САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
При мен се хваща: като 55999 действа - занулява 1 от 4 артикула с кръгли цени.

Не ми се хваща.Вчера съм писала в темата 53 999,дава ми,че няма такъв код.Има ли действащ ( освен за дамските)

# 271
  • София
Момичета, в кой каталог мога да открия спално бельо за да пробвам да го намаля.Харесала съм това с футболната топка, но цената в сайта не ме устройва, та да се пробвам да го понамаля , за този става въпрос http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-enfant-goal.aspx?produ … ssrc=availproduct
Това е от нова колекция. Не знам дали го има в каталозите Peace

# 272
Трапезица, вече е изтекъл 55999, и 37788 е изтекъл. Аз затова си търся някой действащ още като 37788, че имам 12 артикула (дамски) в кошницата с кръгли цени и ми се иска да ми занули 4. Кодчето на Вишенка ми занулява 3

# 273
Между:
50121 - TAPIS D'EVEIL ANIS и 60445 - VERRES MULTICOLORE
кое е за предпочитане-чашките бива ли ги

# 274
  • София
Между:
50121 - TAPIS D'EVEIL ANIS и 60445 - VERRES MULTICOLORE
кое е за предпочитане-чашките бива ли ги
Тежат 1,5 кг/ако има значение/ и имаше отзиви че са ...хм....за чашки не могат да се ползват, защото пускат Shocked Момичето и снимки беше качило на "ефекта"

# 275
Благодаря Hug Глася поръчка за БГ,търся код  за подарък за нещо тежко и обемно  Mr. Green

# 276
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
на мен също не ми лови 71072.
бихте ли ми казали какви са условията на кода, че нещо не се ориентирах

# 277
dtra, на мен ми се хвана на дамски артикули с кръгли цени (блузки, ризки и сандалките MAGIC STREET от 5 евро сложих). По-нагоре писаха, че за детски не лови

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:37 от •hrisy•

# 278
Благодаря Hug Глася поръчка за БГ,търся код  за подарък за нещо тежко и обемно  Mr. Green
Вземи парфюмите много ми харесват. Peace

# 279
Вземи парфюмите много ми харесват. Peace
Не е ли някакъв ароматизатор ?човешки парфюми ли са? Благодаря много  Hug  bouquet

# 280
има код 71072 - втори артикул в подарък.
Но нещо не ми хваща, а в кошница имам само артикули от кригли цени newsm78

На мен ми се хваща, но само за дамските дрешки. Интересно, че детските не ги лови.

И аз първо слагах, слагах детски и се учудих, че не сваля. Ама после видях, че на тази страница http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224 най-долу в червеното секторче си пише : sur les prix rondes femme  Peace

И практически кодът лови само тези артикули, дето се отварят като кликнеш в/у това червено секторче. Ей от този линк: http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … baines:hp:menuzsa Иначе казано, в момента този код лови 392 артикула Simple Smile

# 281
Явно не ги лови всичките, защото пробвах с по-скъпите и не стана.
Загледах се в банера горе с промоцията и видях, че са цени само до 5е.

# 282
  • Бургас

При мен хваща на 10-еврови.

# 283
При мен на 20е не стана  newsm78

# 284

При мен хваща на 10-еврови.
И какво точно 10 еврово хваща?
При мен само един бански на 7 евро хваща, НООООООО пише срещу артикул мрънмрънмрън ползван код 71072 -0,00 евро
Какво само не пробвах, как не граех се - не става, дори калъфки за 3 евро не хваща newsm78

Общи условия

Активация на акаунт