голяма ми е смешка...от около 3 дни го прави това....прихапва долната устничка и издава звука на целувка

и не искам и Изабел да е така. Без да съм чела статията преди, постъпвам точно както е описано. От три дни, последователно, изкарвам коритото на малката на двора на слънце, пълня го с вода и към 4ч следобяд правим едно голямо къпане на двора. В къщи държа детето само по памперс от обяд до към 5ч от както настанаха тези големи жеги, после й обличам боди - потник, или с къс ръкав. Естествено и в мен има страх да не я простудя, но вярвам, че ще се справим с нея. 

), как сте го третирали? Да не би тук някъде да е отговорът на питането ти в предишния пост? 

После от 6 месеца до 1 година ще ми е малко по-засукано, но мине ли на обща храна. О-ха! Живот! Само дано не ми направи някоя алергия, че прекалих с шоколадчето като родих и ми се беше изприщил. Миналата седмица ядох един домашен черен кекс с много какао и пак се опъпчи, та малко ми е свито по тоя въпрос.

Нищо, че е на АМ. Не се притеснявам. Баткото пропи вода на около година и половина
и досега не пие повече от 200-300мл на ден. Аз също съм такава - мога да карам и с 100мл на ден и нищо ми няма 
Днес му взех Милумил и дано да почне да разрежда малко храненията, че в чудо се виждам 

Аз съм преварявала точно веднъж
...но когато е сънена си яде...сега започнах да я дебна и я храня тогава... милото е бил същия...той също е март и майка му ми разказа,че и тя така го дебнела като спи...лятото бил така,трудна работа била и при него яденето......Препоръчани теми