Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 22 980
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Въъъх, жива да не бях, Лоли е махнала пинюарата и се е събудила  hahaha

Ам чи ха добре си ни дошла!

# 586
вЪХ ма ЛОЛИ....И АЗ ЖИВА ДА НЕ БЯХ...ми отписах тЪ вечИ........цял ден Съ пиТам ко му и туй вълшебното на ПИ Нюара че го предпочиташ пред нас и цял ден Съ увиваш в негУ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
Като стана дума за животни  hahaha
http://izgledai.me/videosfb.php?id=748

# 588
вЪХ ма ЛОЛИ....И АЗ ЖИВА ДА НЕ БЯХ...ми отписах тЪ вечИ........цял ден Съ пиТам ко му и туй вълшебното на ПИ Нюара че го предпочиташ пред нас и цял ден Съ увиваш в негУ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Я туй го наричам работа, пък мужо ми е шеф  fight

От личен опит ви казвам, че спането с шефа носи само МНОООООГО РАБОТА!!!

# 589
БУБУ това куче е за трепане hahaha hahaha hahaha
виЖти сега аз днеска къде пекох крилцата с които вЪ почерпих.... hahaha hahaha Joy Joy-ако някой са Съ буди с глисти мнооооу шЪ му СЪ ИЗВИНЯ... Mr. Green Mr. Green

ЛОЛИ сменявай го .... Mr. Green

# 590

От личен опит ви казвам, че спането с шефа носи само МНОООООГО РАБОТА!!!

МръсТница такава  Blush  hahaha Ще ми спиш с шефа а? И ние тука я издирваме цял ден под пеньоар и диван, дето се вика  Joy

# 591

виЖти сега аз днеска къде пекох крилцата с които вЪ почерпих.... hahaha hahaha Joy Joy-ако някой са Съ буди с глисти мнооооу шЪ му СЪ ИЗВИНЯ... Mr. Green Mr. Green

Ние сме бацили пУ рУждение, тъй чИ ти бацил с бацил н'дей дъ плашиш  smile3534 smile3534 smile3534

# 592
Ей, хубуу че не ядох от ребрата......

Мъжа или шефа да сменям  Mr. Green

Зузи, той шефа ако ми обръщаше толкова внимание, колкото ми даваше работа, сигурнУ отдавна да съм бременна  Mr. Green

# 593
одеве пропуснах да кажа на ГАЛКА катУ сЪ пприбира наобратно от Варна...да внимава мноооу с дърветата

# 594
ЗУЗЕ пак двете останахме друже!!!!!ометаха се...Ши спЪт-ей нИ сЪ наспаха....пърдухали....както казваше баба ми... ooooh!

# 595
одеве пропуснах да кажа на ГАЛКА катУ сЪ пприбира наобратно от Варна...да внимава мноооу с дърветата

Мани, мани, че то май не е само за нея това предупреждение  Crazy

# 596
Кой сЪ умел, аз сега дойдох.
Знаете ли колко се борих с нетЯ докато ми отвори БГ мама Simple Smile

# 597
Еее, недейте така - и а съм тук. Не ме дискриминирайте

# 598
Кой сЪ умел, аз сега дойдох.
Знаете ли колко се борих с нетЯ докато ми отвори БГ мама Simple Smile
ВЪЙ ЛОЛИТКЕ връщай СЪ в бг-то.....и тука има шефове.... Laughing
БУБУ ма щото нШ тъ виждам на балкона...хубу чи изписука..... Mr. Green Mr. Green hahaha hahahaВиж са значи ний кви сми черни тя ква убава.....ми тъй шИ  Вечи....

# 599
БЛИЗНАЧЕ, това е защото и на други балкони ходя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт