La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 137
  • 996
  •   1
Отговори
# 525
Момичета тези от вас които искат  чаршафи,погледнете в каталога който е сниман и ги вкарайте по реф.номера и с кодовете за бялата чанта ги намалете.

# 526
  • Варна
Момичета, да споделя за Вербоде. Бях писала, че поръчката ми е разделена на две, като едната част е само блузката Вербоде. В суивито над нея имам номер колисимо /без да съм получавала мейл/, а за останалата част пък си получих мейл с номер колисимо. Но сайта за проследяване нещо не бачка в момента май...

# 527

Мерси много. Цяла дължина имаш предвид от врата до долу, нали така. Ако е така май ще са ни малко длъжки и ще заложа на по-малкия номер. Ще погледна пак старите пуловерчета дали пък не бяха 81 см сега като се замисля.
[/quote]
да,отгоре откъдето свършва яката,до долу,ако старите са ти 86,тази ще е добре

# 528
# 529
Може ли да се плаща с  дебитни карти на Алфабанк?

# 530
Може ли да се плаща с  дебитни карти на Алфабанк?

Каква е дебитната карта Виза Електрон, Маестро? Аз напоследък плащам с Пей Пал, за по-сигурно...

# 531
мастеркард

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 22:25 от Мама_му

# 532
Ако е Виза Електрон би трябвало да стане, но най-добре си я регистрирай в Пей Пал  Peace

# 533

Купих такива сандалки на дъщеря си / 30 номер/ - много добро качество, удобни, доста издържливи и мнооого сладки, не убива между пръстчетата. С малката разлика, че и ги взех от тук / детската номерация е на цена 32 лв./.

# 534

Купих такива сандалки на дъщеря си / 30 номер/ - много добро качество, удобни, доста издържливи и мнооого сладки, не убива между пръстчетата. С малката разлика, че и ги взех от тук / детската номерация е на цена 32 лв./.

bouquet  bouquet мерси! то и номера свършил вече, ама знае ли се Wink

# 535
  • Русе

Мерси много. Цяла дължина имаш предвид от врата до долу, нали така. Ако е така май ще са ни малко длъжки и ще заложа на по-малкия номер. Ще погледна пак старите пуловерчета дали пък не бяха 81 см сега като се замисля.
да,отгоре откъдето свършва яката,до долу,ако старите са ти 86,тази ще е добре

[/quote]

Мерси пак. Сега погледнах, старите са ни 81, аз съм се заблудила, че са 86, така че сега ще поръчам по-големия номер.

# 536
 diala  :hug

Някой,беше си купил ,уреда за мъфини,нека да сподели!!!

Нещо сме, много пасивни и не споделяме ,като преди newsm78

# 537
# 538

bouquet  bouquet мерси! то и номера свършил вече, ама знае ли се Wink
Такива сандали имам купени от тук.Харесах ги в Ларедут, но тук бяха по-евтини.Нося ги вече четвърто лято и са много удобни.Направо вече искам да се скъсат, че да ги сменя ама здрава работа.Марката Ипанема имат шандове почти във всички молове.Провери в твоя град сигурно ще са на по-ниска цена от тук. Peace

# 539
  • София
Девойки, някой има ли я тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches-plumetis-voile-c … =1&pos=15_a_n , не че не я поръчах вече де...но да си знам какво да очаквам? Поръчах я в бяло и се опасявам че може да е доста прозрачна... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт