Въпроси към Класически хомеопати 16

• 66 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Да, за съжаление при каката желязото е в норма, а  при малкия е съвсем леко занижено. Ще видим касво ще излезе.[/color]  Thinking

Здрасти, в Европа първото изследване на кръвта се прави на годинка, при нас в Испания дори и тогава не са ни правили,защото нямаме оплаквания които да го изискват. Около 6 месец се развива нормална бебешка анемия, забравих медицинския термин, но е нещо съвсем нормално и изобщо няма причина да се шашкаш............

# 541
  • Варна
Не знам дали тук трябва да си задам въпроса, но искам да попитам дали някой е прилагал лечение с кислородна вода...търсих теми във форума, но единствената, която намерих е заключена и е от преди 2 години... Tired

# 542
Цитат
Да, за съжаление при каката желязото е в норма, а  при малкия е съвсем леко занижено. Ще видим касво ще излезе.[/color]  Thinking

Здрасти, в Европа първото изследване на кръвта се прави на годинка, при нас в Испания дори и тогава не са ни правили,защото нямаме оплаквания които да го изискват. Около 6 месец се развива нормална бебешка анемия, забравих медицинския термин, но е нещо съвсем нормално и изобщо няма причина да се шашкаш............

Около шестия месец натрупаното през бременността желязо при бебето започва да се изчерпва, затова препоръчват и захранването да започне там някъде. За мен не е много нормално нещо бебешката т.нар. анемия. Всъщност не е и кой знае колко срещано.... Факт е, че едно здраво дете не минава през този период с драматични отклонения.

# 543
Цитат

Да, нормално е към  6-я м. да е нисък хемоглубна. При малкия обаче това се забеляза на 2м. Тъпото е, че от тогава до сега все си правим изследвания и все не се стига до конкретен извод. Изследвахме желязо, ЖСК фракции, по това време си имахме и стафилококи и пневмония. Сега като правихме изследванията на каката за градина, се видя, че и при нея хемоглубинът е по-нисък и ни изпратиха на хематолог. Изследването за таласемия може да се направи само на нея, защото той е прекалено малък. Следващата седмица сме на консултация и като минат изследванията, ще докладвам.

# 544
Искам да ви запита за сънищата.. знам че са важни.. досега не бях се сещала за хомеопатията по този въпрос, но има един сън който ме тормози от години.. не е нещо кой знае какво, но носи еднотипно послание.. емоционално е.. в съзнатения живот тази емоция не съществува, но съществувавше преди години, когато още не сънувах съня.. наскоро насън направих и анализ на чувтвото, което изпитвам в такова състояние и си дадох сметка, че е неподвластно на времето, на обстоятелствата и на факта че в съзнателния живот явно го пренебрегвам.. възможно ли е да е вярно това което предполагам и да е от голямо значение за хомеопатът ми.. дали трябва да намеря начин да споделя това с него.. питам защото не ми се ще да о споделям ако не е толкова важно.. дано да съм била достатъчно ясна, макар и не толова конкретна..

# 545
Задължително му го кажи. Сънищата са голяма секция в Реперториумите. Понякога един сън просто може да реши лекарството ти. Еле пък както при теб се повтаря това послание.

# 546
Кажете какво ще препоръчате за кашлица на сина ми, която се появява само докато спи?Съмнява ме, че има секрети и от това кашля...Кашлицата е влажна,с храчки и не ми дава да си поспи.Имам няколко тубички с хомеопатия от Боарон и докато стане понеделник за да го заведа при лекарката да му дам нещо.

# 547
Може да е задна хрема - докато е изправен, секретите се стичак към гърлото и ги преглъща, но като легне започват да пречат на дишането. Ние сме оправяли такиви симптоми с хомеопатия, но лекарството е дадено от хомеопата на детето. От форума и без интревю няма как да се изпише лекарство...

# 548

Напускам този форум.

Надявам да съм бил полезен с мненията и коментарите си.

# 549
Знам, че няма да кажеш защо, ама.... Rolling Eyes Sad

# 550
  • Пловдив

Напускам този форум.

Ееее-как така???Не е честно!На кой ни оставяш... CryДобре че Мечето е с нас!

И все пак успех!  bouquet

# 551
Нещо става с тази тема...Найс, Ниал...защо така...
Впрочем аз също ще пиша по-рядко, защото реално погледнато ако объркам нещо, няма кой да ме поправя.

# 552

Напускам този форум.

Аз мисля, че се досещам защо.
Ако е заради постоянното питане за изписване на лекарство, от тяхно име ти се моля да не го правиш.   bouquet

# 553
Пате, не е затова. Никога не е бил толкова дребнав.

Аз да се поФаля. По принцип цикълът ми е точен плюс минус...Ама толкова точен като от два месеца не е бил никога, цепи 28-ия ден. Crazy И нямам никакво ПМС, колкото и да е леко. Преди беше един ужааааас - нервна, гърди болезнени, подути поне 2 седмици преди цикъла Crazy
И куп други подобрения имам - не си мълча толкова много, когато нещо трябва да кажа, си го казвам. Е, имам да поработя върху начина, по който го казвам, ама... Mr. Green

# 554
  • Пловдив
Пате, не е затова. Никога не е бил толкова дребнав.

Аз да се поФаля. По принцип цикълът ми е точен плюс минус...Ама толкова точен като от два месеца не е бил никога, цепи 28-ия ден. Crazy И нямам никакво ПМС, колкото и да е леко. Преди беше един ужааааас - нервна, гърди болезнени, подути поне 2 седмици преди цикъла Crazy
И куп други подобрения имам - не си мълча толкова много, когато нещо трябва да кажа, си го казвам. Е, имам да поработя върху начина, по който го казвам, ама... Mr. Green

Браво Мече,ти си нашия герой!!! Peace

Ох, и на мен ми се иска така...[/size] да мога да правя такива вълшебства Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт