-gossip.net/kate-middleton/photo/prince-william- … ate-middleton-188
Keйт е №1, Уилям №2 Heart Eyes
http://celebrity-gossip.net/kate-middleton/photo/prince-william- … ate-middleton-189
Смехория Heart Eyes

това в подкрепа на тезата, че Уилям и Кейт са двойка и се забавляват заедно.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 02:45 от malko_z

# 447
Много са ми симпатични, но вече прекаляват със забавленията. На почти всички снимки са ухилени до уши. Вицове ли си разказват, какво ли си говорят, което да е  толкова смешно?  newsm78 Thinking  Laughing

# 448
  • Пловдив
Просто са щастливи и се радват, че са заедно...  Flutter

# 449
Английската двойка на благотворителен мач по поло в ЕлЕй:

Досега все обсъждаме Кейт, но я вижте Уилям колко е стилен. Grinning

Сред знаменитостите на мача:

Общи условия

Активация на акаунт