Новосъздаденото кралско семейство

• 57 482
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Калина Китин и Симеон Хасан.
Не ми харесва Калина. Има проблеми със себеприемането тази жена. Начинът, по който изглежда също е ужясяващ, стряскащ е направо. Има нещо сбъркано в нея, не знам.

# 46
Тази жена какво си е направила на лицето ooooh!

# 47
Не знам колко е достоверно, но преди няколко години четох, че има някакъв проблем с носната преграда, който е затруднявал дишането й и се е наложило да я оперират. Преди това беше много симпатична, въпреки че не беше красавица. Учудва ме, че не се е подложила на пластика за възстановяване, но може да е противопоказно.

Но пък сега се разрових в нета и пише, че си е правила ринопластика малко преди сватбата и се е оказала несполучлива. Дори е класирана на 7-мо място сред 10-те най-несполучливи пластични операции.

Всъщност, чип нос изглежда или се прави трудно, или не е подходящ за всяко лице. Имам близка, която си направи чип нос и резултатът е подобен.

# 48
  • bulgaria
Кейт и Уилям са страхотно и имат стил, а калина ми прилича на това:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images4.btv.bg/2010/07 … =1280&bih=640

# 49
Е, не всеки има късмет да изглежда като кинозвезда.
Калина може да напомня в лице филмови персонажи, но аз лично винаги съм харесвала стила й на обличане, гримиране и т.н. - комбинация от стил и екстравагантност. Преди години правеше впечатление на бунтарка, докато сега го раздава по-зряло. Peace

# 50
Не знама, Azaf, според мен се лута от едната крайност в другата. И то не само в стила си на обличане изглежда.

# 51
Не знама, Azaf, според мен се лута от едната крайност в другата. И то не само в стила си на обличане изглежда.

Възможно е. Не е лесно да си княгиня на република. Wink
Т.е. надали е наясно коя е.
Но това е друг въпрос. Peace

# 52

хайде сега, момичета, не сме длъжни да обясняваме на който и да е защо нещо ни е интересно, а друго нещо не ни е интересно..
 Peace

Sananda, има известна прилика, права си!  hahaha

# 53
  • София
Тук има хубави снимки на цялата рокля на Катрин. Засега съм фен на чантата и обувките, за роклята още не мога да реша дали ми харесва.

# 54
Че защо да не ми обяснят, още малко оставаше да разбера. И това ми било форум за взаимопомощ.

# 55
  • Пловдив
Може ли да задам един въпрос?
Ние си имаме принцеса. Защо не надничате под нейните чаршафи, а под тия на британската?
Защо Вълчо, те и двете не говорят български. С две думи - все тая Simple Smile

# 56
Катрин ми се струва вече прекалено слаба  Rolling Eyes - мисля, че нещо се е поувлякла с диетите или пък напрежението и идва в повече
Sananda  Peace тъкмо се чудех къде съм виждала преди тази физиономия ..

# 57
Още в предната тема писах, че е прекалено близо до анорексия. Кралските психолози ще имат работа.
Освен всичко друго от нея се очаква здраво принцче.

# 58
Много ми хареса роклята на Кейт при срещата и с Мишел Обама!
Идният месец съм канена на едно събиране и мисля да си ушия същата.Е,намам нейните форми,но все пак... Laughing
http://www.eva.bg/UserFiles/Image/Moda/novini&trend/kate-mid … -reiss-dress1.jpg
Така се получават най големите гафове с облеклото  Naughty

# 59
  • на брега на морето
...за роклята още не мога да реша дали ми харесва.

Как да ти харесат тия рибешки люспи между презрамките Crazy

Общи условия

Активация на акаунт