Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 93 542
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Звъниш на 4 телефон от  1 страница и питаш  Mr. Green

# 121
Момичета, много ви благодаря за отговорите!
Обадих се на спешният телефон веднага, както ме посъветва pepapet1968 , потвърдиха че е точно така - спират се и двете и се чака цикъла. Нямах възможност да пиша, защото бях на морето и проверявах отговорите ви от телефона си, а ви писах въпроса телексно от едно заведение, че се бях притеснила. Сега виждам, че и други са ми отговорили. Много сте мили! На всички желая успех!  Heart Eyes

# 122
Успех момичета fingerscrossed fingerscrossed
сега да попитам на някоя да са изписали коезим кю 10,на мен ми го изписаха 2х2 120мг,но аз го намерих по30мг,това значи че трябва да го пия 2х4хапчета,и мелатонин 3мг но го намерих по 1мг значи 3таблетки ,ако някой ги пие ще бъда много благодарна да сподели

pepapet1968, аз си бях самоизписала CoQ10-а и в аптеки Ремедиум намерих различни разфасовки, така че може да провериш и там за такава от 120 мг, мисля, че имаше.
За мелатонина зависи какъв от 3 мг ти е изписан, защото на мен този, който ми дадоха е 3 мг с удължено освобождаване, а не съм попадала на такъв от 1 мг.

Интересно ми е мелатонина за какво са ви го изписали? Ако не е проблем да споделите.  Blush

# 123
Мелантонина на мен като ми го изписаха, казаха че бил антиоксидант, после четох в листовката че е за подобряване на съня и т.н. Това сигурно защото почти всички  дето ходим в клиниката сме малко вече с отклонения  Mr. Green, това беше в кръга на шегата дано някоя от вас не го приеме лично.

# 124
Страхотна ,няма кой да ти се обиди,та това си е самата истина Laughingда така пише в листовката ,но на мен нещо не ми действа,,някой някъде тук ,във форума  беше писал ,че е за ;залъгване; за подмладяване,и още нещо си ,на организма Mr. Green ,но аз мисля ,че щом док. го изписва ........има защо newsm78

# 125
Аз по принцип нямам проблем със съня и си се наспивам доволно.
Сега също пия мелатонин, спя много дълбоко и като стана сутрин не се чувствам наспана.
Дано поне се прояви другата полза от него - по-добри Я.

# 126
здравейте момичета при първичния преглед при др.Стаменов ми изписа мелатонин за подсилване на яйчниците и каза да го пия х1 вечер преди сън но аз работя и нощни смени и незнам след смяната дали да го пия хапчето и колко време трябва даги пия тия хапчета.Септемри ще си взема заповедта и тогава евентуално ще се срещна с док. ако знаете нещо пишете

# 127
Хубаво е да си го пила известно време преди опита.  Започни го сега. А когато си нощна смяна - след смяната Simple Smile, преди лягане.

# 128
  • София
И на мен ми каза доктора, че е добре да го пия няколко месеца.

# 129
Благодаря ви ще го пия докато се срещна с доки дори и след ноща смяна

# 130
  • София
Здравейте. Искам да попитам, знае ли някой дали се записват часове за преглед, след като клиниката е в отпуск до 05.09?

# 131
Зависи за какво си, аз примерно вчера си взех час за 10.09.

# 132
  • София
Ами да ме погледне доки, и да каже кога стартираме.

# 133
  • София
Упойката при цветната снимка в кой момент точно я слагат?
Преди да инсталират апаратурата или след това?

# 134
Бамби, ама те слагат ли въобще упойка за тази манипулация newsm78,мен даже не са ме питали.

Общи условия

Активация на акаунт