La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 958
  • 996
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Мисля са им пиша че анулирам поръчката или да дадат вариант за плащане през Пей Пал, не знам обаче защо от другия акаунт не ми дава да платя през Пей Пал? За да се плати така какво трябва да се зададе от падащото меню под френския адрес?   Sad

Нищо, там не се пипа. Натискаш valide (по малкия лилав правоъгълник), след като въведеш адреса, после потвърждаваш данните (по-големия лилав правоъгълник по-долу) и тогава ти излизат трите опции за плащане.

# 976
След въвеждане и валидиране на френския адрес ми излизат:
- en cas d’absence livrer chez
- a l'intention d
- laisser dans boite aux lettre
- laisser le colis au gardien
- ne pas laisser chez le voisin
- pas d'ascenseur
- code porte
При мен седи на първото, предишния път когато не ми отчете плащането от картата и ми пратиха мейл за наложен платеж беше пак така.

# 977
  • Варна
След въвеждане и валидиране на френския адрес ми излизат:
- en cas d’absence livrer chez
- a l'intention d
- laisser dans boite aux lettre
- laisser le colis au gardien
- ne pas laisser chez le voisin
- pas d'ascenseur
- code porte
При мен седи на първото, предишния път когато не ми отчете плащането от картата и ми пратиха мейл за наложен платеж беше пак така.

Падащият списък изобщо не го отваряй. Бутоните са по-долу.

# 978
Стигам до трите опций за плащане, давам да плати през Пей Пал, стигам до плащането в Пей Пал акаунта ми и ме връща в ЛР и под бутона за плащане през Пай Пал излиза Le paiement est annulé. Merci de choisir un autre mode de paiement. Чуде се дали да не сменя адреса във Франция?

# 979
  • Варна
Стигам до трите опций за плащане, давам да плати през Пей Пал, стигам до плащането в Пей Пал акаунта ми и ме връща в ЛР и под бутона за плащане през Пай Пал излиза Le paiement est annulé. Merci de choisir un autre mode de paiement. Чуде се дали да не сменя адреса във Франция?

Това след като натиснеш конфирм на плащането ли?

# 980
  • София
Получих тази пола http://www.laredoute.fr/vente-jupe-en-jean.aspx?productid=324180 … e=1&pos=8_n_n
но нещо не е същата. По-светла е,по-къса и има леко скъсано от едната страна. Дали не са я объркали newsm78

# 981
В пай Пал стигам до Pay Now и ме връща в ЛР с искането да си платя по друг начин. Не стигам до потвърждаване на плащането.

# 982
  • Варна
В пай Пал стигам до Pay Now и ме връща в ЛР с искането да си платя по друг начин. Не стигам до потвърждаване на плащането.

Верифицирана ли е картата ти? Да не би там да е проблема.
Или ако си я заредила днес, да не е отчетено още в системата?

# 983
Момичета днес си въведох трите имена и забелязвам че името на Цветелина Минчева не ми излиза цялото, като си махна второто име - излиза. Някой забелязал ли е такова нещо?

# 984
С картата плащам онлайн от няколко години, има пари по нея, вчера извадих разпечатка от банката. Сега смених френския адрес и пак не стана. Вече не знам какво да пробвам Sad

# 985
  • Варна
С картата плащам онлайн от няколко години, има пари по нея, вчера извадих разпечатка от банката. Сега смених френския адрес и пак не стана. Вече не знам какво да пробвам Sad

За картата е ясно, но верифицирана ли е в Пейпал?
При Ларедут често има проблем когато се плаща директно с карта.
Да не би да изтича срока на картата? newsm78
Заинтригува ме.

# 986
Pay Pal - Account Type: Premier  Status: Verified ; card Visa end date 10/12. Картата ми е наред, при ЛР нещо става.

# 987
Pay Pal - Account Type: Premier  Status: Verified ; card Visa end date 10/12. Картата ми е наред, при ЛР нещо става.
Има някакъв проблем със сайта мен даже ме изхвърля.Ако искаш изчакай малко. Peace

# 988
  • София
Получих тази пола http://www.laredoute.fr/vente-jupe-en-jean.aspx?productid=324180 … e=1&pos=8_n_n
но нещо не е същата. По-светла е,по-къса и има леко скъсано от едната страна. Дали не са я объркали newsm78

Дължината си е точна, пише, че си е къса - 35 см. А снимките на някакъв фон винаги са по-тъмни от реалните и затова може да има разминаване с реалния цвят. А относно скъсаното може да направиш снимки и да пишеш на Ларедут.  Вероятно ще те обезщетят с 1-2 евро или пък ще те накарат да я върнеш.

# 989
 Момичета, имам въпрос.
 Един от артикулите от поръчката ми е изчерпан и ще ми възстановят сумата с ваучер ("La Redoute vous remboursera par un bon d'achat ou un avoir de : 5,00").  Но в менюто "Suivre mes remboursements", в "Мode de remboursement" е посочено: "Envoi de la lettre chèque". Четох, че Ларедут уж вече не използват чекове. Дали това е просто служебно съобщение или наистина ще ми изпратят чек? Ще бъда благодарна да споделите опита си.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт