La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 976
  • 996
  •   1
Отговори
# 960
Отзиви за тези мъжки панталони http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-lin-coton.aspx?productid=3 … =3&prodsize=0 , отговарят ли на размера си? Благодаря!

Имаме 7/8 вариант от този модел.....На сина взимам дънки 44 номер и от тези му взех 44 номер, добре са му, носи ги, но той каза,че би искал да са му малко по-свободни.....Та...съм можела 1 номер нагоре да взема....Хубави са, на мен ми харесват, а и щом и сина ги носи.......

Благодаря!  bouquet

# 961
  • София
Пуснах поръчка на адрес на превозвач, но няколко дни стои на 4 стъпка. Имам и фактура. Възможно ли е все пак да ми откажат артикул?

Илонка  Heart Eyes - една от моите поръчки я разделиха на две части, за едната част получих потвърдителен мейл с номер на колет, видях, че пътува към френски адрес, а другата част си стои още на 4-та стъпка - нито мейл, нито номер на колет, нито движение в сайта ... днес получих мейл от посредника, че и двата пакета са на техен адрес ... така, че не само може да не ти откажат, но може и да е пристигнала вече, или най-малкото да пътува към адреса ...   Peace

natalito78 - ако четеш пристигнало е якето  Peace, за което днес умувахме дали пък няма да ни го откажат  Grinning, така че спокойно - ще пристигне  Hug

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 21:04 от ninnann

# 962
  • Варна
Не мога да се сетя кой си беше купил мъфинмейкъра.  Blush
Моля за отзиви за него, тези в сайта изобщо не са добри. Пише че оставали сурови и че им трябвало много време да се приготвят. Както и че били миниатюрни. Thinking

# 963
  • Варна
Някой връщал ли е артикул? За колко време превеждат парите по картата за върнатото нещо?

# 964
Моля за отзиви за него, тези в сайта изобщо не са добри. Пише че оставали сурови и че им трябвало много време да се приготвят. Както и че били миниатюрни. Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593625.msg19171437#msg19171437

Беше на 10е и го гледах......За мен 7бр. са малко.....Предпочитам в обикновената фурна.....Тук не знам дали могат да се използват хартиените кошнички....А децата определено ги харесват..... - мое мнение, не ангажирам никой с него.........

# 965
  • Варна

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593625.msg19171437#msg19171437

Беше на 10е и го гледах......За мен 7бр. са малко.....Предпочитам в обикновената фурна.....Тук не знам дали могат да се използват хартиените кошнички....А децата определено ги харесват..... - мое мнение, не ангажирам никой с него.........

Мерси Маме, изглежда че покритието е тефлоново  и не трябват кошнички при изпичането, ако стават за около 10 минути не ме притеснява, че са само 7 броя. Но ако остават сурови.... Confused
RNR, включи се с мнение, може и снимков материал на мъфините. Laughing
Благодаря предварително!  bouquet

# 966
Здравейте момичета Simple Smile
Не зная дали съм за този форум, но имам проблем с ЛР. На 02.07 пуснах поръчка до френски адрес, на 06.07 получих мейл че няма плащане и се очаква да платя при доставката. Няма минало плащане по картата, това проверих в банката. Сега не зная как да откажа поръчката. От друг акаунт опитвам да си поръчам същите неща отново до същия френски адрес, но сега се опитвам да платя през Пей Пал и не ми дава да направя плащането. В картата има пари и пазарувам с нея в други сайтове. Защо не мога да платя през Пей Пал и как да откажа предишната поръчка? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 967
RNR,писа ,че стават хубави и за 10мин,издуват се отгоре и незалепват,беше  доволна.И аз му се чудех.Отказвал ли ви е Пей Пал плащане?
Съобщение,получих да избера др. начин на плащане. #Crazy

# 968
  • Варна
Не зная дали съм за този форум, но имам проблем с ЛР. На 02.07 пуснах поръчка до френски адрес, на 06.07 получих мейл че няма плащане и се очаква да платя при доставката. Няма минало плащане по картата, това проверих в банката. Сега не зная как да откажа поръчката. От друг акаунт опитвам да си поръчам същите неща отново до същия френски адрес, но сега се опитвам да платя през Пей Пал и не ми дава да направя плащането. В картата има пари и пазарувам с нея в други сайтове. Защо не мога да платя през Пей Пал и как да откажа предишната поръчка? Благодаря ви предварително Simple Smile

На каква сума е поръчката ти? Какви са продуктите ? Отбелязваш ли Колисимо 48 часа?

# 969
Поръчката са само дрехи, всичко си отбелязвам както трябва, а сумата е 55 евро. Под френския адрес излиза мисля като начин на плащане. Имам съмнения, че може да е там проблема. При мен си седи на en cas d’absence livrer chez , нищо там не съм пипала. Нямам представа какво трябва да пише за да си платя.

# 970
  • Варна
Само с френски адрес може да платиш през Пейпал. Да не би да имаш продукти на Пума , които се доставят само от Пума?

# 971
Нямам нищо на Пума, а и за първи път опитвам да пазарувам на френски адрес. Следвала съм step by sptep инструкциите къде какво се пише. Вече се побърквам Sad

# 972
Здравейте,много моля за помощ-дадох на приятелка да пусне две поръчки чрез посредник,но при избор на метод за плащане е избрала третия метод-чек или в брой,който е ,след картата и пей пал,като се е начислило и 6,70 евро доставка.Това много ме притесни.Какво трябва да направим сега?Моля ви за отговор!
quote author=debelix link=topic=593625.msg19180902#msg19180902 date=1310064714]
[/quote]

мисля,че и при теб е станало така-пуснато е до адрес и там-при получаване, да се плати в брой.Обаче и аз още не съм си решила проблема и не мога да ти дам съвет Embarassed Hug

# 973
  • Варна
Под френския адрес излиза мисля като начин на плащане. Имам съмнения, че може да е там проблема. При мен си седи на en cas d’absence livrer chez , нищо там не съм пипала. Нямам представа какво трябва да пише за да си платя.

След като въведеш френския адрес и го валидираш какви опции ти излизат за плащане?

# 974
Мисля са им пиша че анулирам поръчката или да дадат вариант за плащане през Пей Пал, не знам обаче защо от другия акаунт не ми дава да платя през Пей Пал? За да се плати така какво трябва да се зададе от падащото меню под френския адрес?   Sad

Общи условия

Активация на акаунт