Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз съм се пазила винаги чиста и спретната, тя на баща си е метнала.

rotfImbo

Чудя се, как мойте и двете това са взели от баща си.  Laughing

# 241
Интересни теми сте подхванали  Simple Smile

Не мога да спя тази нощ, свежа съм като краставичка, кво става не знам  Laughing Наваксах в мамата за месеци напред и се записах в 10 - на теми  Laughing

Аз пък не мисля какво ще е като се появи бебока. Като му дойде времето, само ще си покаже кое и как  Simple Smile Иначе Бобо е много мил и внимателен с мен - целува ми корема, казва "Добро утро" и "Лека нощ" на бебето, грижи се да не е гладно  Laughing както и да не преяде  Mr. Green, дори място за сядане ми издейства , когато околните не се сещат  Heart Eyes

Ще помоля майките с две и повече деца да споделят как са разположили мебелите в спалните си  newsm78 Ние нямаме детска стая и трябва някак всички да се поберем в спалнята. Мисля си за двуетажно легло, но пък такива май има само  с размери 140/70 /няма място за по-голямо/- на Бобо е такова, но едва ли ще му става още повече от година. Друг вариант е бебето да спи в леглото на баткото, а последния м/у нас  Crazy ... и май това ми хрумва за сега ... идеи ще са ми от полза, така че който желае да помага  Thinking

# 242
И Катето е много внимателна  Laughing Където и да ме удари, си мисли, че е ударила бебето и е много доволна. А когато вика, обаче се сеща да е на корема, за плашела бебето Rolling Eyes
Не вярвам нещата да се променят коренно, след като се роди.

# 243
Гнидка, това е някаква проява на ревност вероятно. Мислила ли си за консултация със специалист или ще чакаш да отмине? Аз имах проблеми с Пепи в началото, държеше се отвратително. Не към Анна, просто поведението му се промени, но с много приказки и гушкане, чат пат и крясъци от моя страна се справихме.

Шада, Анна в началото спеше в кошче до нас, кошчето заемаше много малко място. То от бебето си зависи къде ще спи - дали с вас или самостоятелно. Но можеш да си допреш креватчето му до твоята страна на спалнята, за да ти е по-удобно. Или няма място дори за кошче?
А за после едно двуетажно легло наистина, има големи размери, Бобо ще е голям, ще спи горе с някаква допълнително сложена преграда, бебето долу, също с преграда.
Ако сложите две креватчета отстрани на спалнята ви, сигурно няма да има място къде да се стъпва?

# 244
Shada, не мога да дам съвет, ние имаме отделна детска стая. Но както Дуци е предложила на първо време с едно по-малко кошче може да стане.

# 245
Дуци, sela_wi, няма място дори и за кошче, да  Confused До колко килограма са тези кошчета, никога не съм ги заглеждала?

# 246
Дуци, не съм мислила още по въпроса. Защото не е нещо постоянно, но, ако се сети за бебето, то обикновено е за лошо.
А ревност очаквам определено. Тя трудно споделя нещата си с другите, а за внимание да не говорим.
Успокоявам се, че ще има нещо, което ще е само нейно и това е ходенето на градина.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 16:03 от Гнидка

# 247
Шада, явно се доста притиснати откъм място. Има едни легла едно в друго. Долното легло се вади и прибира. Можете да направите поръчка, за да е оградена горната част за бебчето, а баткото да спи на долното. Ето картинка, че едва ли стана ясно: http://forum.imoti.net/read.php?28,280649

# 248
Шада, в яслата на Ния леглата са много хитро направени - като шкаф в стената са, и се пускат надолу. Не знам дали ще ти свърши работа тази идея. Снимка пример с двуетажно.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 22:39 от Джоли

# 249
  • София
Джоли това в нашата ясла ли  Shockedв новата част ли?

# 250
Ох, ние също нямаме детска стая. Като се местихме преди няколко месеца уж търсихме да вземем по-голям апартамент, че да има една стая за Габи и за Алекс по-нататък, но или бяха някакви смотани или много скъпи и в крайна сметка пак си взехме с една спалня, но поне е по-голяма и сега са наредени едно до друго бебешкото легло, нашето легло и голямо легло за Габи  Crazy Надявам се вече следващия апартамент, който намемем да има 2 спални, че така не е много удобно, въпреки че съм пък по-спокойна като са си в нашата стая децата  Blush

Шада, според мен, ако нямате място за друго легло, по-добрия вариант е бебето да спи при вас, а Бобо в неговото си легло  newsm78 Пак зависи как спи той де, но Габи толкова много се върти, така буйно спи, че не мога да си представя да спи при нас  Crazy А и ще ти е доста по-удобно да кърмиш бебчето така  Heart Eyes

# 251
И в детската градина, където Симона ще ходи от другия месец, са така падащи легла от шкафче. Но това, както и варианта на Дени с леглото долап, се прави, когато искаш да спестиш място за през деня, но трябва да го имаш мястото за през нощта, а в нашата стая го няма. Ние също сме в главоблъсканица какво и как да направим. При нас варианта май е само двуетажно легло. Смятам да поръчам едно по-високо, което да дойде  върху вече наличното на Симона.

Шада, докато свеки беше у нас и спеше в хола, Радо го приспивах в количката, която си беше с коша за новородено. Там си спеше и когато идвахме в София при нашите. Ако мислиш, че това е вариант за теб, можеш да го оставяш даже в коридора до вратата на вашата стая, ако имаш такъв. Пак ще ти е на една ръка разстояние и няма да се гъчкате в спалнята. Радо спеше в този кош до 5ти месец някъде. Дотогава все ще измислите вариант и ще се нагодите.  Hug

Гнид, понеже съм построила комунизма, виж кога се връщам да си допиша.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 11:14 от БебОле

# 252
Момичета, благодаря за идеите, но Олето го е описала много точно - няма място да му се не види. Наистина остава само варианта с двуетажно, което може да пуснем дълго макс до 150 см.

Оле, не мога да го оставя да спи в коша и май за начало бебо ще спи в леглото на Бобо, а Бобо при нас. Спалнята ни е голяма - 2 на 2, но не мога да позволя на Кирил да спи с бебе, той също се страхува от това ... малко по-едър е от твоя съпруг  Mr. Green та си е опасно за мъничето Laughing
Като порасне още малко Бобо си мисля да го преместим в хола, за момента не е съгласен. Не искам и да го притискам, защото ще го приеме като отхвърляне заради бебето. Вече си мисля, че като дойде момента, решението само ще изкочи от някъде  hahaha Иначе, за приспиване и за да не си пречат двете деца има варианти - стаята на свеки или кухнята, но нощното рандеву ми изправя косъма  Laughing

# 253
Гнидка, това е някаква проява на ревност вероятно.
Ох, не им ли е рано за ревност?

Михаил пак е в някакъв ужасен период. Чудех се дали няма някаква връзка с бебето, но аз уж отбягвам да му досаждам с обяснения. От вчера той сам ме разпитва къде било, какво правело бебето, притеснява се, че му било тъмно  Crazy Вчера казвам на Михаил да се облича, за да излезем на разходка, а той: Ами да изчакаме първо бебето да се облече  hahaha

Много е сладък като започне да ми опипва гърдите и най-сериозно обяснява на баща си: „Ето тук е моето батче”  Mr. Green

# 254
fio , като спомена гърди, да споделя и аз  Laughing моля ви, не се сърдете на бременните ни глупости Mr. Green Снощи Бобо ми донесе ябълка, че на бебето му се ядяло  Heart Eyes После попита, дали бебето ще яде ябълка, като излезе от коремчето и баща му започна с обясненията за гърдите и млякото ... малкия изслуша лекцията търпеливо и накрая заяви, че и той иска да суче  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт