може би е по-добре да ползвате позицията с лице към "носача" , а и щом е било по-поносимо за детето, а когато порасне още малко само ще иска да "клюкарства" и ще го обърнете. 

,а и по-добре по-рано.Във връзка с това,Йоана като караше варицелата,бяхме при свекърва ми и тя я води да гледа прасенцата,след един ден те легнали болни и тя извикала ветеринарен лекар да ги види,а той имат шарка варицела 

,така че смятайте колко силно се предава вируса.

Сега като се замислям, предполагам, че е настинал от климатика в МОЛ-а. Бета, не са имали контакт бебетата онзи ден, не се притеснявай за Борис, но все пак имай предвид. Вярвам, че всичко с вас ще е наред. Ти чу от колко невинно покашляне започна всичко, а днес лекарката явно се презастахова (пред кабинета й днес имало бум на болни деца с летен вирус) и предписа Суметролим сироп (което уж не било антибиотик, ама си е) и Виброцил капки. Не искам да оспорвам лечението, ама никак не ми е приятно от толкова ранна възраст да го започваме и то за нищо съществено. От друга страна, нямам смелост да не изпълня, каквото ми е предписала. Какво да правя? Мамите с по-големите деца - на каква възраст вече сте давали на децата си Бисептол (Суметролим е подобен на него - "безобиден"). И мамата от Поморие фармацевт, ако чете скоро, моля да се включи.
може би е по-добре да ползвате позицията с лице към "носача" , а и щом е било по-поносимо за детето, а когато порасне още малко само ще иска да "клюкарства" и ще го обърнете.
Ще подкрепяме повече нашия татко занапред и няма да се плаша от грешки и пропуски в отглеждането на бебка! 
.Хем да не е без нищо,хем да не е антибиотик
.Взеха ли му гърлен секрет за изолиране на бактерия,антибиотика лекува бактериална инф.,а не вирусна,ако е такава
,как само се презастраховат
.
отколкото като голям да се мъчи 
мерси предварително
Сладки и здрави бебчета

Вие сте с почти месец по малки от нас така че очаквай включване 

. За суметролима: Аз съм давала на Яна на година и половина и й отключи някаква алергия и после сума ти време се обриваше от какво ли не. Не знам дали беше само той, може би имаше и друга причина, така и не се разбра. Не можеш ли да се консултираш и с друг лекар?
.
Препоръчани теми