Новосъздаденото кралско семейство

• 57 552
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
За първи път чуваш за Уестууд, нали?
Е как -  дори съм гледала филма "Вещиците от Уестууд". Mr. Green
Сега сериозно - наистина не съм чувала за това бабе и не ме интересува. Peace
Кои вещици? Оо

# 601

представяте ли си катрин да е достатъчно смела и да се появи в някоя от следващите си светски изяви с абсолютно фрапираща рокля на вивиан уестууд?

# 602
Кои вещици? Оо

От Ийстуик  Simple Smile

# 603
А как преценихте Катрин, като 'далеч по-стойностен човек" от Вивиан Уестууд Shocked Досега не съм чула нещо да е направила, освен че се показва с мъжа си. Рано й е, разбира се, но има доста сол да изяде от медии и пр. докато влезе с нещо различно от грима, облеклото, погледа и т.н. За момента нищо друго не ни ангажира вниманието, нормално е да 'оронваме престижа й' , разглеждайки снимчици какво да правим - да хвърляме боб кога ще се появи населедник.
( мисля, че трябва да различите hot couture от pret-a-porter, когато говорите за мода, колекции...)

# 604
Присмял се щърбел на хърбел.
Тази ,,Рошавата"няма ли огледало у тях.
Една очна линия не може да ти избоде очите,но недоразумението на главата на дизайнерката направо вади очи.

# 605
Една очна линия не може да ти избоде очите,но недоразумението на главата на дизайнерката направо вади очи.
Шшшшт! Ей сега възпитаните моралистки ще ти размахат пръст, че се излагаш! Mr. Green

# 606
  • На земята, която е всъщност звезда.
Шшшшт! Ей сега възпитаните моралистки ще ти размахат пръст, че се излагаш! Mr. Green

То вие сте моралистките, щом Уестууд, за която нищо не знаете, ви вади очите.  hahaha

От зараждащия се спор няма никакъв смисъл. В крайна сметка винаги ще има хора, за които модата се рамкира от кварталната шивачка и Зара или Манго, но които се мислят за много компетентни да критикуват световните дизайнери.

# 607
  • UK
Кои вещици? Оо

От Ийстуик  Simple Smile
Така и предположих. Simple Smile

# 608
  • София
Who cares? Mr. Green
Или пък двете сте някакви кралски особи, с малко очна линия и носите парцалките на рижавата баба? Joy
Така ревностно я защитавате, че знам ли?! newsm78
 hahaha

Отказвам да споря с такъв интелект.

Ето информация за Вивиан- жената е легенда: http://en.wikipedia.org/wiki/Vivienne_Westwood
Ако можех да нося нейни тоалети, щях да съм щастлива, но за съжаление не са по джоба на обикновения човек.

За вещиците: филм- http://www.imdb.com/title/tt0094332/ и книга: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Witches_of_Eastwick

Надявам се объркването на имената да е опит за ирония, защото иначе  ooooh!.

Нищо против Кейт, но очната й линия е потресаваща.

# 609
Who cares? Mr. Green
Или пък двете сте някакви кралски особи, с малко очна линия и носите парцалките на рижавата баба? Joy
Така ревностно я защитавате, че знам ли?! newsm78
 hahaha

Отказвам да споря с такъв интелект.

smile3560

# 610
Вивиан Уестууд е права ... И не само за очната линия ...

# 611

представяте ли си катрин да е достатъчно смела и да се появи в някоя от следващите си светски изяви с абсолютно фрапираща рокля на вивиан уестууд?
не си го представям , тя е яхнала ролята на ''принцесата на народа '' ...

# 612
Аз пък харесвам въпросната очна линия. Момичето е красавица, оставете я на мира  Laughing

# 613
  • София
И на мен ми харесва Кейт с очната линия, а това, че се гримирала сама за мен не е недостатък.
А въпросната дизайнерка колкото и известна и успяла да е според мен трябва да си мери приказките най-малкото от възпитание. А и съм на мнение, че и нобелов лауреат да си ако самият ти не изглеждаш безупречно нямаш работа да коментираш другите, освен ако не искаш да си изградиш имидж на такъв, който си вре носа, където не му е мястото.

# 614
  • На земята, която е всъщност звезда.
И на мен ми харесва Кейт с очната линия, а това, че се гримирала сама за мен не е недостатък.
А въпросната дизайнерка колкото и известна и успяла да е според мен трябва да си мери приказките най-малкото от възпитание. А и съм на мнение, че и нобелов лауреат да си ако самият ти не изглеждаш безупречно нямаш работа да коментираш другите, освен ако не искаш да си изградиш имидж на такъв, който си вре носа, където не му е мястото.

Уестууд си вре носа точно където й е мястото и където е световно доказал се професионалист. И е достатъяно възпитана да не коментира другите изяви на Кейт.

Общи условия

Активация на акаунт