И моя мъж не ми помага с домакинството /остатък от предната му жена, която не работеше, нямаха деца и го е гледала като писано яйце
/, обаче си издействах жена да ми помага. Въпреки мрънкането за битовизми /разхвърляно било, играчки навсякъде/ , не си го слагам на сърце и го подминавам. Мисля, че човек няма нужда да се доказва като герой, защото се изхабява. Опитайте се и вие да ви пука по-малко. Мъжете не са богове, те са равноправни, с равни права и задължения. Ако не се иска помощ от тях обаче /Госпожата Стихията напълно я подкрепям в това/, те няма да го направят, просто защото е по-лесно. Всеки си избира пътя на най-малкото съпротивление. Хайде горе главата на всички, радвайте се на бебенцата и живота, нито един ден не се повтаря! 
много се надявам нещата да се изгладят, ако ли не ... света е голям.

и явно е решила стреса ми от това, че ме буди да е по малък като ми запее 
От два дена все забравям да си купя мляко като вляза в магазина. Сутрин не мога без кафе, но не мога да го пия чисто, обичам да си добавям мляко. Е от 2 дутрини си добавям АМ
Споделих с педиатърката ни и тя каза, те той е много емоционален, трупа много впечатления през деня и вечер просто не може да ги задържи. И аз съм забелязала, че това се случва по-често след като са ни идвали гости или сме ходили някъде през деня...Даже ми каза педи-то, ако е много зле положението да му взема Дормикинд, ама аз все още някак издържам на този цирк! Понякога ми се струва, че заспива от изтощение след толкова рев горкото!
много точно казано
Аз дори и да давам нещо различно на детето си,ако баба ми ми каже това ...определено ще стане 3-та световна....тука на мъжо бабата ми вика няколко пъти "Сашка вече пиела сокчета....давай и,неможе вече само мляко,трябва и нещо друго"...пъпеши имало,дини имало...
ако беше моя баба сигурно щяхме да се скараме,ама сега отговарям само "Бреййййй ти ше кажеш...ако искам цял живот само мляко ще пие" и разговоря приключва....то ако я слушах нея еи ся в тия жеги кат излизаме навън трябва и да я завивам,че "ПОДУХВАЛО"

Явно е решил, че с торта ще го захранвам детето.
не съм писала доста отдавна но когато мога влизам да ви чета.Ама немога да ви смогна много сте изписали
Виждам че сте подхванали темата за татковците, аз няма да изпадам в подробности тя luba_rizova добре го е казала за тиквените медали
Аз със първото си дете така бях неотлъчно до него, таткото се включваше много рядко да помага,което е моя грешка защото не исках помощ.Сега с девойката, обаче е съвсем различно не се правя на майка героиня,карам го да помага
..или що не давам ябълка или морков?..ами щото не искам.Баткото си спомням от 2 лъж. сок от ябълка го бях запекла,че цяла седмица се мъчи милото,затова сега умишлено забавям всичко. Абе мами да ви питам вашите бебоци опитват ли се да сядат? Мадлен, постоянно се сгъва и иска да сяда
мене ме е страх още да я слагам седнала,много ми е малка за това,при вас как е?? 

))))

Препоръчани теми