Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 162
  • 734
  •   1
Отговори
# 465

оф имам още 4 теми за четене..кажете ми как се живее така??????вече ми дотегнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

май някой се приближава към почерпката  Mr. Green

Пиле, ти докато долетя и пак офейкваш значи

не някой се приближава към лудницата smile3516 newsm45
идва ми да зарежа сякви уроци и листи тука...и да си направя един джулай ивнинг ....ама както аз си знам....

# 466
Я се стягай в кръста, иначе всички спираме да пишем и ще те оставим само да си учиш, без да се смеем заедно  Rolling Eyes (как точно ще стане това и аз не знам, но нищо).

Минавай гадните теми и отпусни душата  Hug Hug Hug

# 467
Близначе ти на колко влезе да учиш.?...мен малко ми е притеснено тази година ако вляза да не съм най старичка там...!

# 468
на 31...и сега трудно помня...а ти си млада хич недей са притеснява ...при нас какви караконджули имаше по на 50 и нагоре....ама им трябваше висше за да не ги съкратят..и така..
още 3 теми ми останаха...ЗУЗИ подритвай ме пак от време на време....
съжалявам че мрънкам толкова.....после пък няма да се трая от щастие Laughing

# 469
на 31...и сега трудно помня...а ти си млада хич недей са притеснява ...при нас какви караконджули имаше по на 50 и нагоре....ама им трябваше висше за да не ги съкратят..и така..

Мрънкай си, ти що мислиш, че ние те слушаме  hahaha hahaha hahaha

Караконджули  Joy Joy Joy

# 470

Мрънкай си, ти що мислиш, че ние те слушаме  hahaha hahaha hahaha

Караконджули  Joy Joy Joy

Вижте на какво попаднах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

да и къде е? Mr. Green

# 471
Не иска да се покаже, срамува се нещо...Ууууууфф Crossing Arms

Я пак да пробвам

# 472
аз също сега не мога да пускам никви картинки че съм на друг комп #Cussing out-обаче след малко ще наваксам....само да прочета за рисковете за цените на активите и за публичните вземания....ко му е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 473
Не иска да се покаже, срамува се нещо...Ууууууфф Crossing Arms

Я пак да пробвам

ееееееее ама 25.03 минааааааа....иначе щяхме да сме първи културни просветителки...
ооооооооо МРАВКЕ ти отде допълзя?

# 474
аз също сега не мога да пускам никви картинки че съм на друг комп #Cussing out-обаче след малко ще наваксам....само да прочета за рисковете за цените на активите и за публичните вземания....ко му е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ем чи нищУ нИ му е. За колко няма да гУ УпаткЪш

Айде, марш! И аз ставам да готвя   chef  chef  chef

Смея се като идиот с таз твоята МРАВКА  Joy Joy Joy Мъжо ме гледа като идиот и вдига вежди.....УжасТ..ам,а аз така изпрухтях като прочетох "Ооо, Мравке, ти от къде допълзя?"

# 475
ми тя МРАВКАТА ей я на балкончето виси....търси си мравуняка и май го намери.. Mr. Green
ant G, Merelenda, БЛИЗНАЧЕ и 0 Гости преглежда(т) тази тема
МЕРЕЛЕНДА ти коя си каква си?я слез и се представи подобаващо! bowuu

# 476
ми тя МРАВКАТА ей я на балкончето виси....търси си мравуняка и май го намери.. Mr. Green
ant G, Merelenda, БЛИЗНАЧЕ и 0 Гости преглежда(т) тази тема
МЕРЕЛЕНДА ти коя си каква си?я слез и се представи подобаващо! bowuu

Ох, не  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не мога повече, сополите ми текнаха чак  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Махам се вече да готвя, после ще ти се смея пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 477
МЕРЕЛЕНДА избяга..... Sad-бахти плашилото дет съм...отивам да чета..

# 478
  • Видин
Ей Близначе, страшило такова, ти кога успя да прочетеш една тема за 20 мин #Crazy hahaha
оф имам още 4 теми за четене..кажете ми как се живее така??????вече ми
Айде и аз отивам да готвя  chef

# 479
  • гр.София
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Вие ще ме скъсате от смях!@

Аз мислех да спя,но се оказа че мъжо няма кво да яде досега пържих мръвки!  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт