La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 236
  • 996
  •   1
Отговори
# 135
От снощи се мъча да пусна поръчка и не ще ни ПейПал ни карта. Днес се обадих в банката и ми казаха, че била ниска наличността. Аз съм пазарувала само в Ларедут - имам две поръчки за 25.75 и 36 Е. Веднъж съм изтеглила на банкомат 10 лв и това е. А преди да открия сезона на намаленията имах 202 лв по картата. Възможно ли е ЛР да са ми изтеглили 2 пъти пари за една поръчка? От банката казват, че имам 25 евво на 22.06 и после веднъж 12 и веднъж 13 за периода 23.06-26.06. Аз съм направила втората си поръчка на 27.06. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

Ева, мерси за юбилейната тема! Много успешни покупки на всички в нея!   bouquet
  Случвало ми се е - това, което са изтеглили може би са тези 25Е, които са изтеглени на части, а първите 25 са останали блокирани и ще се освободят като изтече срока на банката. Като ги питах защо става така, отговориха, че системата в банката не можела да се ориентира, че става въпрос за една и съща сума, ама въпроса е тогава защо са разрешили плащане... Обади се в банката и им кажи.
Точно това е станало и при мен  #Cussing out От банката ми казаха, че ЛР са постъпили некоректно и не би трябвало да си теглят пари на части. Трябвало или ЛР да каже, че няма претенции към сумата или да минат 45 дни - ми те рапродажбите ще свършат ако ги чакам. За това ще презаредя картата и от сега натам само френски адрес и ПейПал. Ще имат да взимат от ЛР да си теглят доставки и пари на части  Mr. Green

Ако си пусна нещо под 10Е на фр адрес и платя с ПейПал могат ли да си изтеглят парите? Не ми се иска да се набутам с някоя двбитна нота  Sick

Мисля, че поисках верификация и ПП ми блокираха нещо от сорта на 2-3 лева за целта  newsm78

# 136
Ако си мисля  Rolling Eyes, че не съм отбелязала КОЛИЗМО къде мога да проверя? Обхванаха ме едни съмнения за снощната поръчка, че я направих за отрицателно време  Tired

# 137
Ако си мисля  Rolling Eyes, че не съм отбелязала КОЛИЗМО къде мога да проверя? Обхванаха ме едни съмнения за снощната поръчка, че я направих за отрицателно време  Tired

Виж си в потвърдителния имейл какво ти изписва.....

# 138
Имам официален отговор, че Пума не се продава от Ларедут и поръчката ми е отказана от продавача.
това за всички артикули ли на Пума става въпрос?

Аз предполагам, че става дума само за артикулите на Puma, за които пише Vendu et expédié par : Puma. Тези, които се доставят от ЛаРедут се поръчват без проблеми.

Аз опитах пак със сандалите на Vertbaudet, и пак си останаха на 2-ра стъпка и пак няма да ги получа. Когато пратих запитване, получих отговор, че са се изчерпали, ама не бяха. После получих още един отговор, че не се доставят извън Франция, без да съм им писала пак (не зная защо Сандрин ми отговори 2 пъти различни неща). Но явно на Vertbaudet няма да можем да си поръчваме нещата с логото горе вляво до артикула, нищо че пускаме до Френски адрес. Изглежда няма да можем да се радваме да френските марки с превозвачите, както си мислехме. Явно и тези доставящите се от Пума артикули са по същия начин непоръчваеми за нас. Но за тях изглежда първо теглят парите, после ги отказват. При Вертбаудет ги отказват преди да се фактурират Confused

# 139
Да се включа и аз с поздравлениая за Евка и благодарности за новата тема  bouquet Все по-систематизирана и полезна става първата страница , особено за такива като мен, които нямат много време да следят цялата тема. Първата седмица на намалението бях ангажирана служебно и се притеснявах да не съм изпуснала центовите цени, но те ме изчакали Редуци:))Та от вчера понаваксах с три бързи поръчки. Ще кача линкове след малко. Само да споеделя за тези, които искат Пума и се опасяват , че Ла редут няма да им приеме поръчката- може да си пуснете и от Shoestyle. Аз например пуснах ето тези за сина ми http://www.shoestyle.fr/products/chaussure-tune-cat-enfant/232/6 … 11/324182991.aspx
Сори, че в тази тема, но дано е полезно на някой

Ние пробвахме няколко човека да ги пуснем,но ни отхвърли картите.С БГ карта ли плати ?
И при мен не мина с БГ карта и ползвах услугите на превозвача срещу 7 % комисионна- всичко ми излезна 23,28 лв. Направо си заслужава. И да- без доставка е.Видях, че някой пита как се регистрира- аз направо си писах на превозвача и попълних бланката , като посочих линк на маратонките, номер и цвят и те ми върнаха веднага че са ми направили поръчката и им приведох паричките по сметка на тях Peace

# 140
MammaMmia

под 10 евро, кодовете няма да ти дадат БД, дори за Франция........ те и на тази сума се хващат трудно   Sad /вероятно си прочела в темата за кодовете/.
Няма начин да получиш дебитна нота с ПП.........

# 141
  • Русе
Да се включа и аз с поздравлениая за Евка и благодарности за новата тема  bouquet Все по-систематизирана и полезна става първата страница , особено за такива като мен, които нямат много време да следят цялата тема. Първата седмица на намалението бях ангажирана служебно и се притеснявах да не съм изпуснала центовите цени, но те ме изчакали Редуци:))Та от вчера понаваксах с три бързи поръчки. Ще кача линкове след малко. Само да споеделя за тези, които искат Пума и се опасяват , че Ла редут няма да им приеме поръчката- може да си пуснете и от Shoestyle. Аз например пуснах ето тези за сина ми http://www.shoestyle.fr/products/chaussure-tune-cat-enfant/232/6 … 11/324182991.aspx

Ние пробвахме няколко човека да ги пуснем,но ни отхвърли картите.С БГ карта ли плати ?
И при мен не мина с БГ карта и ползвах услугите на превозвача срещу 7 % комисионна- всичко ми излезна 23,28 лв. Направо си заслужава. И да- без доставка е.Видях, че някой пита как се регистрира- аз направо си писах на превозвача и попълних бланката , като посочих линк на маратонките, номер и цвят и те ми върнаха веднага че са ми направили поръчката и им приведох паричките по сметка на тях Peace

Кой превозвач използва?

# 142
Здравейте!

Някой да е получавал тези сандалки

http://www.laredoute.fr/vente-sandales.aspx?productid=324232332& … ue&prodtype=1

Нося между 36 и 37 и се чудя, защото са от детския сектор, кой номер да взема.

Благодаря предварително.

# 143
Теди,мерси за уточнението.

Хайде, мами тези мокасини кафявите дето питам по -нагоре,пише ,че идват с номер по-големи от мненията.Да си дам ли паричките.Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 16:50 от bellaa

# 144
MammaMmia

под 10 евро, кодовете няма да ти дадат БД, дори за Франция........ те и на тази сума се хващат трудно   Sad /вероятно си прочела в темата за кодовете/.
Няма начин да получиш дебитна нота с ПП.........

Успях Simple Smile Пуснах касов апарат за детенцето на едни приятели с 38032 (бебешката чанта) дава БД на втора стъпка и платих с малкото неблокирани от ЛР пари по картата ми през ПП.

Звезден прах, на тази марка и се носи славата, че е умалена. Нищо тяхно не съм поръчала - само така съм чувала.

# 145
  • София
Здравейте!

Някой да е получавал тези сандалки

http://www.laredoute.fr/vente-sandales.aspx?productid=324232332& … ue&prodtype=1

Нося между 36 и 37 и се чудя, защото са от детския сектор, кой номер да взема.

Благодаря предварително.
Прочетете един, два поста над вашия Peace

# 146
  • Пловдив

Тънички са повечето подобни  Peace

# 147

Кой превозвач използва?
Petit Soleil, но мисля и другите два предлагат тази услуга за поръчка + доставка

# 148
Някой може ли да помогне? Praynig
Тази номерация каква е? ММ носи 3XL за горно, а 54 за дънки. Кой номер от това сако?
http://www.laredoute.fr/vente-veste-denim.aspx?productid=3241680 … 31&pos=17_a_n

Стигнах до извода, че 62-64 като номер от Таласъмите отговаря на 3XL. Тук са до 62 - мисля да пробвам и дано да не е тясно.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 17:41 от snezhka-smeshka

# 149
  • Варна - Черна гора
И аз се нареждам на опашката с въпрос. От тази риза:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-longue-en-voile-froisse.as … s=9_a_taillissime
какъв размер ще трябва да поръчам при гр.обиколка 135 см., талия 127 см. и ханш 137 см.?

Общи условия

Активация на акаунт