La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 137
  • 996
  •   1
Отговори
# 540
  • София
   Имам я от миналите намаления - много е хубава, но е тънка; отговаря си на номера, но моята е цвят ficelle. Не взех бялата точно защото от снимката ми се стори много прозрачна.
    Отговаря си на номера, но не мога да я измеря - в момента не е при мене.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 23:48 от katri

# 541
katri ,дали си отговаря на номера?Ако ти е възможно измери твоята,ако е 38 или 40 p-p  bouquet Hug

# 542
  • София
   Имам я от миналите намаления - много е хубава, но е тънка; отговаря си на номера, но моята е цвят ficelle. Не взех бялата точно защото от снимката ми се стори много прозрачна.

bouquet Ще споделям като дойде.

# 543
  • Все на втория етаж

Ако му потанцувам на моя с такова, сигурно ще ми даде всичките си кредитни и дебитни карти  Joy  Ама телцето ми е далеч от на мацето, да не говорим за сумата...За 9, 90 го взимам от раз. Laughing

п.п. За София Ипанема има във всички магазини Сиси. Аз от там купувам и на малкия и на каката. И двамата имат и Райдър и Ипанема и съм доволна от качеството много .

# 544
Наред с другите неща, в кошницата имам пижами на Vertbaudet. Мислите ли, че трябва да очаквам да ги откажат, или имаме шанс да дойдат. Някакви наблюдения? Да не говорим, че код за БД ми захапва. newsm78

# 545
  • София
Ако му потанцувам на моя с такова, сигурно ще ми даде всичките си кредитни и дебитни карти  Joy  Ама телцето ми е далеч от на мацето, да не говорим за сумата...За 9, 90 го взимам от раз. Laughing
На мъжа ми казах да ми купи това "ансамбълче" за 14февруари Mr. GreenПък дано да стане 9.90е и да смъкна и аз от теглото...

# 546
Някой купувал ли е обувки на Vans http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-ruark.aspx?productid=324 … &pos=2_n_vans? Интересува ме отговарят ли си номерата и дали има техен магазин в Пловдив?

# 547
  • Варна
Пижамите на Vertbaudet в техния си сайт са по-евтини  newsm78.

# 548
Здравейте момичета искам да попитам за тези  http://www.laredoute.fr/vente-joggers-hauts.aspx?productid=32419 … =1&pos=35_n_n  ако някой си ги е поръчвал дали си отговарят на номера..? Благодаря предварително

# 549
  • София
Момичета тези от вас които искат  чаршафи,погледнете в каталога който е сниман и ги вкарайте по реф.номера и с кодовете за бялата чанта ги намалете.
Здравей,
Може ли линк към този сниман каталог?

# 550
Момичета тези от вас които искат  чаршафи,погледнете в каталога който е сниман и ги вкарайте по реф.номера и с кодовете за бялата чанта ги намалете.
Здравей,
В първия пост на другата тема за кодовете Евка си е направила труда да сложи с картинки всичко Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593628.0
Търси - Електронни каталози за колекции Есен/Зима 2011/2012 / Automne/Hiver 2011/2012 :

п.п. За чорапогащника до врата, като не ви се дават 100Е, купете си 2-3, в зависимо от размера, на мен поне 5 ще ми трябват  Joy и почнете шев и кройка  Laughing

vasia82, нямам точно тези, но от предходни намаления сме вземали такива кецове. Има един не особено ласкав отзив в самия сайт, т.е. нищо спец не очаквай, просто такива, които има по пазара/магазините тук, евентуално само някой по-интересен цвят...аз не се замислях като ги купувах, но бяха за по 1Е и по 3Е, 10лв+посреднически не знам дали си струват  Peace

# 551
  • София
Момичета тези от вас които искат  чаршафи,погледнете в каталога който е сниман и ги вкарайте по реф.номера и с кодовете за бялата чанта ги намалете.
Здравей,
В първия пост на другата тема за кодовете Евка си е направила труда да сложи с картинки всичко Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593628.0

Търси - Електронни каталози за колекции Есен/Зима 2011/2012 / Automne/Hiver 2011/2012 :

п.п. За чорапогащника до врата, като не ви се дават 100Е, купете си 2-3, в зависимо от размера, на мен поне 5 ще ми трябват  Joy и почнете шев и кройка  Laughing

vasia82, нямам точно тези, но от предходни намаления сме вземали такива кецове. Има един не особено ласкав отзив в самия сайт, т.е. нищо спец не очаквай, просто такива, които има по пазара/магазините тук, евентуално само някой по-интересен цвят...аз не се замислях като ги купувах, но бяха за по 1Е и по 3Е, 10лв+посреднически не знам дали си струват  Peace

Благодаря, много!

# 552

Сандалките са много удобни и леки, купих си ги от БГ - 28лв, тук с намаляне колко излизат?

# 553
Може ли някой да сподели мъжкото 34 какви мерки е точно?
Мерси  bouquet

# 554
  • Бургас
Може ли някой да сподели мъжкото 34 какви мерки е точно?
Мерси  bouquet
Това са според мен р-ри за доста елегантен мъж. На моят 180 см, 90 кг. мъж взимам 44-46.

Общи условия

Активация на акаунт