90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 406
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
tsury23 - добре дошла! Желая ти много минусчета и дано постигнеш целта си Hug
Днес съм плодова - ще си изкарам деня на диня Mr. Green
Лек и отслабващ ден на всички Simple Smile

# 601
Мда, имах един плюс от 800 грама, а на другия ден ядох на обяд чисти въглехидрати, на вечеря чисти белтъчини. На другия ден бях минус 1 кг  Mr. Green
Нана, браво момиче!  Crazy
Изглеждаш супер, ама явно много  воля си трябва.
Как разделяш твоето меню от менюто на останалите членове от семейството?
На мен все още ми е много трудно!
Искам да питам и още нещо - стриктно ли спазваш правилото - вечеря - 1/2 от същото като обедното меню?

Може ли да споделиш защо си решила именно така да махнеш тези +800гр.?

# 602
  • София
Мда, имах един плюс от 800 грама, а на другия ден ядох на обяд чисти въглехидрати, на вечеря чисти белтъчини. На другия ден бях минус 1 кг  Mr. Green
Нана, браво момиче!  Crazy
Изглеждаш супер, ама явно много  воля си трябва.
Как разделяш твоето меню от менюто на останалите членове от семейството?
На мен все още ми е много трудно!
Искам да питам и още нещо - стриктно ли спазваш правилото - вечеря - 1/2 от същото като обедното меню?

Може ли да споделиш защо си решила именно така да махнеш тези +800гр.?

Защо трябва да го разделям? Не го разделям. Готвя така, че да мога и аз да ям. Или ако съвсем не мога, просто аз си купувам или правя нещо, което да ям.
Ето например днес съм направила пиле с ориз. Въпреки че съм почивка и мога да ям именно пиле с ориз, вероятно за вечеря ще ям или пилето или ориза. Със салата. Но аз никога не готвя със сурово месо, тоест пилето преди да го опека с ориза го варя и хвърлям бульона.

Не, не спазвам правилото за половин порция. Храня се, докато почувствам ситост. Идеята на режима не е да стоиш гладен.

За последния въпрос - защото моят организъм реагира най-добре на тези групи храни. Това е строго индивидуално, разбира се.

# 603
  • София
Здравейте момичета!Днес възседнах кантара и ми показа минус 1.600 Simple Smile Голяма изненада беше!Май рибката за вечеря ми се отразява страхотно! Simple Smile Ще повтарям по-честичко!Днес съм на варива!Закуска - кафе и банан, обяд - 2 кочана царевица, вечеря - 1 кочан царевица и постно зелце най-вероятно! Simple Smile Много минусчета ви желая и усмихнат ден! Simple Smile

# 604
Днес ми е втори ден - варива.
Сутринта изядох един банан, а на обяд - картофена салата и домати и краставици.
Салатата овкусявате ли я във всички дни, т.е. слагате ли зехтин или олио (не питам за плодовия, защото аз в плодовия не ям зеленчуци)?

# 605
Здравейте, момичета Simple Smile След вчерашния въглехидратен съм - 500 гр. Party

Sun_chi и аз ще съм на диня днес. Мисля обаче вместо 4 хранения да направя само 2 - обяд и вечеря, та дано има значително минусче утре Laughing

Нана, прекрасни са ти рокличките, с кеф да си ги носиш! Видях, че си пробвала и абитуриенския си костюм и по мое мнение и това на половинката - сега ти стои много по-добре от тогава Simple Smile Аз в моя посмъртно не мога да вляза, ако ще 10 пъти да завъртя режима...бях 42 кг. Laughing

инсп. Гаджет, да аз слагам по много малко зехтин, а солта я намалям всяка седмица - сега почти хапвам безсолно и ми е доста по-приятно да си призная Simple Smile

# 606
  • София

Нана, прекрасни са ти рокличките, с кеф да си ги носиш! Видях, че си пробвала и абитуриенския си костюм и по мое мнение и това на половинката - сега ти стои много по-добре от тогава Simple Smile Аз в моя посмъртно не мога да вляза, ако ще 10 пъти да завъртя режима...бях 42 кг. Laughing

Благодаря. Да и аз мисля, че сега ми стои по-добре. А странното е, че съм на едни и същи килограми. Да не говорим, че съм вече и раждала  Grinning

# 607
  • София-Младост
Да се отбележа в края на темата Simple Smile Вече съм 58кг, което значи 6 кг за месец и половина.
Евентуално още 2 ще махна, но най-важното е че см се свиват ,упешно Simple Smile
Единственото лошо на цялата работа е , че сега вече всички дрехи почват да ми големеят... Whistling  Но това да е кусура Simple Smile)))
Днес ми е варивен ден, така че ориз и тиквички са основните за обяд и вечеря. Плодовете са кайсии Simple Smile))
Ще се върна да ви прочета и разгледам, има нови роклички прочетох Simple Smile))

инсп. Гаджет да, овкусявам я.

# 608
Аз слагам само сол и оцет. Олио и зехтин - не. Но така го реших за себе си, понеже понякога някои от манджите и гозбите слагам олио при приготвянето. В малки количества разбира се, за това там където мога без - не го използвам, за да не злоуотребявам.

# 609
  • София
Аз искам да попитам един такъв въпрос ..... Може ли да продължа режима за повече от 90 дни? При положение, че явно не съм била много стриктна, след като за 65дни съм свалила 6.5кг  Rolling Eyes

# 610
  • София-Младост
Аз искам да попитам един такъв въпрос ..... Може ли да продължа режима за повече от 90 дни? При положение, че явно не съм била много стриктна, след като за 65дни съм свалила 6.5кг  Rolling Eyes
А колко имаш да сваляш? Не е само до стриктност, а понякога и до метаболизъм на организма. По-добре си направи почивката и завърти още 90дни. А имаш и още 3 седмици все пак.

# 611
elle не може да се продължава режима. Почивката е много важна за организма.
Аз днес също съм на варива. Май сме много Simple Smile
З- круши
О-зеле с ориз на фурна
В- няма да е зеле, че ме надува, но може би нещо друго.

# 612
LamaRina - честито за минусчето Mr. Green дано да се задържи, а утре да е двойно - защо пък не и тройно Laughing Hug и аз до сега съм направила само 1 хранене.. със сигурност ще има още едно, а за 3-то може и аз да го пропусна Blush Whistling

# 613
  • Троян
Здравейте,от вчера и аз съм с вас!Ще опитам и тази диета в голямата борба с килограмите.Дано този път да постигна по -големи резултати,че се лутам от диета на диета и не успявам да си върна килограмите преди раждането.Прочетох няколко пъти матирала на 1 страница,но имам един въпрос
В кои ден мога да ям овесени ядки например само сварени с вода?Обичам ги и ми помагат за ходенето до VC!
днес варива
закуска-пъпеш
обед-ориз с тиквички и салата
вечеря-същото,но на половина

# 614
  • София
А колко имаш да сваляш? Не е само до стриктност, а понякога и до метаболизъм на организма. По-добре си направи почивката и завърти още 90дни. А имаш и още 3 седмици все пак.
Поне още 10кг  Confused

Общи условия

Активация на акаунт