Новосъздаденото кралско семейство

• 58 495
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Чарлийн е с интересна и елегантна плетена рокля, колкото и несъвместимо да звучи това:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2011852/Prince-Albert-ta … eymoon-lunch.html
Възможно най-неподходящата рокля за нейната фигура  ooooh!

Обоснови се.
Charlene Wittstock е с тесен ханш и много широки рамене и трябва доста да внимава какво облича. На една снимка ми приличаше на травестит, заради фигурата си.  Rolling Eyes
С подобни рокли трябва много да се внимава и да не се сяда, защото на задника започва да стоят ужасно грозно.

# 361
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ми тя е плувкиня и има широки рамене (гръб)- модела е такъв, че подчертава точно това.

Аз например харесвам широки рамене на високи и слаби жени, и ми харесва, че ги е подчертала. Тук е като статуетка:

# 362
Аз също харесвам широки рамене, а не много тесни и паднали, но при нея границата на красивото е надхвърлена.
Аз самата съм с широки рамене (не чак толкова като на Charlene Wittstock, но все пак широки ) и изобщо не се чувствам добре.
А когато раменете на една жена са по-широки в сравнение с ханшът ѝ, си е направо грозна гледка.

# 363

ми..... Blush аз не смятам, че рамене са й "голям" проблем, просто ако малко  си подбира таолетите..този модел просто не е за нея  Crazy.

# 364
Най- отдолу роклята е широка точно колкото раменете й, за баланс.

# 365
Ми тя е плувкиня и има широки рамене (гръб)- модела е такъв, че подчертава точно това.

Аз например харесвам широки рамене на високи и слаби жени, и ми харесва, че ги е подчертала. Тук е като статуетка:

Каква статуетка, ooooh! с тези щръкнали, ръбати, широки рамене, при това и оголени! Та, дамата до нея изглежда много по-добре в одеждите си! Не ми харесва подбора на дрехи на Чарлийн и това е! С роклята, която се беше барнала на вечерното парти ми приличаше като подарък, омотан в опаковъчна хартия, от оная разтегателната Crazy
Но пък добре и стоеше на раменете, поне!

# 366
...Та, дамата до нея изглежда много по-добре в одеждите си!
...

Щом така смяташ... Laughing

# 367
Най- отдолу роклята е широка точно колкото раменете й, за баланс.

Баланс, баланс, ама с малко повече грим си е жив травестит.  Whistling

# 368
...

Laughing току виж принца се нахвърли на грешната мома.....

# 369
Laughing току виж принца се нахвърли на грешната мома.....
Няма да му е за първи път  Laughing

Е, ама много сме гадни!  Blush

# 370
според мен тази кройка в горната част излишно подчертава раменете й, които така или иначе са доста широки, а това си е класическа форма (трапец ли е) за визуално разширяване на раменете. не мисля, че е ОК тази рокля.

# 371
...

Да, действително смятам, че подбора на дреха от страна на дамата до Шарлийн е много по-подходяща за фигурата й Peace
Не съм споменавала други качества Naughty

# 372
аЗ дори бих я нарекла фешън крайм тази рокля, жената прилича на нощното шкафче на баба ми.
равно, бяло и на една кука.

# 373
Направо си е мильо Laughing
Шегувам се, разбира се. Интересни и красиви са ми подобни плетеници, но... Naughty, "трябва и акъл"!

# 374
аЗ дори бих я нарекла фешън крайм тази рокля, жената прилича на нощното шкафче на баба ми.
равно, бяло и на една кука.

Това са глупости за мен.  ooooh!

Дебеланката до нея трябва да е в друг цвят, това бледо- розово-лилаво я разширява. Ръкавите и сакото трябва да са една идея по- дълги, за да издължат оптически горната част на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт