Въпроси към Класически хомеопати 16

• 65 878
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Тандонова, не съм аз, имам си магьосник Laughing

# 556
  • Пловдив
Тандонова, не съм аз, имам си магьосник Laughing

То и аз имам,но...имам усещането,че и на теб ти иде отвътре.Т.е. отдавати се... Grinning Peace

# 557
Съжалявам, че Ниал ни "напуска" . Благодаря му за приноса към темата- беше супер полезно   bouquet

Дано все пак някога, като си почине от нас да се " върне"  Praynig

# 558
  • София
Аз пък искам да споделя колко съм разочарована от хомеопатията.
Детето ми е с кашлица от 10 тина и повече дена. Правихме няколко консулта с хомеопата. И нищо! Продължава да кашля влажно, а нощем се стига почто до задух. Опитах скакво ли не, какви ли не лекаства не сменихме и .... резулатата е отчайващ.Под натиска на домашните се принудих да я заведа не лекар - диагноза " лек начален бронхит". Изписа ни 3 сиропа!!!- вентолин, Кларитин и Мукосолван, капки за очи ,които да слагаме в нослето и ...аиде и един антибиотик да дам предвид на това че кашля от доста дълго време. Нищо не съм купувала. Продължих да я мъча с чайове.Съвсем се потресох! Сигурна съм че  проста задна хема но като не знам вече какво да давам?
И освен това направих и друга консултация с препоръчан тука хомеопат. Каза- имай търпение, ще мине. Е да де, ама не мога вече да издържам да я слушам нощем как се дави кашляйки и да имам търпение.
Иде ми да се гръмна вече;(

# 559
Кашлицата е едно от най-трудните неща за хомеопатите. И въпреки това ако има добре изявени умствени симптоми, може да се разбере по-лесно показаното лекарство.
Съжалявам, Бъни. Пък и лек начален бронхит не си е точно кашлица от задна хрема, поне според мен, стига диагнозата да е точна. (в интерес на истината добре е някой да пише има ли таквоз чудо като лек, начален и прочие или бронхитът си  е бронхит)

# 560
  • София
ами ние освен кашлица и сополи друго не сме лекували до сега.
сега съм я засилила с инхалации с физиологичен разтвор. дано вече спреме да кашляме.
и въпреки всичко не съм сколнан да я тъпча със сиропи, капки за нос и АБ.

п.с Ниал съжалявам че се оттегляш от форума. но аз лично съм с много приятни впечатлчния от тебе. евала че толкова спокойно и многократно отговаряяше на всички и едно и също дъвчехме. Въпросът е там че може би в заглавието трябва да се сложи нещо като - тука не назначаваме лекарства. защото всеки влиза и пита без да чете първата страница. Сигурно Ниал му е писнало Simple Smile Успех!

# 561
Не е тази причината да се оттегли Ниал. Повече не мога да кажа, той, ако прецени, ще каже защо.

# 562
Много, много жалко!  Всички те изпращаме с натежало сърце и много благодарности за търпението и отделеното време.   bouquet Ще се ослушвам из форумите дали няма да откриеш своя тема. Успех! newsm10 fingerscrossed

# 563
Мили майки, предполагам, че Ниал напуска форума, защото непрекъснато обяснява що е то хомеопатия, а въпросите продължават да доказват, че никой не е разбрал. Благородна е постъпката на Александър да спре да пише, явно е разбрал, че има нужда да освежи знанията си. Или си лекувайте децата  и вас самите с хомеопатия или не експериментирайте. Пожелавам ви да направите правилния за вас избор.

# 564
Аууу, не съм влизала от месеци заради ваканцията, а сега чета и тези новини....
Nial, на кого ни оставяш....... smile3518

Не знам за другите, но на мен ми беше изключително полезен.Ходиме при класически хомеопат, много съм доволна, но има въпроси които понякога предпочитам да задам във форума и да не го тормозя човека по телефона.А и от тук си обясних много , много от нещата.

Дано продължи да пише тук, много жалко ако ни напусне......

# 565
  • Пловдив
Мили майки, предполагам, че Ниал напуска форума, защото непрекъснато обяснява що е то хомеопатия, а въпросите продължават да доказват, че никой не е разбрал. Благородна е постъпката на Александър да спре да пише, явно е разбрал, че има нужда да освежи знанията си. Или си лекувайте децата  и вас самите с хомеопатия или не експериментирайте. Пожелавам ви да направите правилния за вас избор.
Чак пък никой  Rolling Eyes......, аз съм на мнение, че много хора чудесно разбираха това, което Ниал обесняваше Peace
Няма никакъв смисъл да правим догадки защо е напуснал форума, решил е...., направил го е. Негово право е Hug.
пп Това, което мен лично ме "притеснява" е, че без кл.хомеопат в темата, тя ще западне Sad

# 566
Не плачете, не тъжете!   bouquet

„Светна” ми, че е далеч по-конструктивно в свободното време, което имам, да пиша книги (очертава се да не е само една) и при нужда да се препрочита 105 пъти, вместо аз да обяснявам 105 пъти едно и също нещо . И все пак НЕ това е причината да ви кажа чао.

На кого ви оставям ? На вас и вашите хомеопати, пък и в темата все още има хомеопат, нали? Даже той е създател на тази тема в този форум.

Nial тържествено обещава, че няма да мъти водата на никого.
Тати, мама и всички които са почувствали, че съм им нарушил хатъра могат да си отдъхнат.

ЧаУ  Heart Eyes

# 567
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(поне да ни четеш)

Дамян се надявам също да продължи да пише. И вярно го няма Александър.... newsm78

# 568
  • Пловдив
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(поне да ни четеш)

Дамян се надявам също да продължи да пише. И вярно го няма Александър.... newsm78

Кой беше Дамян??? Rolling Eyes

# 569
Ми той се включи един-два пъти. Също учи класическа хомеопатия, колега ми е newsm03 newsm53 , но е по-напреднал.

(докато ми е прясно в главата - Не потискайте обриви с цинкови пасти и кремове (пък и не само цинкови))

Общи условия

Активация на акаунт