Новосъздаденото кралско семейство

• 58 489
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да, на тези снимки Кейт изглежда перфектно! Страхотна фигура.
Сега е доста скелетообразна и изобщо не ми харесва такава слабост - граничи вече с болест.

# 391
Не мисля, че Кейт не е показвала емоция на сватбата си, напротив постоянно беше усмихната и излъчваше щастие, направо сияеше. Дори и след сватбата на всички снимки е усмихната и естествена, не знам кое точно е "студено" в нея, но явно всеки възприема нещата различно...

# 392
Не мога да кажа, че Кейт е първа красавица, а пък и не знам дали е бяла и добра. В началото хич не я харесах. Но още от сватбата тя излъчва такова спокойствие, увереност, нежност, доволство, грация и като прибавиш и премереността в поведението, приятната усмивка, красивите тоалети ... ами как да не ти стане симпатична! Че тя сияе!
Както казах и по-напред в темата - щом щастието направи от грозотия като Камила почти красавица /снимките от сватбата и с Чарлз/... значи просто приемаме, че щастливата жена е и хубава и радва окото!  Hug

# 393
  • София
Не мисля, че Кейт не е показвала емоция на сватбата си, напротив постоянно беше усмихната и излъчваше щастие, направо сияеше. Дори и след сватбата на всички снимки е усмихната и естествена, не знам кое точно е "студено" в нея, но явно всеки възприема нещата различно...
Peace
Така де - не всички сме способни да излеем една кофа сълзи на сватбата си, а и нужно ли е по такъв начин да показваме щастието си. Нормалната реакция е щастливите хора да се усмихват, а не да ронят сълзи и да бършат сополи.
Шарлийн нали рИва... от какво обаче - щастие или мъка? Изобщо това със сълзите не е показателно и не е задължително.

# 394
  • ENGLAND
Усмивката на Кейтито е толкова заучена и толкова изкуствена.  Confused На два пъти по тукашната телевизия я показаха, когато си мислеше, че камерата не я хваща и правеше едни физиономии на недоволство, дори отвращение.В момента в който разбра, че камерата я следи цъфна дежурната и усмивка. За съжаление и двете видеота изчезнаха набързо от нета, та не мога да ви ги покажа.
Преди беше нормално слаба, сега е направо скелет, има такъв анорексичен вид, няма да се очудя ако е и вече.

# 395
Четох в едно спсание, че младоженците се преместили да живеят, там където е живяла принцеса Даяна и сега нещеш ли нейния призрак преследва Катрин  Shocked Ама какви са тия глупости бе хора.....Много са си готини даже младоженците, много харесах и сватбата - "една модерна приказка"! Simple Smile txtloves

# 396
  • София
на мен единствено ми идва прекалено пресилената й усмивка, иначе си е ок  Peace

# 397
Аз си я харесвам Кейтиту  Mr. Green Мен ако питате момичето цял живот се е учило как да бъде принцеса и й се отдава  Peace За мен тя ще измести Даяна много скоро...
Колкото до килограмите..тя явно си има склонност към надебеляване (то кои няма  Rolling Eyes) и си е на ти с диетите ...  
Напълно разбираемо е, че на моменти се получават залитания в едната или другата посока..
Аз лично и съчувствам, такава е модата сега, че ако си на 50 кила просто няма какво да облечеш и абсурд нещо от големите дизайнери да ти стои добре  Crossing Arms Не е лесно да си принцеса и модна икона  Mr. Green

# 398
  • София
ох, същата усмивка "от ухо до ухо" има и майка й  ooooh! И това ако оправи Кейт, цена няма да има.

# 399
  • София
Сигурно и Джулия Робъртс, и Камерън Диаз са ви безкрайно неприятни.

# 400
  • София
Аз харесвам и Кейт и Уилиям, много са лъчезарни.

# 401
Аз като гледам Кейт и на стари снимки е с тази усмивка, сигурно цял живот си е лицемерка според вас.

# 402
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тук има и снимки, където е без дежурната усмивка. Вижте тези, където са седнали на една маса с пострадали местни жители:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2011945/Royal-tour-Kate- … ildfire-town.html

# 403
Аз не разбирам защо ви дразни, че се усмихва  Shocked Ми хората и се усмихват и поздравяват и тя се усмихва, всеки така прави  newsm78 Кое ви дразни толкова?

# 404
Кейт ми е много симпатична, с усмивка, излъчване и всичко. Но за Камерън Диас и Джулия Робъртс уцели, крайно антипатични са ми и двете. Донякъде и заради странните им залепени усмивки, струва ми се.

Общи условия

Активация на акаунт