Новосъздаденото кралско семейство

• 58 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
В голяма грешка си според мен! Виж къде завършват краищата на пръстите на двете, на една и съща линия, нали? Кой е по-снажен и висок в случая? Защо е необходимо тъмнокожата г-жа (някой знае ли коя е?) да бъде удължавана допълнително в горната си част, като са й достатъчно дълги ръцете и торса? Ръкавите са й асиметрични, отпред са по-къси, което според мен е едно добро решение, съобразно физиката й Peace

# 376
  • На земята, която е всъщност звезда.
В голяма грешка си според мен! Виж къде завършват краищата на пръстите на двете, на една и съща линия, нали? Кой е по-снажен и висок в случая? Защо е необходимо тъмнокожата г-жа (някой знае ли коя е?) да бъде удължавана допълнително в горната си част, като са й достатъчно дълги ръцете и торса? Ръкавите са й асиметрични, отпред са по-къси, което според мен е едно добро решение, съобразно физиката й Peace

Защото е пълна и това ще я направи да изглежда по- издължена и по- слаба.

Един пухкав посрещач на Кейт и Уилям /от любимата порода на кралицата/:

# 377
  • София
което не й пречи след теста да си събере багажа  Laughing

Няма да го направи.  Simple Smile Ще се нацупи леко и толкова. Браковете по сметка не се развалят само заради  поредното дете, изскочило от нищото.

е, ние не сме сигурни, че е по сметка  Peace

# 378
Чудно ми е как всички тук се възхищавате колко е красива Кейт,която всъщност няма нищо чаровно и  красиво в нея,а е просто една студена,горе-долу сносно изглеждащата жена,и за нейната възраст принципно изглежда по-възрастна и доста не добре изглеждаща.Аз по-студена личност от нея никога не съм виждала.Човек който на собствената си сватба не показа никаква емоция,ама абсолютно никаква,и сега не ми говорете за етикет,всеки знае как се чувства жената когата е булка,при нея въобще това липсваше.Много,ама много студена и злобна жена и готова да направи всичко за това което иска.

# 379

Млада жена в разцвета на силите си се омъжва за възрастен чичко, който най-вероятно и е изневерявал. Аз на това не му казвам любов, а брак по сметка.
Браковете по сметка са нещо нормално и доста често срещано явление при кралските особи.
Преди са се женили за пари и земя, а днес за любовта на народа.  Wink
Малко са останалите монархии и възможността да намалеят още, не е изключена.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 01:31 от B & C

# 380
О, о, о, студена и злобна Кейт! Ама вие кога успяхте да се запознаете, бе синеочка?
 ooooh!
Интересно, и аз на моята сватба бях като препарирана и изумена, все още не мога да се гледам на снимките и записа, но ако за свекърва имах Лизито, то трябваше да ме дрогират яко, за да се появя на това събитие!

# 381
  • София

Млада жена в разцвета на силите си се омъжва за възрастен чичко, който най-вероятно и е изневерявал. Аз на това не му казвам любов, а брак по сметка.
Браковете по сметка са нещо нормално и доста често срещано явление при кралските особи.
Преди са се женили за пари и земя, а днес за любовта на народа.  Wink
Малко са останалите монархии и възможността да намалеят още, не е изключена.

еее, има случаи и когато е любов. Дано пък този е точно такъв  Peace

# 382
Какво и има на Лизето....не разбирам?  newsm78  Rolling Eyes
Аз харесвам Queen Elizabeth II, намирам я за много симпатична и не ми изглежда толкова страшна.  Simple Smile

# 383
Ама ти, поданичка ли, придворна ли, приятелка ли (има ли такова животно), или снахичка ще й бъдеш? Н`ъл се сещаш, че има мааалко разлика?

# 384
еее, има случаи и когато е любов. Дано пък този е точно такъв  Peace

eee, има и наивни хора, но светът без тях би бил много скучен и безцветен.  Simple Smile

Мортиша, да права си, че има разлика, но не кралицата е страшна, а самата корона.  Wink
Кралицата е една  симпатична жена от старото поколение, която аз много харесвам  Heart Eyes

# 385
Чудно ми е как всички тук се възхищавате колко е красива Кейт,която всъщност няма нищо чаровно и  красиво в нея,а е просто една студена,горе-долу сносно изглеждащата жена,и за нейната възраст принципно изглежда по-възрастна и доста не добре изглеждаща.Аз по-студена личност от нея никога не съм виждала.Човек който на собствената си сватба не показа никаква емоция,ама абсолютно никаква,и сега не ми говорете за етикет,всеки знае как се чувства жената когата е булка,при нея въобще това липсваше.Много,ама много студена и злобна жена и готова да направи всичко за това което иска.

Синеочка, всички очички виждат различно. Не ни разубеждавай, моля те, колко е нехубава Кейт. Praynig

# 386
Защо е необходимо тъмнокожата г-жа (някой знае ли коя е?)

Тобека Мадиба, съпругата на Зума.

# 387
  • София
Защо е необходимо тъмнокожата г-жа (някой знае ли коя е?)
Тобека Мадиба, съпругата на Зума.
Този Зума предполага ли се, че трябва да го познаваме  Grinning
Защото аз се сещам за един друг Зума...

Бялата плетена рокля на Шарлийн й стои просто ужасно. С такива рамене и гръб, това е възможно най-неудачният избор на тоалет!

# 388
Този Зума, доколкото схванах от статията е примерно президента на ЮАР? А тази е една от многото му съпруги, имал около 20 деца, брачни и извънбрачни.
Светъл пример за Албер, демек. Mr. Green

# 389
Кейт тук сякаш не е толкова слаба :

На тези снимки изглежда добре ,няма ги ръбестите форми ,като сега.

Общи условия

Активация на акаунт