La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 057
  • 996
  •   1
Отговори
# 285
Искам да попитам нещо, което може би е дискутирано , но не съм видяла. Става въпрос за юношески панталони за 18 годишни от тези за пълни деца размер 180 дали биха станали на мъже, които носят 34 номер дънки тук. Примерно тези:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-morpho-ronde-ado-g … e=1&pos=7_a_n
Вчера поръчах същите на 4 евро.Зависи колко тежи мъжът.На някого с по-юношеска фигура може и да станат.
И аз поръчах за мъжо размер 180 от тези за закръглени момчета. Иначе му взимам 42 размер от мъжкото. Зимата едни типстър слим от момчешкото му бях поръчала, нооо му стояха много впити, та сега аз ги нося. Тези се надявам да са добре. Ще пиша като ги получа.

можете ли да споделите от кои английски сайтове пазарите
извинявам се за спама, но мился, че и на друг може да му е полезно  Whistling

Аз лично ще съм ви благодарна, ако си споделите тези неща на лични.

# 286
Момичета,скъпо е сега в Ларедут,в Англия остава най-евтино за качествени дрехи и обувки  Naughty

Да , потвърждавам . Аз в момента си пазарувам само от Англия и съм много доволна от всичко което съм си поръчвала. В Ла Редут качестото е по-ниско ( да не кажа доста по-ниско ). Освен това в момента в английските сайтове  има и някои  по-изгодни неща от Ла Редут. Но всеки сам си решава .

Има си цели теми, в подфорум ПАЗАРУВАНЕ ОТ ЧУЖД. САЙТОВЕ
Четете и не разводнявайте тук темата.

Vaseto,аз от снощи не можех до днес в 11 да платя с 2 различни сметки, понякога става така разлогни се, изтрий малко бисквитки и други там неща от браузера и опитай пак след малко, при мен стана и често се случва Peace

# 287
  • Варна
Отзиви за това
 http://www.laredoute.fr/vente-culottes-enfant-fille-%28lot-de-3% … =1&prodsize=0

и

http://www.laredoute.fr/vente-debardeurs-enfant-fille-%28lot-de- … =1&prodsize=0

Малката има нужда от бельо, та се чудя тия дали са качествени и дали си отговарят на размера?
Благодаря!

# 288
Момичета,скъпо е сега в Ларедут,в Англия остава най-евтино за качествени дрехи и обувки  Naughty

Да , потвърждавам . Аз в момента си пазарувам само от Англия и съм много доволна от всичко което съм си поръчвала. В Ла Редут качестото е по-ниско ( да не кажа доста по-ниско ). Освен това в момента в английските сайтове  има и някои  по-изгодни неща от Ла Редут. Но всеки сам си решава .

Айде де споделете де  moresmile smile3504

извинявам се за спама, но мился, че и на друг може да му е полезно  Whistling

Има си цели теми, в подфорум ПАЗАРУВАНЕ ОТ ЧУЖД. САЙТОВЕ
Четете и не разводнявайте тук темата.

Vaseto,аз от снощи не можех до днес в 11 да платя с 2 различни сметки, понякога става така разлогни се, изтрий малко бисквитки и други там неща от браузера и опитай пак след малко, при мен стана и често се случва Peace
Момичета,скъпо е сега в Ларедут,в Англия остава най-евтино за качествени дрехи и обувки  Naughty

# 289
Искам да попитам нещо, което може би е дискутирано , но не съм видяла. Става въпрос за юношески панталони за 18 годишни от тези за пълни деца размер 180 дали биха станали на мъже, които носят 34 номер дънки тук. Примерно тези:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-morpho-ronde-ado-g … e=1&pos=7_a_n
Вчера поръчах същите на 4 евро.Зависи колко тежи мъжът.На някого с по-юношеска фигура може и да станат.
И аз поръчах за мъжо размер 180 от тези за закръглени момчета. Иначе му взимам 42 размер от мъжкото. Зимата едни типстър слим от момчешкото му бях поръчала, нооо му стояха много впити, та сега аз ги нося. Тези се надявам да са добре. Ще пиша като ги получа.

Благодаря много . Дано да дойдат скоро  Simple Smile

# 290
Привет   bouquet

И аз да се похваля с нови неща (ама снимки утре, че да съм в почивка):
Мъфинмейкър си поръчах - ще давам отзиви като го тествам  Laughing

Този костюм
http://www.laredoute.fr/vente-veste-cintree.aspx?productid=32419 … bande%20originale
 много ми хареса - тъничък много готин, отговаря си на номера. Моят е 44 р-р
Едни лилави сандали (сутринта бяха гледам 6 евро, но ги няма за да дам линк) - страхотни, много ми харесаха.

