Новосъздаденото кралско семейство

• 57 533
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кейт не е ли твърде кльощава за бременна и то в края на пети месец?
Напълно основателен въпрос!  Wink  Joy

# 631
Странно. То първо английската преса щеше да гръмне. И двете списания са лицензни и първо в английските им варианти щеше да пише. Да не е инфо за Виктория?

# 632
Е, аз точно за английските варианти говоря  Wink

Довечера ще разгледам и докладвам..
Може само да си чешат езиците, ще ме прощавате за слуховете тогава
 Flutter

# 633
Дано да е бременна, но не в петия месец, а да речем във втория.
Аз във втория месец бях 48 кг на 1.63см.

# 634
Е, аз точно за английските варианти говоря  Wink

Довечера ще разгледам и докладвам..
Може само да си чешат езиците, ще ме прощавате за слуховете тогава
 Flutter

Вярно така пише. Вижте в линка го има част от страницата:
http://www.ok.co.uk/home/

# 635
  • София
в анонса се казва, че спекулациите за бременност на К. стават все по-големи и в статията се говори за бебето, което У&К евентуално очакват. ("....W&K may be expected....") т.е. просто догадки  Laughing

# 636
# 637
  • София

като гледам стрелката вляво  ми се струва, че си просто слух и нищо повече  Rolling Eyes

# 638
Aмиии, да, и аз съм в тая посока по-скоро.
Нали пък и някакъв "уж приближен" лекар на кралската фамилия бил казал, че не можела въобще да има , та...кому да вЕрваш? Laughing

# 639
  • София
Aмиии, да, и аз съм в тая посока по-скоро.
Нали пък и някакъв "уж приближен" лекар на кралската фамилия бил казал, че не можела въобще да има , та...кому да вЕрваш? Laughing

викаш всеки ден ново 20  Joy Лаф да става и журналистите трябва пари да вземат  Laughing

# 640
  • София
Представям си какъв стрес е за младото семейство да работят за наследник след какви ли не клюки.
Иначе не знам кой доктор би се изказвал така освен ако не иска да му бият шута по кралски. Според мен са чиста проба клюки тези изказвания.

# 641
днес в @Mail.ru, пише,че и правили тест преди сватбата,който се оказал отрицателен.Но 5 дни след сватбата ,докторът направил нов тест и се оказало,че била бременна от 5 дни.Сега се очаквало официалното изявление за новината.

http://deti.mail.ru/beremennosty_i_rody/news_kejt_i_uilyyam_zhdut_naslednika/

# 642
  • На земята, която е всъщност звезда.
Малко е странно Катрин веднага да е забременяла и да са я изпратили да пътува за Канада и САЩ. Доста рисково, за да бъде вярно. newsm78

# 643
  • София
А какви са тия толкова ранно-диагностични тестове?
Трябва да са минали между 7 и 10 дни между овулацията и имплантирането на вече оплодената яйцеклетка.
Явно тя е забременяла в дена на първия тест Simple Smile
И от какъв зор ще й правят тестове през 5 дни?  #Crazy

# 644
  • София
днес в @Mail.ru, пише,че и правили тест преди сватбата,който се оказал отрицателен.Но 5 дни след сватбата ,докторът направил нов тест и се оказало,че била бременна от 5 дни.Сега се очаквало официалното изявление за новината.

http://deti.mail.ru/beremennosty_i_rody/news_kejt_i_uilyyam_zhdut_naslednika/

егати ужаса честно  ooooh! Постоянно да те тестват и да си под напрежение  Confused

Общи условия

Активация на акаунт