БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-12

• 24 412
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
По-горе пишете,че ванилията не е подходяща преди 1 година. Това значи ли, че кашите с ванилия не стават, а са за бебета над 6 месеца? А млякото на Хумана над 10 месеца е също с ванилия!

# 736
Здравейте   bouquet
въпросната попара задължително ли трябва да се дава?

Глутена как се въвежда-трябва ли да следвам определена последователност (напр.пщеница, овес, ечемик, ръж)? Взех да се обърквам с този глутен  newsm78. Реших да го въведа преди месото.
Благодаря!

# 737
Приготвям 120мл изпива 90-100мл по някои път и 120мл.Давам шишето изпива го и се успокоява изхожда се и пак започва да плаче.Ака на 2 яденета.Днес след акането му направих 30мл изпи всичко дори не повърна.

# 738
  • Бургас
Според съветите на Косе Босе глутена се въвежда в последователност овес>>ръж>>ечемик>>пшеница .

# 739
Здравейте   bouquet

Глутена как се въвежда-трябва ли да следвам определена последователност (напр.пщеница, овес, ечемик, ръж)? Взех да се обърквам с този глутен  newsm78. Реших да го въведа преди месото.
Благодаря!
Няма задължителни неща! Вие си решавате кое, кога и по колко! Аз също въведох глутен преди месото. И то точно в тази последователност, но и тя не е задължителна, а препоръчителна! Попара още не съм дала, защото не съм въвела млечните, а и маслото....

# 740
Аз въведох глутен след месото, не в задължителна последователност.

# 741
  • София
Аз също въведох глутена след месото, за последователността наистина не помня.

# 742
Благодаря на всички които ми отговориха.   bouquet Разбрахме от какво плаче нищо сериозно.

# 743
По-горе пишете,че ванилията не е подходяща преди 1 година. Това значи ли, че кашите с ванилия не стават, а са за бебета над 6 месеца? А млякото на Хумана над 10 месеца е също с ванилия!

Натуралната ванилия е напълно ок за бебета под 1 година.
Неподходящ е ванилинът, както и сприртните извлеци на ванилията.

Не, никак не е задължителна.
Аз никога не съм давала.
По-добре първо въведи месо. После глутен.

# 744
Благодаря ви за бързите отговори  Hug

# 745
Здравейте!Искам да попитам за глутена може ли да го въведа с грис?На 6м и 3 дни сме и малката от кашите е яла само оризова и след 10тина дни мисля да дам гриса,но незнам дали е правилно.

# 746
Може, няма проблем  Peace

# 747
Детето ми става на годинка, досега не сме били записани на детка кухня, аз му готвех. Известно време ще хапва храна от кухнята, чудя се да му давам ли десертите. В тях има прясно мляко, което още не е пил.  Rolling Eyes

Имам и още два въпроса - откога въведохте цитрусови плодове? А кашкавал?

# 748
Имам и още два въпроса - откога въведохте цитрусови плодове? А кашкавал?

Вече можеш да дадеш.
Аз лично захраних след навършването на 1 година. Избери по-несолен кашкавал.

За прясното мляко в десертите - вече можеш да дадеш без никакъв проблем.

# 749
Здравейте!Искам да ви питам,докато захранвам с глутен,мога ли да давам и нови зеленчуци?Нали цял месец,всеки ден трябва да се приема глутена?Мога ли след седмица прием на глутен,да въведа зеления боб примерно?(ние сме на 6м)?И как според вас е най-добре да го започнем този глутен,с какво,по колко,трябва ли да се увеличава количеството,и видях,че с грис се започва,мога ли да давам бишкотките на Плазмон,защото всеки ден грис... newsm78 и съм чела за последователност,в която трябва да се въведат овеса,ръжта...има ли значение ?

Общи условия

Активация на акаунт