Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 193
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Ейй, колко са сладки всички! И аз искам да кача снимки ама нъцки, тука на компа в работата имам само някакви древни, а отвкъщи не виждам как ще вляза -- забравила съм си паролата  Blush Ще видя мога ли да я разконспирирам или сменя, ама то ще е в понеделник, щото довечера заминаваме на мотосъбор. Леле, днеска мищо не съм свършила. Шефът ми ще живее колкокто Метусалем...

Хопи, имам предложение...Гледай снимките и после ни ги преразказвай  Joy Joy Joy

# 436
Кат се прибере и от врата към кревата  luvbed

# 437
МАРИЯ миличка не мога да помогна....а тия специалности ми звучат като от превод на междузвездни войни... ooooh!
НАДЕ ти ни разби hahaha hahaha hahaha hahahaтакъв талант си ..пък ще се жениш -ще вземеш да се развалиш и Ши ПОЧНИШ ДА РЕДИШ СТИХОВЕ ЗА МАНДЖИ ТОГАВА..
 hahaha  chef
Галка като каза мъжо да те вземе с колата та ми стана носталгично когато и аз работех и моя си ме пприбираш с колата и то в дъжда...много романтично.. Heart Eyes
АНГЕЛИНКА хубаво да го заклещиш! Mr. Green

anngelina, Gаlka1985, Hope Stevenson, zuzi_79, БЛИЗНАЧЕ (+ 2 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
кои са тез 2скрити и 3 преглеждащи newsm78-айде бе хора покажете се кажете нещо стига само гледане......ще паднете от балкона..

# 438
Аз преди като четях, че виждате някого на балкона и си мислех, че наистина сте си комшийки и си махате от балконите Embarassed
То бива, бива, ама мойто на нищо не прилича

# 439
[b]Благодаря ти Близначе[/b],и в нета никъде не намирам .....Здраве да е....
Единия скрит съм аззззззззззззз. smile3534....аз ще падна ...вие ме хванете
 love001

# 440
Аз преди като четях, че виждате някого на балкона и си мислех, че наистина сте си комшийки и си махате от балконите Embarassed

smile3532 smile3532 smile3532 smile3505

# 441
А така посмейте ми се наволя  Joy

# 442
Абе, де го ПИЛИТУ неска? Дан гу сготвиха...

# 443
А така посмейте ми се наволя  Joy
ако това те успокоява да ти кажа че и аз като нова така си мислех...ама вече съм ошлафано куче..и ти ще станеш такова! Mr. Green

# 444
Таз Надежда нашата днес се е побъркала нещо. То и аз не съм добре перманентно, ама то твоето е чудо бе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пи Ню Ар - ите не искат да се свалят май днес. Голямо завиване, голямо чудо, А де! Махни го тоз парцал от д-то си, бе Лоли, и идвай тука при нас, няма да ти го открадне никой.

Който ще пада от балкона да казва предватително да се редим да ловим

Пилето ще долети следобед, така каза

# 445
верно БЕ !да не изскочи сега с нов ник-ПИЛЕ ФРИКАСЕ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
МАРИЯ няма са притесняваш...ако не намериш нещо от тия специалности извънземните хвани да учиш счетоводство-ми навсякъде Ща приемат....

# 446
верно БЕ !да не изскочи сега с нов ник-ПИЛЕ ФРИКАСЕ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 447

newsm62 newsm62 newsm62

zuzi верно полудех Mr. Green сега да констатирам: видите ли, че почвате да полудевате кат мен - лелята й наблизо! Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 448
кой знай милото Пиле къде седи сготвено пък иначе с нова прическа... ooooh!
в тоя ред на мисли искам да кажа на всички бъдещи членове на нашата темичка че са добре дошли при нас с каквито и животински никове да се подвизават...пък било примерно и с ник от сорта на МАГАРЕ 85 овца 78 и т.н
нИ съ срамувайТи -елатИ.... bowuu-няма да Въ изядем! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 449
Не се притеснявам изобщо даже го споделям, за да се посмеем заедно!
Много ви благодаря още веднъж, че сте толкова мили и сърдечни!
Аз ще отлитам преди да е заваляло отново, макар че може да ме издуха по път като го гледам какво е!
Пожелавам ви много слънчев и забавен уикенд и БЛИЗНАЧЕ-то да не забрави да ни почерпи! Wink

Общи условия

Активация на акаунт