Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 044
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Здравей Snarky Chimpfanny cheers и добре дошла  Hug тук е много весело  Grinning
Мацки аз изчезвам за 1- 2 дена.Отивам за уикенда във Варна,ще ви нагледам пак в понеделник. Hug Hug Hug Приятен уикенд и лека вечер  luvbed

# 541
Здравей Snarky Chimpfanny cheers и добре дошла  Hug тук е много весело  Grinning
Мацки аз изчезвам за 1- 2 дена.Отивам за уикенда във Варна,ще ви нагледам пак в понеделник. Hug Hug Hug Приятен уикенд и лека вечер  luvbed

ГАЛКА накъде бе моме сега пък ти...... ooooh!еййййййй всички сме мнооооу заети...ама ще те чакаме де..тука смИ -и две да останем Ши тЪ чакамИ Sad Sad Sad Sad
п.с вземи си и мацката -ко роди докат та няма ко Ши я прайм....тя си е твой контингент ...

# 542

[/quote]
ГАЛКА накъде бе моме сега пък ти...... ooooh!еййййййй всички сме мнооооу заети...ама ще те чакаме де..тука смИ -и две да останем Ши тЪ чакамИ Sad Sad Sad Sad
[/quote]
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 543
Ха добре дошла казвам на новата жертва! Mr. Green

# 544
Ха добре дошла казвам на новата жертва! Mr. Green
ооооооох  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy JoyБожке.....пък после хората що бягат.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
Аз се чудя к'во ста'а 'що никой не пише и другата тема се движи бавно, а вие тук какви ги вършите  Laughing
Само дето няма да успея да прочета всичко, което сте написали

# 546
  • до едно тепе
ПОСПАЛАНЧЕ плашиш мЪ -от кои служби си ти бе джанъм? Shocked
Службата по растителна защита-вече част от Агенцията по храните(работя в агроаптека) Mr. Green

# 547
Аз се чудя к'во ста'а 'що никой не пише и другата тема се движи бавно, а вие тук какви ги вършите  Laughing
Само дето няма да успея да прочета всичко, което сте написали

честно ти казвам-губиш Laughing Laughing Laughing Laughing
ПОСПАЛАНЧЕ ошашках са ти казвам! Shocked

# 548
Моята котка е абсолютно същата  hahaha
Момичета за пореден път се убеждавам, че някои от нас получават редовно факсове.  Laughing Днес имах ужасен ден и сега толкова се забавлявам с вас....

# 549
Родата ме ядосва, и като ше им тегля по една.......щото заради детето ме ядосват и него ми го ядосват...а аз за нея човек ще убия, ама айде, живи и здрави да са, ама да не се закачат с мен Peace

# 550
Близначе ми то аз съм си кльощаво в сравнение с това дето бях преди половин година Whistling
Особенно след баня Joy Joy

Днес съм на котешка вълна нещо newsm78
Много са големи тия картинки, но нали е тема за спам.
pospalancho,  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Направо избухнах от смях

# 551
Моята котка е абсолютно същата  hahaha
Момичета за пореден път се убеждавам, че някои от нас получават редовно факсове.  Laughing Днес имах ужасен ден и сега толкова се забавлявам с вас....
оооооо аз и колети получавам...
ЗУЗО шът да не си гъкнала...успяхме да ги примамим.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 552

Млъквам, ма, Близнацоооо!  hahaha

# 553
Родата ме ядосва, и като ше им тегля по една.......щото заради детето ме ядосват и него ми го ядосват...а аз за нея човек ще убия, ама айде, живи и здрави да са, ама да не се закачат с мен Peace
тъй ми....ай наздраве!!!!!Зузо помагай ма....ся набиваш Кифтета нали?Дай да кажем нещо мило на момичето ..да го успокоим един вид....

# 554
СНАРКИ ако продължават да измъчват детето покажи му това и да действа като го гушне там бабата лелята...който е терориста в къщата...

Общи условия

Активация на акаунт