Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Спипах ли те а? Аз като един малък факер всичко намирам  Mr. Green
Като напиша на чичко Гугъл "Хапче за страх" и излиза твоята снимка  Mr. Green
Зузи умълча се нещо ,пак ли си във WC-то  Laughing
не знам за ЗУЗИ-тя ко млъкна наистина?,ама аз през 5 минути съм във тоалетната -пия вода заради цистита...да не си помислите нещо друго...
НАДЕ НАДЕ шИ нЪ задавиш зверски бе душа......какви са тия стихове тез рими...тъз Калина много спъната бре... Mr. Green
ГАЛКА туй трябва да го покажа на детето като ме пита пак откъде идвали бебетата...

# 421
Ох, отвратителната леля не стига дето нахалства да идва пак, че и с фанфари иде...зверски ме боли корема и кръста Rolling Eyes Shocked Ни но-шпа помага, ни простотията, която блика като изворна вода...

# 422
Ох, отвратителната леля не стига дето нахалства да идва пак, че и с фанфари иде...зверски ме боли корема и кръста Rolling Eyes Shocked Ни но-шпа помага, ни простотията, която блика като изворна вода...

Наде не я пускай пращай я да отива на море,на планина или някъде другаде тук не е добре дошла Naughty
Мен още малко ще ме потърпите,след половин час минавам с парцала набързо офиса и си напалвам,че днес е петък все пак и който много работел шефа му се гътвал  Mr. Green затова по раничко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 423
Ще ме съсипете с тези рими  Joy
Аз обаче ги разпространявам  Embarassed Целият офис се смее с глас!

# 424
Ще ме съсипете с тези рими  Joy
Аз обаче ги разпространявам  Embarassed Целият офис се смее с глас!
така трябва да бъде Mr. Greenи аз довечера ще ги чета на мъжо... hahaha
НАДЕ ай стига бе..дано не дойде..и значи...ти тестове не правиш ли предварително?аз поне един си пускам в деня на който трябва да ми дойде..
а ГАЛКА съкън...чисти бърши и си отивай да не се гътне шефУ....имах една проклета шефка която ни държеше от 2 до 3 часа след работно време ...ми не се гътна бееееееееее....още мъчи хората...

# 425
Наде не я пускай пращай я да отива на море,на планина или някъде другаде тук не е добре дошла Naughty
Мен още малко ще ме потърпите,след половин час минавам с парцала набързо офиса и си напалвам,че днес е петък все пак и който много работел шефа му се гътвал  Mr. Green затова по раничко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Те затуй ли мойте бачкат като луди Rolling Eyes да се гътна искат май Rolling Eyes

Близ, с тестовете приключих вече - смисъл няма...

# 426
ако успея да си прочета предвидените за днес теми довечера шИ въЪ почерпя....обилно...обещавам..! bowuu

# 427
Зуза, ако искЪтИ дЪ знайтИ не е у тУйлетнЪтЪ, а праЙ износ за РумънийтЪ.

Затова ме няма малко, но след мъничко се завръщам  Mr. Green

Абе това щъркела нагла Фтица значи....не стига, че бебе има в корема на таз жена, ами и той се намърдал вътре, да не остане назад  hahaha hahaha hahaha

# 428
Ей, нали искахте + тест ...
Аз имам един, ама за овулация  Flutter
Стискайте палци да ги оползотворим дните  Flutter

# 429
Зуза, ако искЪтИ дЪ знайтИ не е у тУйлетнЪтЪ, а праЙ износ за РумънийтЪ.

Затова ме няма малко, но след мъничко се завръщам  Mr. Green

Абе това щъркела нагла Фтица значи....не стига, че бебе има в корема на таз жена, ами и той се намърдал вътре, да не остане назад  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy
АНГЕЛИНКА бравос! Wink

# 430
Близначката, така като гледам пак няма да черпиш и днес... hahaha hahaha hahaha Само дето все се каниш..ако мина еди кои си теми, ще черпя дрън-дрън Joy

# 431
Ай пуследну, понежи едни бачкат кату луди (мойте), други учат кату изкуфели...аз медали реках да раздавам... Joy Joy Joy Тиквени мидали Grinning

Няма тъзгудишни тикви,
йощ ни сми ги сяли.
Га шги чакам да пуникнат,
кОпани, чи брани...
Пък ми трябат и мий спешну,
щот мидали ш' дялам -
тиквени, ма то ней смешну.
Дюс-бас ш' награждавам!
Тикви имам, ма ут лани
пет-шес искуфели.
Анджак ордени ши станат -
тъкму за у раздела.
Са натрупаха заслуги
ф селскити пуети
и мирак мий, не за другу...

Викам на Винета:

- Ко ши кайш да са закичим
селян'ти с мидали!?
Тиквени! Ши ни приличат,
квит' сми извитряли.

- Ши ми туриш ли Калино,
тука мижду бюста,
да са пъча дету мина
и да гу пулюшвам?

- Шти гу тура, мър, Винето!
Тебе най-напреде,
щот та либя, диванету,
селску ннагледну!

Яз на сичкити ши туря,
дет са мираклии
и за селската култура
ръсат умнутии.

Чи ни са идин и двама,
кък да ги изреждам?
То Кратунци е гуляму -
сЕ утбор серсеми.
И кумплекну със мидала
грамута шса пиши:

"Настуящата са дава,
дет ф акъл издишаш,
дету ич ни си ридовен,
ма пък ти утива!
Са майтапиш най-сирьозну,
срам ни та залива!"

Фициалну на мигданя
личну ши ги връча...

Мисла гу и ши да стани!
Тъй амчи! Аслъ чи!

# 432
Ейй, колко са сладки всички! И аз искам да кача снимки ама нъцки, тука на компа в работата имам само някакви древни, а отвкъщи не виждам как ще вляза -- забравила съм си паролата  Blush Ще видя мога ли да я разконспирирам или сменя, ама то ще е в понеделник, щото довечера заминаваме на мотосъбор. Леле, днеска мищо не съм свършила. Шефът ми ще живее колкокто Метусалем...

# 433
Момичета моля за помощ....знаете ли актуален форум на ХТМУ ,ако някой учи там или е учил...интересуват ме баловете за специалностите инженерна екология и индустриален мениджмънт ...интересува ме до колко падат баловете...предварително благодаря...  bouquet

# 434
Хайде Ангелинка хващай мЪжО за ушите и към леглото,то не е шега работа  Simple Smile
Аууу какъв дъжд заваля току що че и със вятър,добре че мъжлето сега ще доФтаса с колата да ме вземе  Mr. Green
Аз почвам да мИтЪ newsm75 newsm75 newsm75
Бай бай засега,довечера може пак да намина ,че свеки ще готви Grinning Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт