Чудя се, как мойте и двете това са взели от баща си.

Иначе Бобо е много мил и внимателен с мен - целува ми корема, казва "Добро утро" и "Лека нощ" на бебето, грижи се да не е гладно 
Ние нямаме детска стая и трябва някак всички да се поберем в спалнята. Мисля си за двуетажно легло, но пък такива май има само с размери 140/70 /няма място за по-голямо/- на Бобо е такова, но едва ли ще му става още повече от година. Друг вариант е бебето да спи в леглото на баткото, а последния м/у нас
... и май това ми хрумва за сега ... идеи ще са ми от полза, така че който желае да помага 
Надявам се вече следващия апартамент, който намемем да има 2 спални, че така не е много удобно, въпреки че съм пък по-спокойна като са си в нашата стая децата 
Пак зависи как спи той де, но Габи толкова много се върти, така буйно спи, че не мога да си представя да спи при нас
А и ще ти е доста по-удобно да кърмиш бебчето така

Иначе, за приспиване и за да не си пречат двете деца има варианти - стаята на свеки или кухнята, но нощното рандеву ми изправя косъма
Вчера казвам на Михаил да се облича, за да излезем на разходка, а той: Ами да изчакаме първо бебето да се облече 
После попита, дали бебето ще яде ябълка, като излезе от коремчето и баща му започна с обясненията за гърдите и млякото ... малкия изслуша лекцията търпеливо и накрая заяви, че и той иска да суче
Препоръчани теми