САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 992
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
извинявам се, ако сте дискутирали въпроса, но не съм чела назад.
При пълна кошница 25 артикула, колко доставка ви начислява след позлване на кода за БД до адрес във Франция. На мен ми начисли 35 и останах малко така  Shocked при положение, че преди никога не е било толкова скъпо  Thinking

да не би да имая на бейби шалц неща, там не маха доставката? ако е само от ларедут изпращането не съм имала случай с такава доставка  Thinking

# 121
Мисля, че аз се бъркам и моял за помощ.какво имате предвид под БД до адрес във франция - давате адрес там и после идват по някакъв куриер ли?

аз използвам кода на първа стъпка и се премахва само таксата за обработка. Но на втора стъпка таксата за доставка е много висока. Това от както работят с DHL.

Ако някой има нерви да ми обясни горе-долу ще съм много благодарна  Mr. Green  bouquet

# 122
  • София
Мисля, че аз се бъркам и моял за помощ.какво имате предвид под БД до адрес във франция - давате адрес там и после идват по някакъв куриер ли?

аз използвам кода на първа стъпка и се премахва само таксата за обработка. Но на втора стъпка таксата за доставка е много висока. Това от както работят с DHL.

Ако някой има нерви да ми обясни горе-долу ще съм много благодарна  Mr. Green  bouquet
Ларедут смениха условията за доставка до БГ.Вече няма БД и начислиха такса от 20 процента за обработка.Така е много неизгодно. Затова, има фирми превозвачи, които ни доставят нещата срещу 3лв на килограм от Франция. Ние поръчваме на техен адрес във Франция(така ползваме привилегиите на французойките Laughing), те ни доставят до БГ.
За повече инфо, погледни темата От Франция до БГ, тук в подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове Peace

# 123
Мерси за отговорите Simple Smile

Вигях го форума. Но всъщност предварително май не мога да си преценя колко би ми струвало.
А и извън софия още таксуват сигурно. Май ларедут вече няма да ми е приоритет  Confused

# 124

Вигях го форума. Но всъщност предварително май не мога да си преценя колко би ми струвало.
А и извън софия още таксуват сигурно. Май ларедут вече няма да ми е приоритет  Confused
Цената за доставка е 5.95евро независимо до кой град се доставя. Peace

# 125
  • София

Момичето се интересува от посредниците Wink
Ами, прилично е да ти кажа Peace Около 4-5лв на една нормална поръчка и още 2-3 за Еконт. Аз например, ги спестявам тези пари само от предишните 10 процента такса обработка/горе- долу/ Сега за доставка на фр. адрес не се дължи такса обрботка Wink

# 126

Момичето се интересува от посредниците Wink
Ами, прилично е да ти кажа Peace Около 4-5лв на една нормална поръчка и още 2-3 за Еконт. Аз например, ги спестявам тези пари само от предишните 10 процента такса обработка/горе- долу/ Сега за доставка на фр. адрес не се дължи такса обрботка Wink

Днес ще реша. Но поръчката ми е 25 артикула, от които 2 чифта ботуша, 1 чифт сандали и ще е тежичка. Ако някой има опит с по-големи пратки, нека сподели дали ги получава читави и колко ориентировъчно биха ежали кутия сандали с ток на равна платформа.

Четох в темата за превозвачите, че някои имат и не много сполучлив опит, но това е нормално донякъде. Пак се извинявам, ако повтарям вече дискутирано питане, но нямам много време да се ровя надаз.   bouquet

# 127
  • Mediterraneo
В другата тема някой каза, че чаршафи от каталога по реф. номер се намаляват с кодовете за бялата чанта. Не успявам и с цент да ги намаля. Дали е в мен грешката  newsm78

Кои чаршафи с кои референтни номера искаш да намалиш.....Защото се намаляха, да......Скоро не съм пробвала обаче......

Пробвах с тези, не мога да ги намаля- 491 8304; 490 2912; 488 7077

# 128
  • Mediterraneo
Сложи това и на 2 стъпка ще имаш БД с код 72516.Плати с ПП.
http://www.laredoute.fr/vente-tunique.aspx?productid=324188128&a … =1&prodsize=0

При мен не става...

# 129
Тарталата ето току що пробвах 6бр.от това:4880463,намаля си се Simple Smile

# 130
В другата тема някой каза, че чаршафи от каталога по реф. номер се намаляват с кодовете за бялата чанта. Не успявам и с цент да ги намаля. Дали е в мен грешката  newsm78

Кои чаршафи с кои референтни номера искаш да намалиш.....Защото се намаляха, да......Скоро не съм пробвала обаче......

Ако си сложила за единично легло - няма да стане, сумата е малка и не отговаря на условието на кода....Аз сложих малко по-големи размери и стана, работи си кода за бялата чанта с чаршафи и намаля от каталога все още........

# 131
  • Mediterraneo
Не, Цоци, сложила съм за спалня, че ми трябват за подарък... С кой код пробваш?

# 132
Всички чаршафи,а и калъфки,пликове от каталога се намалят като се спази условието на кодовете за бялата чанта сума над 33евро и намаля с 20.Кодовете ги има в предната тема стр.37.За което БЛАГОДАРЯ  bouquet на ЕВА и другите момичета

# 133

Ако си сложила за единично легло - няма да стане, сумата е малка и не отговаря на условието на кода....Аз сложих малко по-големи размери и стана, работи си кода за бялата чанта с чаршафи и намаля от каталога все още........
Именно там е майсторлъка  Peace
За да разбереш дали някоя стока се намаля, например чаршаф 9Е, вкарваш го в кошницата, слагаш 4бр.х9Е=36Е и разбираш дали за него кода действа, оставяш си колкото бройки ти трябват и продължаваш със следващият артикул, ако кода действа, то срещу него(артикула) изписва, че намаля с код ХХХХХ и с колко евро и т.н., например:

Ref :4880480 (16E)и  Ref :4883250 (17,90Е) с код 72516 стават: 6,56 + 7,34 E

Успех!

# 134
Не, Цоци, сложила съм за спалня, че ми трябват за подарък... С кой код пробваш?

Дай ми и размерите и ще ти направя един скрийшот после.....

Общи условия

Активация на акаунт