Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 93 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Успех момичета fingerscrossed fingerscrossed
сега да попитам на някоя да са изписали коезим кю 10,на мен ми го изписаха 2х2 120мг,но аз го намерих по30мг,това значи че трябва да го пия 2х4хапчета,и мелатонин 3мг но го намерих по 1мг значи 3таблетки ,ако някой ги пие ще бъда много благодарна да сподели

# 106
Успех момичета fingerscrossed fingerscrossed
сега да попитам на някоя да са изписали коезим кю 10,на мен ми го изписаха 2х2 120мг,но аз го намерих по30мг,това значи че трябва да го пия 2х4хапчета,и мелатонин 3мг но го намерих по 1мг значи 3таблетки ,ако някой ги пие ще бъда много благодарна да сподели

pepapet1968, аз си бях самоизписала CoQ10-а и в аптеки Ремедиум намерих различни разфасовки, така че може да провериш и там за такава от 120 мг, мисля, че имаше.
За мелатонина зависи какъв от 3 мг ти е изписан, защото на мен този, който ми дадоха е 3 мг с удължено освобождаване, а не съм попадала на такъв от 1 мг.

# 107
t_icsi ,благодаря ти за отговора ,но аз не съм от София,сега си купих тия разфасовки,но поне знам че има и други ,следващият път ще ги издиря

# 108
Момичета, днес най-после имам с какво да се похваля!
Д-р Стаменов ми се обади, и ми каза, че резултата от последната ми биопсия е добър!
През септември ще правим ET ... newsm44

# 109
Здравейте,

Сестра ми е пациент на клиниката, по донорска програма. От няколко месеца за потдържане на лигавицата (понеже навлиза в нива на менопауза рано) й изписаха Фемостон, после от този месец го смениха с Естрофем и после около 16-17 ден (след преглед) да включи и Дуфастон за 10 дни заедно с Естрофема. Шефкетова каза, че като свърши Дуфастона ще й доде цикъла, да не пие нищо 2 дни и после на трети ден цикъла да започне отново Естрофем. Не ни стана ясно като свърши Дуфастона дали се спира и Естрофема, защото тя каза че тогава ще дойде цикъла. Сега обаче трети ден не й идва цикъла и се притеснявме дали правилно сме разбрали и сме спряли с Дуфастона и Естрофема. Дано ясно съм задла въпроса...
Притеснява ме, че клиниката почива през Август и не знам може ли да питаме някого там по телефон? До сега не сме го правили. Тя е в провинцията и нама как да отиде на място, а аз съм на морето сега. Моля ви, ако можете да дадате съвет.

# 110
звъниш на спешният тел. ама побързай, че днеска им е последен работен ден,Успех

# 111
На спешния винаги отговаря някой,даже и когато клиниката почива,така че споко Wink

# 112
здравей , правилно е разбрала. Схемата е цикъл от 26 дни от 1 до 16 ден включително само естрофем от 17 до 26 ден естрофем + дуфастон спират се и двете лекарства. Чакаш цикъл и после от 2 или 3 ден отново по схемата. Според мен закаснение на цикъла до седмица не е проблем

# 113
здравей , правилно е разбрала. Схемата е цикъл от 26 дни от 1 до 16 ден включително само естрофем от 17 до 26 ден естрофем + дуфастон спират се и двете лекарства. Чакаш цикъл и после от 2 или 3 ден отново по схемата. Според мен закаснение на цикъла до седмица не е проблем
Аз съм на същата схема, само че Естрофема се пие 2 х 1 от 2 мг в продължение на 16 дни.
Спираш естрофема и започваш да пиеш Дуфастона 10 дена 2 х 1.
МЦ ми идва 2-3 след това.
След като дойде МЦ на третия ден започва да пие пак Естрофема.
Ще и закъснява, защото с приемането на Естрофем 26 дни лигавицата се е удебелила повече и трябва да мине време докато започне МЦ.
Успех на сестра ти Grinning

# 114
  • близо до София
Момичета, трябва да направя кръвен тест на 15 или 16.08.Дали лабораторията в Малинов ще работи определени дни?

# 115
Да питам,има ли момичета който пият коензим кю 10 ,по 120мг.и то 2х2 ,че нещо в аптеката им се видя множко Mr. Green,а и на опаковката пише една таблетка дневно.

# 116
Защо го изписват този коензим кю 10 и някой може ли да се похвали с ефект от него.

# 117
коконче,и аз не знам ,но като чета ,за имунната система и за цялостно укрепване на организма,ефект още не мога да ти кажа дали има ,защото го пия от7дни,но мисля че след като док. ми го изписа има защо.......... Mr. Green

# 118
тук има подробна статия - http://www.puls.bg/health/beauty/news_1819.html

# 119
  • София
В събота трябва да ми поставят инжекция и се чудех дали ще има някой въобще в клиниката ( мед. сестра) или въобще е затворено и направо да търся някъде другаде да ми я бият ? 

Общи условия

Активация на акаунт