Въпроси към Класически хомеопати 16

• 65 905
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
ЙониБони и на нас ни се е зачервявала пишката, малко, на върха основно. От 8 месечен е по гащи и си мислех, че защото се мокри (изтърве малко пиш в гащите, усети, че не трябва, но си трае докато го видя и не казва). Хомеопатката ни прояви интерес на интервюто и ме разпита подробно какво, що. Дотогава не съм се притеснявала, не мислех, че е показателно за нещо, педиатърката ми не е казвала нищо. Урината ни обаче е била добре, няма наличие на патогени. Но е факт, че зачервяването се появава, расте, намаля, изчезва... Успех ви желая Hug

# 526
pip_peeva, при нас пишлето е така от както се е родил. Кисна го в смрадлика, но подобрението е минимално. Минахме на многократни пелени, да не би причината да е в памперсите и това не помогна.

# 527
  • Бургас
Йони,случайно прочетох поста ти.Това,което е по-притеснително е наличието на Клабсиелата.Направи още една консултация с уролог.Прочети и в нета за нея,изобщо не е безопасна.

# 528
Клебсиелата няма място при бъбреци и пикочен мехур. Нейното място е в червата, в определени дози. Аз имах клебсиела след операцията едно време.
Бактерия като бактерия, за мен свръхпопулацията на която и да е бактерия в организма все си е опасна. Трябва наистина да откриете причината

# 529
  • Пловдив
От какво(не сме пили ХЛ в близките 2 седм.) може да се промени цвета на урината?За детето става дума... Rolling Eyes

# 530
Колко време може да не свалям Т на малкия ми син. Май са зъби, защото вюера проби един и ту смъква, ту вдига до 38,5.Все още не съм го водила при ХЛ, не съм смъквала и с нищо, но незнам докога е възможно да не я смъквам...

# 531
По-важният въпрос е как се чувства детето с тази Т? Какво е поведението му?

Иначе попринцип с 38,5 може да си стоите няколко дни, без проблем, стига детето да не страда от това.

Най добре е да разговаряте с хомеопата.

# 532
По-важният въпрос е как се чувства детето с тази Т? Какво е поведението му?

Иначе попринцип с 38,5 може да си стоите няколко дни, без проблем, стига детето да не страда от това.

Най добре е да разговаряте с хомеопата.
Спи неспокойно, иначе като е буден си е весел.
Да звъня, значи..

# 533
  • Пловдив
От какво(не сме пили ХЛ в близките 2 седм.) може да се промени цвета на урината?За детето става дума... Rolling Eyes

И днес сме така...утре сутрин ще го водя за изследвания.Сутринта и на акото имаше леко като кръв  Tired

# 534
Цветът на урината може да се промени и от храни и напитки също. Важно е колко време продължава и има ли промяна в детето? Пък и това в акото. Аз бих пуснала изследвания.

# 535
ПОМОЩ!
Преди 1 час, след болки в окото на малкия отидохме на очен. Диагноза: фонова ретинопатия. ЛЕКУВА ЛИ СЕ с ХОМ.?
Моля за спешен отговор, защото искат да ни приемат в болница за изследвания!
Благодаря Ви, мили хора

# 536
Здравейте, заради ниски стойности на хемоглубина и промяна в еритроцитите на двете деца ни изпращат на хематолог. Съмненията са за лека таласемия. Ако излезе, че е това, може ли да се помогне с хомеопатия, знам, че по принцип това заболяване не се лекува. Sad

# 537
# 538
Здравейте, заради ниски стойности на хемоглубина и промяна в еритроцитите на двете деца ни изпращат на хематолог. Съмненията са за лека таласемия. Ако излезе, че е това, може ли да се помогне с хомеопатия, знам, че по принцип това заболяване не се лекува. Sad
А сетиха ли се ви изследват стойностите на желязото? Таласемията е при нисък хемоглобин, но високи ст-сти на желязо. Ако желязото си е ниско, не е таласемия, а желязодефицитна анемия.
Пиша го, защото и мен ме бяха пратили в центъра по хематология за изследвания за таласемия, а никой не ми беше пуснал изследване на желязо преди това. И на практика беше напразно.

# 539
А сетиха ли се ви изследват стойностите на желязото? Таласемията е при нисък хемоглобин, но високи ст-сти на желязо. Ако желязото си е ниско, не е таласемия, а желязодефицитна анемия.
Пиша го, защото и мен ме бяха пратили в центъра по хематология за изследвания за таласемия, а никой не ми беше пуснал изследване на желязо преди това. И на практика беше напразно.
Да, за съжаление при каката желязото е в норма, а  при малкия е съвсем леко занижено. Ще видим касво ще излезе.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт