Тема Незабравима 211

• 31 036
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Красота боже , отново ги гледах двамата в лодката , невероятна нежност , оставам безмълвна . Танца страхотен , незнам какво да кажа

Кесарче, дай някое клипче от лодката.
http://www.youtube.com/watch?v=katy2QnFRAU&feature=player_embedded#at=49

Кесарче, благодаря ти.Правиш ме щастлива, въпреки, че  в момента пак си плача. Ще настигна Еда по рев.  bouquet  bouquet
 txtloves txtloves lovekiss lovekiss

# 331
  • Варна
Перверзен , майко ........... hahaha hahaha hahaha , това е професионализъм

# 332
 А аз очаквах да видя как Ямур ги закопчава с белезниците,щото така може и единият от двамата да ги е сложил,ама те предпочетоха да ни покажат Керем с неговите възлюбени Crossing Arms
И целувката липсва....язък за надеждите ни.Добре че са ни развинтини фантазиите Wink

# 333
Красота боже , отново ги гледах двамата в лодката , невероятна нежност , оставам безмълвна . Танца страхотен , незнам какво да кажа

Кесарче, благодаря ти.Правиш ме щастлива, въпреки, че  в момента пак си плача. Ще настигна Еда по рев.  bouquet  bouquet

Аз я надминах Еда отдавна... hahaha hahaha Party Party Laughing Laughing

# 334
  • Варна

голяма красота ,нали?

# 335
  • Варна
А аз очаквах да видя как Ямур ги закопчава с белезниците,щото така може и единият от двамата да ги е сложил,ама те предпочетоха да ни покажат Керем с неговите възлюбени Crossing Arms
И целувката липсва....язък за надеждите ни.Добре че са ни развинтини фантазиите Wink
серията беше перфектна , толкова любов и нежност имаше , същински рай

# 336
  • София

И този танц беше приказен   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes -в чест на родителите му,за които Еда каза сигурна съм че те  гледат,щастливи са,усещам го.Това е любимата им песен на Саадет и Феяз

# 337

голяма красота ,нали?

Да, такава красота, че чак боли. За това си и плача. Ха, повярвай, че играят роля. Толкова внушават радост, любов, щастие, еротика, че не знам как така им идва да покажат всички тези чувства, ако няма любовна тръпка между тях.

# 338
Благодаря на всички момичета, които превеждаха филма от началото до края    Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss

Мислех, че цялата серия ще е със сватбата, а те ни дадоха само 15 минутки и то на забавен каданс Cry  Очаквах финалният епизод на един 2-годишен проект да е по-шеметен, но май се бях пренавила. Хубаво го бяха измислили това с феновете, но да бяха ги вкарали и тях малко в кадър, че да си личи, какъв точно е прецедента. Исках истински целувки и булката да скочи в басейна Wink Когато излезе снимката с децата си помислих, че много са напудрили историята, но сега ми се стори много сладка Party    

Харесаха ми изпиващите погледи на Харун и усмивката на Еда. Двамата бяха много красиви, прелестни, изящни, шеметни, великолепни, очарователни, прекрасни!!! Ако не бяха Серхан и Йозлем - нищо не можеше да спаси филма през втори сезон.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 02:38 от vesela :)

# 339

Аз я надминах Еда отдавна... hahaha hahaha Party Party Laughing Laughing
Не сте сами.Сина ми ме пита "как свърши филма?"аз отговарям "супер",той "ами защо плачеш тогава?  ooooh! #Crazy"  

# 340
  • Варна
Лека нощ и от мен момичета

# 341
Гледам Йозлем колко е красива и щастлива и си мисля как ли ще изживее собствената си сватба?
Тя в тази екранната сватба вложи толкова чувства.

# 342
серията беше перфектна , толкова любов и нежност имаше , същински рай
Ееее,Кесарче то от много глава не боли.Нали знаеш,че угодия нямаме.Жени hahaha

# 343
Лека нощ и от мен момичета
Кесарче,лека и само розови сънища да сънуваш след тези танци и погледи:hug:

# 344
Скъпи мои и аз ще се оттеглям. Утре, тоест днес ме зове с пълна пара тръстиката. Сега виждам, че е 2,40 часа. Ох, не ми се спи, но ще се помъча.

Лека нощ и успешен ден. До утре. smile3524

Общи условия

Активация на акаунт