Тези потници на АУ ми се струва че са уголемени (поръчвайте по-малък размер), иначе са много хубави:
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-brode-coton-stretch.aspx … _a_anne%20weyburn
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-pur-coton-peigne.aspx?pr … _a_anne%20weyburn
Този панталон много ми хареса, моят е 44 р-р:
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-fil-a-fil-55pourcent-li … =1&prodsize=0

Сега не се сещам какво друго получих, че да не е коментирано... newsm78
По-подробен отчет утре  Laughing

Хубав ден на всички  Hug
Може ли размери и снимки на панталончето 44 размер

# 291
Може ли размери и снимки на панталончето 44 размер

още утре  Peace

# 292
# 293

Да , потвърждавам . Аз в момента си пазарувам само от Англия и съм много доволна от всичко което съм си поръчвала. В Ла Редут качестото е по-ниско ( да не кажа доста по-ниско ). Освен това в момента в английските сайтове  има и някои  по-изгодни неща от Ла Редут. Но всеки сам си решава .

А, знаете ли, колко полезни теми има в- На пазар Whistling

Няколко мамчета ми писаха на лични- истината е една: иска се търсене във форумите и в англ.сайтове.
Не казвам,че няма 2-3-4 изгодни стоки в Ларедут,но са от стари колекции(повечето ги имаме) и на цени от 3-4 евро не са нещо особено.Пак има нещо,но за мен това не е някакво "голямо намаление". Ние много харесваме марките George, Next, Cherokee, както и тематичните за момчета Колите,Влака Томас, Боб Строителя- те ги има най-вече в Англия. Затова казвам качество-цена там. Търсете във форума има много инфо  Peace

# 294
  • София
Цитат
Затова казвам качество-цена там
Хайде сега, 3 страници в защита на Ларедута ooooh!
Благодаря за предложението, ние явно със "стари" дрехи ще ходим......и не много качествени Confused

# 295
mama bobo Много благодаря  bouquet,изтрих всичко и най-накрая успях да я пусна.  newsm44 newsm44 newsm44

# 296
  • София
Да помоля да ми преведете статуса на пратката,че с преводача не става.Аз си го превеждам,но дали не греша .
libelle- votre colis est livre
localisation - agence rhin

Мисля,че ми е доставена,но дали е така и дали до посредника,че той (;осредника) не ми е пратил писмо за тази пратка.Имам още 2,които вече са доставени и на тях им пише същите работи newsm78.

# 297
  • София

Няколко мамчета ми писаха на лични- истината е една: иска се търсене във форумите и в англ.сайтове.
Не казвам,че няма 2-3-4 изгодни стоки в Ларедут,но са от стари колекции(повечето ги имаме) и на цени от 3-4 евро не са нещо особено.Пак има нещо,но за мен това не е някакво "голямо намаление". Ние много харесваме марките George, Next, Cherokee, както и тематичните за момчета Колите,Влака Томас, Боб Строителя- те ги има най-вече в Англия. Затова казвам качество-цена там. Търсете във форума има много инфо  Peace

Имам дрешки за малкият ми син на изброените марки и не мисля,че качеството на детските дрешки от ЛР  е толково по-ниско от тях,само където цените са тройни,особено на  Next. Peace

# 298
Тъкмо се канех да направя удара на сезона и да поръчам форумското кожено мъжко яке и като го показах на мъжа ми той каза, че било  демоде - моделът бил актуален отпреди 7-8 години и не успях да го кандърдисам ....

Кажи на мъжа си, че не разбира. Моделът е класически, винаги е актуален.  Peace

Казах му, но не се развълнува особено. Даже го питах кое точно му е демодираното - каза, че било много право и дълго, а сега се носели по-вталени и по-къси.
Брат ми и той е на същото мнение, хем с мъжа ми имат съвсем различни стилове на обличане.
Ами какво да се прави, тя мъжката мода е толкова консервативна, че промяната и на най-малкия детайл - форма на якичката, дължина на ревера - се смята от мъжете за нещо революционно, а ние жените почти не забелязваме разликата.

# 299
ха ха ха---- А пък ако преоткриете БГ пазара много боклуци от Ла Редут ще избегнете Laughing

Общи условия

Активация на акаунт