Въпроси към Класически хомеопати 16

• 66 110
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Кажи кога сте давали карбониката, кога е слагана ваксината и кога са започнали промените, моля? Hug

# 151
Просто не мога да се стърпя да не се похваля, че сме на път да излекуваме бронхит с хомеопатия за пръв път. Party

До сега винаги сме били на АБ.  Tired
Много се радвам да прочета това  Hug

# 152
Кажи кога сте давали карбониката, кога е слагана ваксината и кога са започнали промените, моля? Hug
карбониката дадохме на 22.6 - бъзсънието започна от същата вечер
ваксини на 5.7(инфанрикс и още една не я запомних) и вчера-13.7 беше хепатитната
основното ми притесненине е дали това е правилното лекарство щом преди него бебето се будеше през 2-3ч, а после през час

# 153
 Пате  Hug   bouquet

# 154
Влизам да попитам нещо, но първо да се похваля Laughing
Ей, велика е хомеопатията, всеки път се изумявам на ефекта, макар да я ползваме много отдавна.
Бяхме на морето и на втория ден явно от студената вода в басеина малката леко се разкашля и вечерта изведнъж я втресе, 39,2 Т....чудна картинка.Беше към 22ч и реших че не е подходящо да звъня на хомеопата и на своя глава и дадох от нейното си ХЛ за кашлицата.Вярно, кашлицата беше слаба и основната картина беше високата Т, но.........и мина!!!!На следващата сутрин вече джапаше в морето и си мислех ако на някоя от бабите кажа, че е била с Т, а сега е в морето..... Joy
Благодарение пак на ХЛ си изкарахме спокойно морето.

Сега да попитам.
Една приятелка иска да пие Цефамадар.Било за отслабване.Попрочетох за него, вярно, че е моно препарат, но картината освен отслабването е много индивидуална.моля, ако някой има инфо за този препарат да сподели. Praynig

# 155
Такъв монопрепарат НЯМА. Нещо си се объркала.

А що се отнася до отслабване, то с пиене на хомеопатия на общо основание - няма да стане. Има много причини за напълняване; психоемоционалният терен трябва да се изследва обстойно, а това означава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО индивидуализирано предписание.

# 156
  • Пловдив
Влизам да попитам нещо, но първо да се похваля Laughing
Ей, велика е хомеопатията, всеки път се изумявам на ефекта, макар да я ползваме много отдавна.
Бяхме на морето и на втория ден явно от студената вода в басеина малката леко се разкашля и вечерта изведнъж я втресе, 39,2 Т....чудна картинка.Беше към 22ч и реших че не е подходящо да звъня на хомеопата и на своя глава и дадох от нейното си ХЛ за кашлицата.Вярно, кашлицата беше слаба и основната картина беше високата Т, но.........и мина!!!!На следващата сутрин вече джапаше в морето и си мислех ако на някоя от бабите кажа, че е била с Т, а сега е в морето..... Joy
Благодарение пак на ХЛ си изкарахме спокойно морето.

Сега да попитам.
Една приятелка иска да пие Цефамадар.Било за отслабване.Попрочетох за него, вярно, че е моно препарат, но картината освен отслабването е много индивидуална.моля, ако някой има инфо за този препарат да сподели. Praynig

Браво,Сиси! Peace

И в този ред на мисли...Ако при подобна ситуация Нямаме все още определена конституция???

# 157

се обаждате на хомеопата и той ще направи предписание за острото състояние, ако прецени че е нужен прием на ХЛ.

# 158
Ами колкото и да ми се искаше, все пак не беше супер спешно състояние за да му се обадя в 22ч.
Много се чудих дали да и дам Беладонна, защото беше горещо чело, студени крайници, давала съм и я и преди по негово предписание в подобни случаи, но тжгово имаше и дясностранни симптоми.
Но на следващия ден все пак му звъннах да му кажа какви съм ги свършила, поразпита ме и каза...добре!!!

Дайте сега малко инфо за тоя Цефамадар, че моята приятелка ме тормози Joy, а пък ми е неудобно да питам хомеопата за такива глупости.

# 159
Мързелива съм, а и много бързам за да ровя  назад. Ако ми простите, ще ми отговорите ли на въпроса: какво да слижа в багажа на малкия за спешна помощ при ужилване от пчели, оси и др. подобни гадинки. и второ - при падане и нараняване. Имаше едни ХЛ, които преди време определихме като всеобщи за спешни случаи. Благодаря

# 160
за ужилване Апис,за нараняване Арника.

# 161

Ето и по-подробно: http://homeohelp.eu/component/content/article/1-latest-news/326- … -ot-nasekomi.html
Целият блог е много интересен!    Hug

# 162
Принципно да, но и зависи.

# 163
Благодаря Ви, момичета! Тъй като малкия ще е на лагер, няма как да съм лично информирана. Ще му сложа и Апис и Ледум и Арника.
Благодаря отново Hug

# 164

Дайте сега малко инфо за тоя Цефамадар, че моята приятелка ме тормози Joy, а пък ми е неудобно да питам хомеопата за такива глупости.

Та за това да попиташ нас за една такЪва глупост?  Grinning Grinning Grinning

Този препарат Цефамадар, НЕ е монопрепарат, следователно НЕ е хомеопатичен препарат съгласно принципите на хомеопатията, разписани в Органон. Няма сведения да му е провеждано хомеопатично доказване, НЕ е вписан в никоя Материя Медика, нито е листван в Реперториумите Complete или Synthesis, т.е няма никакво основание на което да се направи предписание от хомеопат, практикуващ съгласно класическите принциппи. Повече инфомация за този псевдохомеопатичн продукт е логично да бъде търсена от неговите производители. 

Общи условия

Активация на акаунт