БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-12

• 24 504
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
В тенджера под налягане или не е необходимо? Аз заек не съм готвила и не знам колко време му трябва и дали няма да остане жилав.

Мерси за отговора.

# 601
В тенджера под налягане или не е необходимо?

Тенджера под налягане. Вариш около час.

# 602
  • Варна
Ако е питомен, тенджерата под налягане не е задължителна, но ускорява процеса. Ако е малко зайче се сварява за 30 мин. Месото е много крехко и лесно се накълцва на много дребно.

# 603
...тенджерата под налягане не е задължителна, но ускорява процеса.

Именно това е идеята Simple Smile.

# 604
Супер сте, много ви благодаря.
И да ви питам как да сухраня останалото сварено месо? Аз ще им дам малка част от това и ще има за поне още 2 пъти. Замразено или?

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 11:07 от nikolina-pikolina

# 605
Взех пюре от пащърнак на Хип. На него пише да се употреби в рамките на един ден.
Какво ще рече това, отворено трае 24 часа или  newsm78?

Мерси предварително!

# 606
  • Варна
Да точно това означава. Peace

# 607
Аз замразявах месото.

# 608
Много им хареса зйчето, остана малко и ще го дам утре. Аз не спазвам ден месо, ден зеленчук. След месцето, ще дам няколко дни зеленчук.

# 609
  • София
Един мега тъп въпрос- задължително ли е детето да хапва бисквити. Забелязвам, че често се дават на децата мляко с бисквити, което за мен е пълен отврат, та се чудя има ли полза от тия бисквити  newsm78, с нещо може ли да бъдат заменени.

# 610
  • София
Не е задължително. Аз самата не видях разумна причина да давам бисквити и ги извадих от менюто изобщо.

# 611
  • София
Не е задължително. Аз самата не видях разумна причина да давам бисквити и ги извадих от менюто изобщо.

Благодаря за бързия отговор. У дома бисквити не се купуват, така ще е и занапред.

# 612
Кажете ми моля ви за сиренето: като се дава за пръв път какво количество трябва да е, мисля да го добавя към зеленчуковото пюре? Колко време го обезсолявате преди това? Какво количество се слага за попара?

# 613
Little Evil , аз лично им давах бисквитки на Плазмон, ама мн бързо им писнаха и сега мн рядко слагам в кашите с малко кърма. Но моите мн обичат готовата бисквитена каша и то на Слъчно. Така че и ние минахме на сух хляб, вече не ги впечатляват бисквитите.

Malvinka, аз купих краве на Маджаров и го сложих във вода, на след ден им сложих в зеленчуците с малко масло, бучка с големината на орех. И сега по толкова слагам. Ние имаме неприязан към попарата, така че я махнах от менюто.

# 614
Аз пак ще помоля за помощ Blush
Колко оризови каши трябва да дам на малкия(който е на 5м и половина),че да се смята за захранен с ориз?Свършихме първата днес,на Слънчо "оризова каша с круша".Взела съм и една на HIPP с елда,защото ми казаха,че и с елда трябва да захраня-сега веднага ли да я започнем,или трябва да се изчака малко?(от оризовата нямаме никакви проблеми).И още нещо да ви питам-четох тук из форума,че от царевицата се получават алергии,а съм купила "оризово царевична каша с банан" на Гначев.Дали да започнем с нея след елдата,или да изчакам?Мооооля за помощ,защото изобщо си нямам и идея newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт