БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-12

• 24 450
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за мненията и съветите. Знам си, че трябва да обсъдя тук преди да предприема нещо. Сиренето е прясно, така че има риск.

# 676
Един въпрос имам Simple Smile
Предстои ни да сменим Фризолака с Фризо 2.Дали се прой за смяна на мляко,защото съм чела,че при смяна на АМ има реакции по принцип(неискат да го папкат,диария...)Това,че е на същата фирма не би трябвало да се брои за ново,или?И мога ли да му дам от Фризо2,седмица преди да е направил 6м,или да изчакам?Благодаря Hug

# 677
Според мен не се брои за смяна на мляко, просто нуждите на бебето се менят и за това и млеката са различни. Няма проблем да дадеш по-рано. За твое успокоение аз съм сменяла 4 марки АМ докато намерим подходящото за нас. Не сме имали никакви реакции.

# 678
Един въпрос имам Simple Smile
Предстои ни да сменим Фризолака с Фризо 2.Дали се прой за смяна на мляко,защото съм чела,че при смяна на АМ има реакции по принцип(неискат да го папкат,диария...)Това,че е на същата фирма не би трябвало да се брои за ново,или?И мога ли да му дам от Фризо2,седмица преди да е направил 6м,или да изчакам?Благодаря Hug
Ваксина ще слагате ли на 6м? На мен ми казаха да не давам нищо ново, когато вакиснираме. Аз започнах седмица преди това с 2 номер мляко. Никаква реакция няма да има, спокойно!

# 679
Благодаря ви мнооого.И аз си мислех,че като са от една марка не би трябвало да имаме проблеми.Ако нещо пак не ми е ясно-веднага ще попиам Laughing

# 680
Мога ли да дам смлени орехи вече?

# 681
  • Бургас
Аз все още не съм давала.

Намерих това мнение на Косе Босе.

# 682
Мога ли да дам смлени орехи вече?

Аз бих изчакала, няма смисъл да бързаш и да рискуваш.

# 683
  • Бургас
Дайте някоя идея как да й давам овесени ядки?

Досега ги хапваше с кисело мляко, но преди месец отказа и иска да си яде млякото чисто (без овесени ядки,или пък бисквити). С прясно мляко също не ги иска.  Rolling Eyes

Вчера й направих мъфини с овесени ядки,ама и тях не яде.

# 684
Егати, направо ми дойде като гръм от ясно небе. Малката отказа да яде зеленчуковите пюрета. А уж е захранена с такива и си ги ядеше много лакомо. Вече три дни я мъча и не иска. Досега все аз си й ги правех, но един ден бяхме навън и нещо не ми хареса пюрето като го отворих, та й купих готово на Хип. Яде го като обезумяла. На другия ден отказа домашно приготвеното, дадох пак на Хип-хапна малко и дотам. След това вече и на Хип отказа да ги яде, а домашното не ще и да го помирише. Дали причината не е в това, че почнах да й давам каши? Ама аз ги давам от 2 седмици. Педито пък каза, че понеже е наддала цял килограм за месец трябва да ги понамаля кашите и аз вече й правя кисели за следобедното хранене. Сега да не почне да иска само плодови пюрета да яде?! Та въпросът ми е дали да я мъча и следобед със зеленчуковото, или да си давам кисели или каши?

# 685
На колко беше бебето?

# 686
На 7 месеца.

# 687
Маминка, не е добра идея да даваш зеленчуково следобед. Това, че не го иска на обяд не е беда. Ще прояде. Синът ми също трудно ги прояде. Слагаш ли вътре мляко? Дохранваш ли с мляко после? В следобедната каша можеш да добавяш плодово пюре. Какво като е качила килограм? На кърма или АМ е? Като пролази и проходи няма да качва толкова.

# 688
На АМ е, така и не успяхме да се кърмим. Не слагам мляко, не дохранвам, само пюрето си хапваше и й беше достатъчно, но пък не я ограничавах от него-колкото иска толкова си яде, защото направеното количество винаги е повече, отколкото за едно хранене.
Ами тогава следобедното ще си го карам както досега, благодаря много за съвета!  Simple Smile

# 689
Здравейте!
Защо не се дава зленчуково пюре следобед?

При нас Гугу яде по около 60 г зеленчуково пюре (повече не иска) и по около 90 мл АМ след пюрето (толкова желае). Обаче след 1,5 -2 часа е зверски гладен. Защо се получава така  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт