Въпроси към Класически хомеопати 16

• 66 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Днес бяхме на профилактичен. Докторът каза, че е учудващо добре и след две седмици да махна шината. Сигурно след десет дни ще я сваля. Е, пи 1-2 неща за счупването Wink

Мамо на Мони, от 4000 и кусур лекарства, нито едно ли не можа да намери този човек? Thinking. С толкова изявени други (не физически) симптоми би трябвало да му е по-лесно newsm78, ама знам ли... Аз като си правя експерименти чисто когнитивно с разни симптоми, винаги ми излизат поне няколко лекарства на първо място, тогава си ги умувам Grinning

# 271
Добре де, аз да попитам вашите хомеопати 100 % от времето ли са на разположение?

На мен ми е много стресово като знам че не мога да се свържа с хо при нужда.

Вярно е че всеки има нужда от почивка, това е неоспорим факт, но все си мислех че се прехвърля практиката на някого за известно време.

Моля кажете вашите хо как процедират.

# 272
  • Пловдив
.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 00:45 от *Бенджи*

# 273
Аз пак с лаишки въпрос.

Планираме почивка.Притеснявам се да не се започнат разни Т, повръщания и разстройства там.
Има ли нещо, с което мога да се запася за подобни ситуации?
Не искам да ми кажете конкретно лекарство, а да питам ли изобщо ХЛ за подобно нещо или да не се излагам  Blush

# 274
Пате, има, ама т.нар. спешни лекарства са доста, а и няма как да ги даваш на своя глава, поне повечето.... Впрочем винаги като съм тръгвала на почивка с мисълта какви лекарства да взема, все бели са ставали ooooh! Crazy Laughing Тъй че сега просто си взимам "компактната чантичка", както вика щерката с всички хомеопатични, които имам, плюс един нурофен и един термометър вътре, малко спирт, кислородна вода и ....си бия камшика. newsm01

На мен не ми пречи това, че хомеопатът ми не е винаги на линия. Не знам какво трябва да стане, че чак да  е спешно. Децата ми нямат животозастрашаващи болести (пу-пу), алергии и т.н.  Иначе за по-дълъг период е редно при възможност разбира се, да се оставя заместник.

# 275
Явно помогна, защото вече няма и помен от Т. Хомеопата като видя, че карбоника не помага за съня, предложи хамомила(от която бебето стана още по-нервно) и като се обадих за Т, която се покачваше бавно, каза че не е за бела дона и нищо друго не може да предложи, да си давам парацетамол. И аз затова на своя глава дадох фосфориката, защото бях останала с положително впечатление как се отрази на бебето, и ето че помогна, което пък ме кара да мисля, че това е лекарството на бебето(поне за сега). Но пък останах разочарована от хомеопата и тепърва не знам към кой ще се обръщам, ако имам нужда(дано не се налага).

Разочарована от хомеопата с основание. Очевидно няма достатъчно познания и дълбино разбиране за връзките между лекарствата. Cham след Calc е много "екзотично" предписание, показващо, че на този човек/човечка хомеопатията не й е много ясна. Пък и познанията да се изчерпват с 3 лекарства  Grinning Сменяйте хомеопата и по добре да прегледа детето докато е здраво за да имате идея за конституционален терен, а не да чакате да се разболее и да се чудите какво да правите.

# 276
  • Пловдив
Мамо на Мони, възможно е. Карбоника и фосфорика се различават, макар че често се бъркат.
Интересно ми е защо вашият хомеопат е казал, че не може да помогне за високата Т? Може би е преценил, че не трябва да се сваля ли, или... (от любопитство питам). Дано вече сте добре.

(аз съм с цистит ooooh!....Стрес, по цял ден не ядем, не пием вода, не ставаме до тоалетна....можеше да се очаква Twisted Evil. Сега съм в болничен цяяяяла седмица Crossing Arms)

Мече,това второто от работата ли???

# 277
От работата - да. Няма хора...останахме малцина щури.... Съдра ми цялата конституция Crazy и ме Фърли в друга Crazy

# 278
Добре де, аз да попитам вашите хомеопати 100 % от времето ли са на разположение?

На мен ми е много стресово като знам че не мога да се свържа с хо при нужда.

Вярно е че всеки има нужда от почивка, това е неоспорим факт, но все си мислех че се прехвърля практиката на някого за известно време.

Моля кажете вашите хо как процедират.

Винаги съм успявала да се свържа с хомеопата си - и по телефон, и с мейл. Обаче не ми се е случвало да имам нужда от помощта му по време на отпуската му и нямам информация как процедира тогава.  Случвало се е в почивни дни на телефона да отговаря сестрата, която явно си има друг начин за връзка с хомеопата ми и така съм получавала отговор.
Сега ми предстои смяна на хомеопата и се надявам и с новия да имам лесна и бърза комуникация /и не на последно място успешно лечение  Praynig/

Мече, бързо оздравяване!

# 279
  • Пловдив
От работата - да. Няма хора...останахме малцина щури.... Съдра ми цялата конституция Crazy и ме Фърли в друга Crazy

Е,добре поне че си разбираш от тия работи... Wink и можеш да правиш опити да се Фърляш с главата напред! Peace

# 280
  • Пловдив
Мамо на Мони, възможно е. Карбоника и фосфорика се различават, макар че често се бъркат.
Интересно ми е защо вашият хомеопат е казал, че не може да помогне за високата Т? Може би е преценил, че не трябва да се сваля ли, или... (от любопитство питам). Дано вече сте добре.

Явно помогна, защото вече няма и помен от Т. Хомеопата като видя, че карбоника не помага за съня, предложи хамомила(от която бебето стана още по-нервно) и като се обадих за Т, която се покачваше бавно, каза че не е за бела дона и нищо друго не може да предложи, да си давам парацетамол. И аз затова на своя глава дадох фосфориката, защото бях останала с положително впечатление как се отрази на бебето, и ето че помогна, което пък ме кара да мисля, че това е лекарството на бебето(поне за сега). Но пък останах разочарована от хомеопата и тепърва не знам към кой ще се обръщам, ако имам нужда(дано не се налага).
При хомеопат, който действа по описания по-горе начин, аз не бих лекувала детето си Naughty. Безотговорно ми се струва да Ви каже "давайте си парацетамол", не мога друго да предложа...
пп Аз доколкото разбирам идеята е била да се свали Т, така ли?

# 281

Е,добре поне че си разбираш от тия работи... Wink и можеш да правиш опити да се Фърляш с главата напред! Peace
Разбирам дяволите Laughing Просто се съгласявам по-лесно с чувствата си Crazy
Аз съм добре в интерес на истината днес. Не ми пари вече.

# 282
mamaden, да, бебето беше с Т 39 от зъби.

# 283
  • Пловдив
mamaden, да, бебето беше с Т 39 от зъби.
Mоето мнение е, че цялостната концепция Ви е била неправилна Rolling Eyes, както и реакцията на хомеопата.
Често срещан е страха от Т и борбата с нея. Според мен идеята на всяка цена да е свалим, за да "оправим" положението е погрешна. Обикновенно майките имаме нужда от време и информация за да променим гледната си точка по отношение на Т.

# 284
Моето джипи казва, че ако е само от зъби, толкова висока Т не се вдигала. При висока Т значи имало и инфекция. Въпросът е в причинно-следствените връзки, които никой алопат не търси. Както и да е.

Подобно моят цистит след коитус при дълго въздържание....Никой не се интересува защо, как, това ли е, не е ли.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт