La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 958
  • 996
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Може ли да ми помогнете с превода на това: "Colis nº 20111855411276 en cours de traitement le 04/07/2011 Livraison prévue à votre Domicile à partir du 16/07/2011". Стои на четвърта стъпка от 01.07, когато поръчах. Имам и фактура (това, което се отваря под този надпис). Ако правилно разбирам, би трябвало да очаквам нещата на дом.адрес? Поръчката е до БГ адрес, платено с дебитна Виза Електрон. А и проблем ли е факта, че на мястото на подарък стои знак на една черна книжка?
Предварително благодаря на отзовалите се!
при мен е това newsm78

# 901
  • София

Тази марка не се повлиява от кодове............... а и постоянно се коментира, че се  отказва доставката и /дори на френски адрес - поне на този етап/..........  Sad моделчето е страхотно!  

Пфуууууу...хич не бях видяла, че e  Vertbaudet  Tired  ... Ама много е хубаво моделчето наистина!  Weary
 Между другото пак от недоглеждане съм поръчала една блузка на малкия на Vertbaudet, която по информация от Смарт Деливъри и La Redoute трябва да пристигне днес в БГ. Ще пиша като разопаковам пакетите дали е дошла или не. 

# 902
  • София
моми4ета:)
при разделена поръ4ка-яке и други не6та,нормално ли е да полу4а само потвърдителен мейл за парвата 4аст за доставка на френски адрес-за якето нямам:(а първо якето уж бе6е на 5 стъпка.малко ми е притеснено,за6тото половин 4ас след като поръ4ах,якето се из4ерпа-онова коженото на меджик стрийт...

natalito78 и моята поръчка, в която е същото яке е разделена ... другите неща са изпратени на адрес, но якето още не /на 4-та стъпка е/, за справка - поръчката е от 02.07  Peace

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 11:08 от ninnann

# 903
  • Ловеч
Здравейте, някой поръчвал ли е такива ? Отговарят ли си номерата? Мъжа ми носи L/XL зависи от модела. Чудя се какъв да поръчам...

http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-raye.aspx?productid=32 … e=1&pos=7_n_n

А  от тази блузка? И пак въпрос за размерите - отговарят ли си ?

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-classic-swoosh.aspx?produc … e=8&pos=2_n_n

и тази -

http://www.laredoute.fr/vente-polo-coton-biologique.aspx?product … e=9&pos=4_n_n

Пак да попитам...

# 904
  • Варна
при разделена поръ4ка-яке и други не6та,нормално ли е да полу4а само потвърдителен мейл за парвата 4аст за доставка на френски адрес-за якето нямам:(а първо якето уж бе6е на 5 стъпка.малко ми е притеснено,за6тото половин 4ас след като поръ4ах,якето се из4ерпа-онова коженото на меджик стрийт...

да
аз имам така -за детската играчка беше мейла, за втората част -не
но имам вече мейл от превозвача че са при него

а якето да не е от тази марка ,която не доставят?

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 14:04 от smurf

# 905
Е с този Vertbaudet мистерията става все по-голяма. Аз нали бях напускала 5-6 артикула за тест с френски адрес на регистрация. До вчера висяха на 2 стъпка, днес гледам имам фактура, но само за 1 артикул, другите пак са изчезнали мистериозно, никъде не мога да им видя статуса, за да зная отказани ли са. Така и сандалите изчезнаха мистериозно първия път, но след като питах за тях и ми писаха, че са изчерпани, а после и че не се доставят до БГ, тогава се появиха отново в суивито със статус Epuise. В PayPal статусът на плащането все още е Pending.

ПП. Проверих на сайта на Vertbaudet дали има налични нещата, които съм поръчала. Сандалите ги има, някои от другите неща нямаше, а на други бяха изчерпани поръчаните от мен номера. Сверявах паралелно наличностите в Ларедут, не отговаряха на тези от сайта. Но понеже си пише, че се доставят от Ларедут, мисля си че би трябвало да си имат количества при тях, които съответно би трябвало да са актуални на сайта. Т.е. не Vertbaudet да ни отказват нещата, а Ларедут. С две думи, логика не виждам, поне да нямаше сандалите на сайта на Vertbaudet, да се предполага, че не е актуална информацията за наличности в Ларедут...

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 12:17 от yoshko

# 906
Имам поръчка от 29.6.2011.
Току що получих детската прахосмукачка по DHL. Интересно, че тази сутрин не беше обновен статуса й, имаше само данни от 1.7.2011, че е в Лил. И днес направо кацна при мен, без уведомяване по смс или мейл - което бях активирала. Уведомяват ли въобще вече?
За подарък е. Цената й е супер в сайта, за сравнение - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2040 - 84 лв  Shocked

Другата част от поръчката ми според статуса засега е още в Унгария...

# 907
  • Пловдив
Момичета при талия 90см и ханш 108 кой номер за пола поръчвате?А ако знаете за тези размери Ан Уебърн кой номер да пусна ще съм много благодарна

# 908
Момичета при талия 90см и ханш 108 кой номер за пола поръчвате?А ако знаете за тези размери Ан Уебърн кой номер да пусна ще съм много благодарна

Аз съм с талия 86, ханш - 103 и от ЛР поръчвам 42, та предполагам 44 ще е добре при тези мерки.  newsm78

# 909
  • Пловдив
Благодаря ти.Полата обаче била изк материя та се отказаха

# 910
  • Бургас

natalito78 и моята поръчка, в която е същото яке е разделена ... другите неща са изпратени на адрес, но якето още не /на 4-та стъпка е/, за справка - поръчката е от 02.07  Peace
Ами стискам палци да ги полу4им,моята поръ4ка е от 4.07,а якето на 6.07 бе6е на 5 стъпка,а сега няма статус отгоре,а пи6е 4е 6те се достави на адрес на 6.07 доколкото успях да сравня с това което бе6е обяснено на други мацки:)

# 911
Знаете ли на MORGAN дали могат да се поръчват неща,използувайки фр.адрес?Имам в кошницата  3 продукта на тази марка,но срещу всеки пише Non applicable    newsm78

# 912
Помествам част от отговор на Laredoute по темата Puma.

Цитат
Dear Madam,

You made a request concerning the item PUMA which is not sold by La Redoute but by PUMA.
You cannot order items from our partners.

Цитат
This item is not sold by La Redoute but by our Partner "Puma".
You cannot order these items which are not sold abroad.

# 913
  • София
Някой взимал ли е този пуловер ? Най-вече ме интересува дали си отговаря на размерите и как е след пране  Thinking

# 914
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10689
Момичета вижте колко струва подобен касов апарат като този от 6Е #Crazy ooooh!
Чудя се колко ли ще струва кучето в клетката?Нещо не го намирам из БГ сайтове! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт