Ами ти нямаш ли нужда от почивка? Ами кой може да даде най-доброто на Анастасия освен теб?
. а пък темата за свекитата е необятна! 
!!! Но от удвояването на теглото сме още далеч
.

, преди малко открих вариант за нас - сложих я на скута си върху една възглавница и мисля, че беше доста сполучливо! 
Целия този месец преди година ми беше много вълнуващ
Аз не си спомням за съжаление датата, когато си направих теста, но си спомням деня, в който отидох за първи път на преглед и чухме тоновете на сърчицето на малката Дара
Така се бях развълнувала, че не мога да го опиша. Едва си сдържах сълзите...по-точно не ги сдържах
и пред докито
Та....хубави моменти и емоции....
Е трудно заспа.....напоследък в шезлонга пред телевизора
Съседите под нас правиха купон и така се чуваше, че все едно бяха в съседната стая и очаквах всеки момент Дара да се събуди, но слава Богу, детето не успя!

3кг.свалих за 3 дни,сега съм
48кг.и съм супер отпаднала,поне Бобо си е ок
.
гледай си прекрасното детенце и му се наслаждавай
,другите да се съобразяват с вас,а не вие с тях
.Моите родители и тези на съпругът ми,само ми помагат,без да очакват нещо от мен,както каза ena4,слагат ми зимнини,свекърва ми ми събра килимите да ми ги изпере,баща ми само да му звънна и след 5мин. е при мен независимо за какво,като никой не взима отношение по отглеждането на децата,защото знаят че и да вземат ние пак ще си правим това което сме решили
.Що мен не ме питат защо не давам сок или вода

Аз много се навивам понякога и преувеличавам, емоционална съм и всичко си казвам, добре че приятеля ми е по-обран и не се пали много.

Аз много се навивам понякога и преувеличавам, емоционална съм и всичко си казвам, добре че приятеля ми е по-обран и не се пали много.

обръща се по корем от известно време, а сега забива муцунка, навирва дупе, свива крачета, но не му стига акъла и ръчичките да премести
голямо мъчене, голямо чудо.
, изкара ми акъла, слава богу нямаше последствия, сега го пакетирвам отвякъде.
По- скоро в самото пюре добави малко мляко.

и аз сега си го пия
не виждам снимката обаче 

Басейн има и то по плитък и топъл в "Ясен" балнеоложки хотел и аз мисля да водя там малкия
да плува. Не ми харесват само съблекалните, няма сушоар а баните са извън тях
А каката я карам в "Здраве" там е много добре направено всичко и си е оборудвано, но нямат по топъл басейн за бебока

глезене ли, а мен кой ще ме глези
ооооооо аз явно съм много зла
моят мъж даже сам си глади дрехите
понякога и моите, а от както забременях и на каката
В началото се опита нещо да мрънка, ама аз му казах като не му изнася ...... жени бол, да ходи да си търси по добра
Малко го бях поразглезила, като си останах в къщи с каката, всичко аз правих, ама бързо ми дойде акъла
Боже излезе, че съм някой цербер
нееееее и аз го глезя, ама не всеки ден и така го оценя. Ако понякога почне да мрънка че е изморен, аз му казвам ооо няма проблем оставям ти Виктор и се оправяй с него както намериш за добре. А той " ААААА няма да мога да издържа"
Но в интерес на истината сега повече ми помага и аз съм много щастлива 
винаги първо сме си говорили, в повечето случаи ме слуша защото аз съм тази дето все чете 
голяма е шушомига
много се смях.
тя си мислела, че на нея ще я кръстим
аз нищо подобно не бях казала, но им теглих една. Ама сега нали е мъжко 2-рото а то им е единствен внук другите са все момичета еееее няма да ви казвам какво щастие е.
Бяха ми сърдити, ама вече хич не се сещат за това
а бе ..... не се вързвам вече.
Бг карта приемат само ако се плаща през Пейпал или Гугъл чекаут. Аз чрез Гугъл чекаут става бързо и лесно. Аз от там си поръчах количката използвам "Габко" за доставчик и накрая платих 2.40лв. *11кг. колкото тежеше целия пакет.
За столчето за кола - Аз си избрах такова, което да има леко полулегнало положение, защото ми се виждаше като наказание детето да спи седнало.
А бе тези хора не помнят ли че са били млади
Един съвет бегайте докато можете и си оправяйте живота. Много, ама много по добре е сами да сте си дори и в началото да ви е по трудно. Чудесно сте го намислили 

Препоръчани теми