Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 175
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
 Laughing Laughing Joy

Мацки мноу мий мъчно, ма ви напущам. Когату мога - ш'дода пак!

Бай и до скив!:bouquet:

# 451
Laughing Laughing Joy

Мацки мноу мий мъчно, ма ви напущам. Когату мога - ш'дода пак!

Бай и до скив!:bouquet:

Ей, хубаво дете беше, ама нА, и то ши съ умъжи след някой друг ден..

Ари, чау!

# 452
Ния и Бибчо да не се скатават Mr. Green

не ми надничайте  hahaha hahaha

# 453
  • Видин
Ния и Бибчо да не се скатават Mr. Green
не ми надничайте  hahaha hahaha
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
Ей, аз днес се скапах от работа и познайте какво разбрах преди малко. Ми то шефката я няма цял ден #Cussing out #2gunfire, а аз се чудя що толкова спокойно Mr. Green

# 454
  • Северозапада
.............
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
Simple Smile))

е не мо'а се въздържа   smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Надежда   bouquet

# 455

Ей, аз днес се скапах от работа и познайте какво разбрах преди малко. Ми то шефката я няма цял ден #Cussing out #2gunfire, а аз се чудя що толкова спокойно Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

айде от мен още една идиотщина, преди да си тръгна

До после, мацки, отивам си да готвя  Mr. Green

# 456
Ааааа, полудели стеее, полудех и ааааз  smile3533

Сега се върнах... Избягах за малко и изпих една бира с милото... Работата може да почака до пУнДРелник... Прочетох на Близначето поста за тестчето преди МЦ и си викам, имам едно тука в работата, дай да го направя с една черта, да претръпна... Верно е гадно да го видиш Simple Smile Ама май претръпнах  Grinning Другия път ще съм желязна Simple Smile

Надежда, уникални са тези твои умотворения, вече виждам стихосбирката....

# 457
  • гр.София
Ехооооо момичета....тук съм....бях на работа Sad

и утре пак....

Вие сте писали писали та сте се забравили докато ви изчета Simple Smile

Близначе  Hug Hug Hug

# 458
  • Sofia
Аз тамън кацнах на балконя и шефката пак се появи...Ама тая жена няма ли си работа кво ми виси на главата...Да вземе да си открие друга фирма и да ме остави на мира  Mr. Green
Много творби виждам. Бравос на Нажда аз съм фен на : И кват съм бяла патка, кат разпера ини крила... Да знайте туй е за мен Simple Smile
Днес плющях цаца със сок вишна, не ви го препоръчвам губи се тръпката Simple Smile))
Зууу, горкото човече, сигурно го е страх да кенза че ще му се набият кламерите Simple Smile
Хоуп аз вече толкова тестове направих, че имам чуството и + да видя ще си кажа тоя е невалиден  Mr. Green Дано следващият те изненада  Praynig
Близначе и да почерпиш и да не почерпиш все ша си останеш наш майстор по баклавите . За цистита си вземи http://apteka.framar.bg/30007300/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0% … D0%B0%D1%80%D0%BA има и на прах  Hug

Аз треба да приключа каса, да опиша разходите и да си плюя на петите към ВТ.

# 459
  • Sofia
ХАХА току що видях, че днес са минали 10 месеца и 10 дни от сватбата..Айде да почерпя
ей маи мен на фотосесията

# 460
ХАХА току що видях, че днес са минали 10 месеца и 10 дни от сватбата..Айде да почерпя
ей маи мен на фотосесията
ей БИБЧО пу пу да не ти е уроки....все по-красива да ставаш! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
ПИЛЕТО ккаво ще готвиш днес?само не казвай пилешко моля ти се hahaha hahaha hahaha Joy

# 461
  • гр.София
БЛИЗНАЧЕ Днес няма да готвя...не се чувствам добре...май ме е докачил птичи грипа  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy

# 462
БЛИЗНАЧЕ Днес няма да готвя...не се чувствам добре...май ме е докачил птичи грипа  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy
то само туй оставаше....  ooooh!hahaha hahaha hahaha hahaha
оф имам още 4 теми за четене..кажете ми как се живее така??????вече ми дотегнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
искам само да допълня че тези мои последни дни преди тежкия и дългоочакван държавен изпит мога да ги сравня по чувствата които изпитвам само с дните които ми оставаха преди раждането.....само дето бременноста продължава 9 месеца а това го мъкна вече 4 години smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 463
  • гр.София
аз ви оставям,че утре пак съм на работа и искам да ида да си полегна .... целувам ви!

# 464

оф имам още 4 теми за четене..кажете ми как се живее така??????вече ми дотегнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

май някой се приближава към почерпката  Mr. Green

Пиле, ти докато долетя и пак офейкваш значи

Бибчо, представях си те по-грозна булка, ама ей това сега ми напълни душата. Само едно щавене ти трябва, че много ти се вее четинката  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт