Новосъздаденото кралско семейство

• 57 759
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • На земята, която е всъщност звезда.
A Джей Ло-то, освен че е с ужасна рокля, довела и майка си. hahaha

# 466
  • София
Жалко, че една от любимките ми - Джей Ло, така се е изложила с избора на тоалет. Може да бъде зашеметяваща, когато е с подходяща за нея рокля.

Кейт Мидълтън се запознава с Рийз Уидърпуун плюс още снимки от С … арбара/Калифорния

Кейт и Уилям - последни спирки в Лос Анжелис и изпращането им на летището

Нали знаете - скролвайте страничките надолу, за да видите всички снимки  Wink

# 467

а каква е тази рокля с кравешки десен, която носи кейт тук? за първи път я виждам с дреха, която откровено не ми харесва!

# 468
Това от времето, га беше мома  Mr. Green

# 469

да, забелязвам, че снимката е стара.. и по-пълничка е някак кейт, но и преди ми е правила впечатление като много добре обличаща се госпожица, пък с тази снимка ми се развали хубавото впечатление.. е, предполагам, всеки си има лоши моменти, дори и една кейт!
Wink

# 470
  • Пловдив
Ами най-ужасния и тоалет дотук за мен и е тази черна плетена блузка с белия солей от последните им снимки в Лос Анжелис.

# 471
  • София

вече на няколко снимки забелязвам леко прегърбената й стойка  Thinking Толкова ли няма кой от цялата кралска "свита" да й обърне внимание. Хубаво момиче и много снимано- да изправи малко раменете  Peace

# 472
Да, стойката й направо се набива на очи.

Може би защото обичам черно-бели тоалети, но "кравешката" рокля ми харесва.

# 473
# 474
  • София
Понеже не харесахте как и стои на Шарлийн плетената рокля, ще я отърва с удоволствие от нея - на мен ще ми стои екстра, малко ще ми е дълга, но това се оправя  Crazy

...нито у отделните представители на фамилията Риналди....
Грималди

Някой спомена, че жените от семейството не били щастливи - каква е историята, освен за катастрофата на Грейс Кели, какво друго има?

# 475
http://www.chudesa.net/p5105/

# 476
Дж. Ло  дето довела майка си едно на ръка, но майка ѝ при пристигането си на червената пътека се препъна и падна на земята, което само по себе си не е кой знае какво, но на нея и трябваха няколко мъже и няколко минути за да успее да стане...Роклята надолу явно е или много тясна или с много воали, че толкова време я вдигаха, горката женица беше се уплела явно...Много неудобен момент, добре, че веднага бяха обградени от охраната, че фотографите да не могат да уловят нищо.
   Роклята на Дж. Ло никак не е лоша, за сценичен тоалет, но аз лично не бих искала, когато се срещам с бъдещите крал и  кралица на Англия, последните  да са в състояние да ми преброят ребрата....Изглагация пълна.

# 477
  • София
Цитат
Говорителката на хотела, където се предполага, че е отседнала кралската двойка, потвърдила преди медиите, че в президентския апартамент спи само принцесата. Съпругът й пък прекарва нощите си в друг хотел, на 16 километра от нейния.

ей, започнаха да си правят ПР на гърба на Алберт и Шарлийн вече. А, знае ли въпросната говорителка, че това е подсъдимо и най-вече говори супер лошо за хотела, в който работи  ooooh! ooooh! ooooh! За малко слава и пари хората са готови на всичко  ooooh!

# 478
  • София

Благодаря, това за проклятието не го знаех. Останалата история за последните представители в общи линии. Интересно дали и при предишните бракове е имало нещастия.

# 479
  • София

Благодаря, това за проклятието не го знаех. Останалата история за последните представители в общи линии. Интересно дали и при предишните бракове е имало нещастия.

според мен във всяка династия има подобни неща, едва ли е проклятие само на Грималди. В крайна сметка повечето от браковете (особено по онова време) са сключвани по сметка и е имало любовници, драми и т.н. Нямало е разводи, защото не са смеели да се оплакват и да тръгнат с/у интересите на народа си. Сега нещата са други, всеки си търси освен ползата и щастието. Все едно да се каже, че същото ще важи и за кралското сем-во след Даяна. Може и преди нея да не са били щастливи, ама са си траели.

Не е лесно да имаш кралско потекло, защото освен твоите съблювадаш и държавните интереси, даже вторите са на първо място  Peace

п.с. я вижте клана Кенеди. Е, не са кралски особи, но пък за Америка все едно са, защото са били в управлението на всички нива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт