Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 30 **

• 45 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бебешондел, със здраве да си ги бутате!
А ако имате проблем с гумите може да ги смените с велосипедни, количката става една идея по-височка и поне две идеи по-лека за бутане  Peace

# 151
  • София
Честито, Бебешондел Simple Smile

# 152
  • в рaя
Бебешондел честито! Със здраве да си я ползвате!
Ние пък нямаме финансовата възможност за двойна количка или пък допълнителна седалка. Затова пък като показах на мъжа ми "ремаркето" и веднага заключи, че за 20-30 лв. ще ми го направи по-хубаво и според желанието ми. Затова за сега ще сме на това, пък надявам се малката до тогава да издържа повече и да върви повече... в движение ще му мислим.

# 153
Здравейте момичета.
Да ви съобщя,че Endira вчера е родила сина си Самуил,който тежи 3,480кг и 52см. Simple Smile
Аз още съм на етап да пробвам без двойна количка,като се роди бебчето та ще видим какво ще стане.
Аз още разнасям сина ми,който тежи 11кг.Той си пада глезанчо и го нося от началото на бременността.Попитах и лекаря си,той ми каза,че няма да ми навреди това разнасяне по никакъв начин(но да го избягвам първите 3 месеца),освен да ме наболява корема от напрягането на коремните мускули.Записах Дани на ясла и сега всеки ден като си го взимам,понеже още се сърди за яслата и на връщане не иска да върви,го слагам да седне на тумбака отгоре(на дупето на бебето)и така си го тътря.Не казвам,че е чудесен вариант,а че не е толкова страшно. Simple Smile
Аз също имам с какво да се похваля-сина ми вече от 1 седмица не се събужда да пие мляко през нощта и аз съм на 7-мото небе Simple Smile

# 154
Честито на Ендира   bouquet

Илка, благодаря ти за съвета.

Вече 2 дни се разхождаме така и е огромно улеснение, като им омръзне просто им сменям местата  Crazy hahaha И най-готиното е че влиза в асансьора ни  Party

# 155
  • Видин
Момичета, продавам си двойната количка - ето такава е -
Габриел не иска и не иска да седи вътре, а само ми заема място. Продавам я за 60лв без доставката.
Тежи около 17кг, много е маневрена и яко ме кефи, само че като не я използвам няма смисъл да седи. Ако някой проявява интерес да ми пише  Laughing
Има и дъждобран към нея  Sunglasses

# 156
 Честито на Endira, да е здрав Самуил и много да радва цялото семейство!

# 157
Здравейте, майки на породени дечица, отдавна не съм влизала в темата, радвам се че има толкова нови смели майки.. Hug Вън много застудя, ние сега не сме на градина, заради вируси и ровейки във форума попаднах на вас, много е приятно тук. Ще споделя и при нас как беше с количката - ползвах двойна, но само докато малкия беше на месеци. След това използвах обикновена, като каката я качвах отзад в изправено положение, беше топло, не й харесваше особено, но вече беше проходила и като й стане неприятно, слиза,походи и после пак я качвам. Въобще, тя е моето геройче, а малкия - глезанко, от раждането досега.

# 158
Момичета, продавам си двойната количка - ето такава е -
Габриел не иска и не иска да седи вътре, а само ми заема място. Продавам я за 60лв без доставката.
Тежи около 17кг, много е маневрена и яко ме кефи, само че като не я използвам няма смисъл да седи. Ако някой проявява интерес да ми пише  Laughing
Има и дъждобран към нея  Sunglasses

Може ли размери?

# 159
  • Видин
Размери:
* Разгъната: 102 х 83 х 52 см.
* Сгъната: 130 х 40 х 34 см.
* Височина на дръжката: 102 см.

# 160
  • Видин
Количката си има нов собственик Simple Smile Да си я ползвате със здраве   bouquet
Малко ми е мъчно, но като няма кой да се вози в нея по-добре някой друг да я използва  Sad

# 161
Здравейте, приемате  ли нови членове?Днес случайно открих темата ви и много ми допадна.Simple Smile Ще ви следя с интерес

# 162
endira Честит ти син! Прекрасни мерки има малкия Самуил, да расте здрав и много послушен!!!  Hug

bebeshondel честита количка! Много весели разходки и щастливи мигове да имате с нея!!!  Hug

dkavr добре дошла!  Hug

Ние се отърсваме от поредната вълна на висока температура, кашлица и сополи - дар от градината  ooooh! Накрая малкия ме сюрпризира с ново зъбче  Mr. Green Добре, че при последната висока температура не се изкуших да дам АБ. След месец разболяване-укрепване-разболяване-укрепване, направо не знам къде се намирам  Tired
Към мамите с по-големи деца - имат ли край тези разболявания?  Tired

# 163
  • Варна
Имат  Peace. След 4-5 година вече не прихващат така всеки завъртял се вирус.
Ендира, честита ви малка радост! Да сте много здрави!

# 164
  • София
 Hug
да не си загубя темата пак. Simple Smile

ние сме на вълна избор на у-ще за догодина... здравички са, слава Богу децата, дано не хващат болести в това  променливо време! баткото до скоро все се жалваше, че малкият все ходел след него в градината и му подражавал, но вече всеки си е в групата и с връстниците си.

Общи условия

Активация на акаунт