Новосъздаденото кралско семейство

• 58 482
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Много са ми готини и двамата. Кейт може и да не е красавица, но е симпатична млада дама, като част от кралското семейства се справя перфектно - за облеклото и визията и нямам никаква забележка, едва ли много от тия, които я коментират негативно могат да се похвалят със същото. Освен това усмивката е нейното оръжие, всеки го знае- дори да е заучена изглежда ведра и приветлива. Двамата с принца изглеждат щастливи, колкото и да ви се струват изкуствени усмивките и, вида и показва че е щастлива, докато на булката на принц Алберт усмивката е измъчена. Кралската двойка излъчва чар, близост и топлина, а  предполагам че са фаворити на  поданиците си пред принц Чарлз и Камила/ата му/.

# 406
  • Варна
Аз не разбирам защо ви дразни, че се усмихва  Shocked Ми хората и се усмихват и поздравяват и тя се усмихва, всеки така прави  newsm78 Кое ви дразни толкова?

Не че ни дразни, но не ни изглежда искрена. Има много красива усмивка, не може да и се отрече, и я експлоатира доста умело.
Това както и да е, но все повече ми прави впечатление ужасният и грим. Време и е вече за някои консултации със специалисти. Все едно виждам наклепаните с черен молив съученички на дъщеря ми.  Simple Smile

# 407
Това както и да е, но все повече ми прави впечатление ужасният и грим. Време и е вече за някои консултации със специалисти. Все едно виждам наклепаните с черен молив съученички на дъщеря ми.  Simple Smile

Най-добре ще е да си направи регистрация в Бг-мамма...Тук е пълно с модни критици и специалисти, от които може да се поучи... Mr. Green

# 408
  • Варна
Неуместна ирония, Сис. Simple Smile
Аз не съм никакъв експерт в грима, но щом дори и на мен ми е направило впечатление колко е зле, значи положението наистина е отчайващо. Все пак не е случаен човек, иска да е перфектна, нека да се образова малко. Само може да спечели Peace!

# 409
Всеки има стил,дори и принцесите. Laughing

# 410
Абе с тези срокове които има за да забременее си плаче за регистрация в  Бг.мамма от всякъде -  Joy

# 411
  • София
Да, да - ще се регистрира тя. Че да я залеят на лични колко е тъпа, проста, кльощава, гадно ухилена, зле гримирана, изкуствена и т.н. Да не е луда да се бутне в шамарите!

# 412
Неуместна ирония, Сис. Simple Smile
Аз не съм никакъв експерт в грима, но щом дори и на мен ми е направило впечатление колко е зле, значи положението наистина е отчайващо. Все пак не е случаен човек, иска да е перфектна, нека да се образова малко. Само може да спечели Peace!

Ами в темата се изписаха толкова критики по повод стайлинга,усмивките и нам си още кво на тези знатни особи! Дори се правеха забележки за модела на булченска рокля на Шарлийн...Ама какво може да разбира някакъв си там Армани!  Mr. Green Направил рокля на кралската невеста...мани-мани...
Пък Кейт нали всяка сутрин се гримира сама...И прическата си "издухва" със сешоарче в банята... Mr. Green
А тук моден експерт до моден експерт,мила моя майнольо,и тези кралски особи не се възползват от мнението им... Crazy

# 413
Аз харесвам Кейт. Не ме дразни, че е слаба. Дори и роклята на сватбата й харесах Mr. Green ...
Но съм напълно съгласна със Северина относно молива. Отдавна и аз бях забелязала същото нещо.

# 414
Принц Албер провалил романтична вечеря с Шарлийн
http://life.dir.bg/news.php?id=9005392&nt=5

# 415
  • Варна
Да, доколкото знам Кейт се гримира сама. Поправете ме ако греша.

# 416
  • София
Аз не разбирам защо ви дразни, че се усмихва  Shocked Ми хората и се усмихват и поздравяват и тя се усмихва, всеки така прави  newsm78 Кое ви дразни толкова?

не ме дразни, че се усмихва, даже напротив, но усмивката й тип "от ухо до ухо" на фона на дискретните усмивки на Уилям, е меко казано не на място. Иначе нека си се усмихва, в крайна сметка това й е работата донякъде  Peace

# 417
  • На земята, която е всъщност звезда.
Принц Албер провалил романтична вечеря с Шарлийн
http://life.dir.bg/news.php?id=9005392&nt=5

Според мен журналистите са се амбицирали да ги разделят, дори Шарлийн да няма такова намерение. Laughing

# 418
Искам да ви покажа сестрите на Albert как са изглеждали на самата сватба  Simple Smile

Какво ще кажете?  Simple Smile

А тук може да видите едно клипче, отново от сватбата.
На 2.19 минута става интересно.  Mr. Green

Не знам дали тази книга я има на български, но ако знаете немски и книгата представлява интерес за вас, може да я потърсите и прочетете.
Книгата се казва Alles, was Sie schon immer ьber Kцnige wissen wolten, aber nie zu fragen wagten. Авторът е Alexander von Schцnburg ( Alexander Graf von Schцnburg-Glauchau)

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 18:38 от B & C

# 419
Какво има на крака си сестрата с късата рокля?

Общи условия

Активация на акаунт