След малко ще ми вземат компютъра и нямам време да изчета линковете, но съм сигурна, че са достатъчно изчерпателни. Със строго техническа информация подозирам,че няма да се справя, така смляно и поднесено по-добре
но пък се надявам така да мога и да отслабна!
А пък и Дара обича много да спи като я подрусвам с количката. 
А между другото къде можем да се регистрираме? 

)) Та може и за мен да си купя като се оправдая че тя не я яде, а не мога да я хвърля ( иначе таткото ще ми се смее много
)
, за мен и АМ-то си е сериозен разход )

!!!!

имат интернет да пишат в отчетни теми, а не могат да седнат да попрочетат за захранването.
А само да му обясниш как се чустваш и кои негови постъпки те карат да се чувстваш така. Това че му е тежко, не означава че и на теб не ти е тежко, напротив на теб 2 пъти повече. Казва, че вече сте коментирали темата за развода и той е против, което все пак означава, че не се е отказал от вас. Така че явно трябва да си поговорите. И ако искаш да те чуе, разговора да е без емоции.
Това мъжете много мразят, драми и така нататък.
Аз така му намерих цаката, самият той ми каза, че когато говоря емоционално спира да ме чува.
Жените и мъжете сме много различни и трябва да отчитаме тези различия, а и нали знаеш че ние сме по умната половинка от човечеството.

а на майка ми и свекърва ми имат 
защото след / не помня кой месец може би 8
/ и давах да си взима сама от храната. - на подходящи парченца. А от 7м и давах храната на малки парченца, т.е. не пасирана до изцяло
хубаво е да се помнят такива моменти. Нашото същинско запознаване беше на неговия РД
Не го правя от мания за големия град, а от самота...Добре че поне детето ме развеселява.Препоръчани теми