Строеж, къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 21

• 69 768
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
О да - дворът е в момент на довършване ( че има още дръвчета скоро) и да, ползваме човек за озеленяването.
Мерси за тераската горе, но тя е точно на двете спални - нашата и на детето.
С  приятели ще сме на ракийка и винце долу на приземния етаж в лятната дневна свързана директно с двора, или ако е по-студено на 2-то ниво в хола с камината  Wink

# 661
Е значи, за сутрешното кафе и мляко с какао (за детето) след като тати ви е поглезил със закуска в леглото  Peace

# 662
.....
Гретел, благодаря, мисля че си критична и директна когато пишеш, освен това съм виждала снимки от твоя дом, така че приемам одобрението ти като комплимент. Освен това, малко след като се нанесохме, се сетих за един твой пост от около преди година и малко, в който пишеше, че си пийваш кафето на двора по пижама   Mr. Green  ако не бъркам(извинявай, че съм толкова подробна  Embarassed ). Тогава благородно ти завидях и се чудех кога ще го доживея. Абе впечатлила си ме, още го помня.  Sunglasses
Не бъркаш, не бъркаш...Така си го пия кафето лятото....Е, не гледам боровете на Асинка /тая ваш'та къща, Асинка, с тая природа наоколо и този островърх покрив, ама честно - нереална ми е..Приказка истинска!!!/, но къде ти апартамента... Абе, то аз и от апартамента ти съм виждала снимки, така че не съм изненадана от стилния интериор. Simple Smile
А пък с тия пелети, ще вземете да ме запалите, значи....Аз си чакам газификацията, миналата зима бях доволна от от камината с водна риза, но все пак само с нея не става /освен ако не слагам дърва в камината през половин час, така че да поддържа 60-65 гр., но не съм у дома през цялото време все пак/ . Имаме и място за бункер до котела, ама и това хамалогия малко ми се вижда....
Вики последно беше казала, че много, много работи. Акси ми липсва с разумните си коментари. Пък Галанка направо се издъни../шегувам се, ама не съвсем Mr. Green/

# 663
mdsq ако не е проблем да пратиши и на мен паролата в момента само трупам идей (крадем)  Embarassed

# 664
  • София
И аз започвам с мъките на строителството.  newsm78

# 665
  • Горна Оряховица
Асинка, къщата е приказна Heart Eyes ! С какави керемиди сте ?
Акси ,явно ме споменава Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 10:24 от *mimoza*

# 666
  • густо майна Филибето
Asinka , сигурно съм се загубила някъде по трасето, но да знаеш, че много се зверих докато се уверя, че това е именно твоята къща  Grinning Пребоядисали сте я бяла? Чудна е, така повече ми харесва! Simple Smile И сега с тази зелена тревичка е истинска приказка!

mds , може ли паролка на мен? Спомням си приблизително баните като 3D , ще ми е интересно да видя всичко реално Simple Smile

# 667
  • София
mds,  и аз се присъединявам към хвалбите .Много ми харесва архитектурата, различно и запомнящо и баните също са уникални.Високите тавани също са ми слабост.Поздравления,да я  изпълните с много щастливи мигове!  Hug

Асинка, съжалявам,че пак ще се повторя ..обаче обожавам къщата ти.Става все по хубаво и по хубаво.  Heart Eyes Нямам търпение да я довършите и да я видя в цялата и прелест.

# 668
  • Пловдив
Здравейте!
мдс, уникална къща, браво! Абсолютно изпипана до последния детайл, много модерна и дизайнерска. Плачите си за списание  Hug С много радост и щастливи мигове да я изпълните и аз ви пожелавам.
Асинка любима къща  и двор! Такава градинка, прелест, а и архитектурата на къщата ми е много по сърце, много европейски /от стара европа/вид има, а аз това харесвам. И аз чакам с нетърпение да я довършите.  Hug
Да се отчета и аз - ние слагаме замазките по подовете, станите ги направиха, вчера избрахме и външните цветове на къщата, от тази седмица започват и дограмата, та се надявам в най-скоро време да зазимим и да се готвя за пролет за най-трудното - интериорните решения ooooh! /при изпразнен бюджет с построяването на къщата  Crossing Arms/.
И тук имам едно въпросче - пиха в аматьорската интериорна тема, ама нещоооо не ме отразиха много- много, моля, за идеи за осветлението - красиво и практично. Чудя се как да направя осветлението по таваните, не искам да е претрупано, ама искам да е интересно и с някакъв замисъл /който ми бяга някъде/. За съжаление сложихме кабелите така ,че да предпоставят окачени тавани, та се надявам да ми постнете снимчици на стаички с тавани не само с лунички, а и други някакви варианти. Мисля да нямам архитектурни идиотии на тавана /освен може би някакъв съвсем бегъл акцент тук-там/. Другия ми вариант е все пак да замажа тавана, ама тогава ще трябва наистина да реша къде какви лампи да слагам, че обичам да ми е мнооооого светло.
Много мерси, гърлс, и попътен вятър на тези, които полагат основи и тухли в това време  Hug

# 669
Акси, къщата е приказна Heart Eyes ! С какави керемиди сте ?
Сигурна съм, че и на Акси ще е приказна един ден, но засега мерси от името на Асинка  Wink
Керемидите са Тондах - някъде напред в темата си говорихме за тях, но сега не мога да го изровя Confused
Благодаря на всички за хубавите думи - и аз чакам да я довършим, но не му се вижда края...сега започвам да мисля за баните - 4 броя ( при такова разнообразие направо станах разногледа).
Любознателна   Hug раздвам се, че се появи Hug  - нееее, не е сменян цвета, а просто слънцето беше силно и изглежда съвсем бял. В действителност е една-две идеи по-жълтеникаво кремаво, но наистина всеки на първо четене го мисли за бяло. Аз и това исках - да е хем много светло на слънце, хем да има лек отенък различен от чисто бялото. Обаче как се цапа при дъжодвете...ужасс.. Cry

luba_rizova - как познато звучи - предстои най-трудната и скъпа част - интериора Mr. Green

# 670
  • София
Акси чудесно напредвате, честито за тревичката  Hug
ние бавно напредваме, вече имаме пътеки цък  Mr. Green скоро ще имаме и ток тези дни копаха за кабела, сега остава да го вържат и да направят главното ел. табло, отдавна не съм писала и само ви чета и ви се радвам, кураж на всички    bouquet

малко да оспамя темата  Embarassed обещана снимка от сватбата  Hug
цък Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 09:16 от valentink-a

# 671
Акси чудесно напредвате, честито за тревичката  Hug
ние бавно напредваме, вече имаме пътеки цък  Mr. Green скоро ще имаме и ток тези дни копаха за кабела, сега остава да го вържат и да направят главното ел. табло, отдавна не съм писала и само ви чета и ви се радвам, кураж на всички    bouquet

малко да оспамя темата  Embarassed обещана снимка от сватбата  Hug
цък Mr. Green

пу-пу  Wink да сте живи и здрави и много щастливи в новия дом ...и изобщо, желая ви всичко най-хубаво от сърце  Peace

mds, моля и аз за паролка  Praynig Praynig Praynig

Asinka, леле мале станала е къщичка-мечта  Hug много ми харесва в бяло  Peace с тази зеленина наоколо направо е чудна комбинация ...браво   thumbsup

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 10:27 от *2K*

# 672
малко да оспамя темата  Embarassed обещана снимка от сватбата  Hug
цък Mr. Green
Еееее, тоя спам откога го чакаме и него .... Много, много си красива! Щастливи да сте! Да се обичате - къде силно и страстно като в тоя ден, къде спокойно и разумно, но да се обичате винаги!!!

# 673
  • Горна Оряховица
valentink-a (elasmen), за малко да не те познаем, добре ,че добави снимков материал към поста си. Къщата ви е станала много слънчева и вие сте много сладки  Heart Eyes. Желая ви много щастие  Hug.
(много сме я замислили Акси  Mr. Green, дано скоро се включи и всичко да е наред ...)

# 674
  • София
благодаря ви момичета много сте мили Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт