.
дано,че направо нямам сили,не мога да го вдигам Бобо,той расте(вече го меря към 8.500кг),а аз слабея,как ме тръшна тоя вирус ужас
голяма маймунка ...

да пишеш по често,не че аз съм редовна в писането,но поне чета редовно. 

може би съм прочела , че в жегите не иска да се кърми в друга поза и не съм догледал кой го е писал
Ще разпитам и ще дам повече инфо ако искаш 
бързо се оправяй.
Аз не мога да отслабна нещо
и много ме е яд, ама какво да правя. На всичкото отгоре сякаш ми намалява кърмата а сега в жегите го храня и по често именно за да стимулирам ама.....
защо така се получава не знам. То и за това сигурно ми се буди нощем да яде

Чета ви редовно, но все не идва ред да се включа
. Както е помолила ena4 за чужбинските мами ще споделя как е при нас. Моят мъж е испанец, големи разногласия кой какво прави както преди да дойде бебето така и след това нямаме. Просто и двамата чистим, подреждаме, пазарим, гледаме бебето/е не прави нещата перфектни както на мен ми се иска/......както и така и двамата се наслаждаваме на свободно време и лични интереси, просто търсим баланс нещата да вървят добре. Връзката ни се гради на взаимно доверие и уважение, той е най-добрият ми приятел, както и аз на него, наистина немога да си го представя по друг начин. Нама такива неща от сорта това е „женска” работа, а това „мъжка” , моят мрази подобни изказвания, а и в последно време доста е актуална темата за равенство между половете както в професионален план така и в семейството. Ние също като всяка двойка в началото сме имали разногласия, но с течение на времето свикнахме да си говорим и споделяме. Е от време на време имаме леки спорения, но без това неможе. Но явно колкото повече минава времето толкова повече си свикнахме, но и двамата определено поработихме върху това. По принцип тук мъжете активно участват в отглеждането на децата и домакинството. Повечето жени работят наравно с мъжете, важно е да влизат две заплати за да се подържа средно ниво, няма как. Майченските са 16 седмици и повечето мами колкото и да им е мъчно се връщат на работа, така, че отглеждането на бебето се поема от двамата.
.....е не му се сърдя, всичко обръщам на шега, за всичко има оправия.Започна ли да му казвам как е правилно и как не, бързо ще направим патардията, а и на кого е нужно да се доказвам, че аз съм правата. На никой не му е приятно да го критикуват, както е казал Буров „со благо и со кротце всичко се постига” . Важното е, че сме заедно и винаги се целуваме за здравей и чао, а другото просто са бели кахъри. 

Нашите карания са все за такива неща - домашни и за гледане на бебето. Ама какво да направя. Много мислих защо съм станала толкова непоносима и критична към него, защо все го сека и му се сърдя. И не знам..... Най-вероятно когато си гадже с някого се концентрираш върху хубавите черти на някого, защото живееш с мисълта че може би всичко е временно и че не е ясно докога сте заедно. А когато се обвържеш толкова много с мъж ( брак, дете) почваш да се фокусираш върху това което те дразни и искаш да промениш нещата, за да не се дразниш винаги. Е трудно е да се възпитава голям човек с изградени навици, а и не е нужно 
много ми е мъчно, че не съм чула в Пловдив да има. Май ще погледна в темичката за плуването, дано има някакво инфо.
Отврат. Моето го кръстихме почти на баба му /по настояване на мъжа ми, аз исках маааааалко по-различно име/, а брат му кръсти на баща му. Първото ми дете си го кръстих на моя татко /е, само буквичката/, но никой никога не го е искал от мен. Надали свекър и свекърва ми щяха да са много сърдити , ако не бяха с тези имена децата, ама ... възпитали са си синове традиционалисти.
Ако третото ми е момче, бих го кръстила на мъжа ми /щото ми харесва името му, но май не било добре за кармата
/
, човек ще рече, че не съм гледала бебе до сега. На всичкото отгоре се чуда все още дали ще е пюре от морков , или ще е оризова каша
/че е по-хранителна, белкем малката напомпи дупе, от друга страна пък кви ли витамини има в нея.../

)) Решението ми засега е , да я обръщам с гръб към стаята за да не ме вижда
)) Препоръчани теми