Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 30 **

• 45 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Лукс, това чудо изглежда много примамливо, но помисли хубаво дали ще ти върши работа. Изглежда ми доста издадено напред (назад). Не те знам колко си висока и колко са ти дълги ръцете, но ми се струва, че ще ти трябват "гаджет-ръчички", за да стигнеш до дръжката на количката.
Аз се бях засилила да си купувам бъгипод и в магазина ми позволиха да го закачим и да пробваме и въпреки, че е по-късичът от този вариант пак не ми беше особено удобно. Заставах в една странна, надупена поза.  Blush

да и аз това си мисля  Joy Joy Joy дригия вариант е количка за близнаци- моето още много се изморява не иска да върви и трябва да измисля нещо
трети вариант през седмицата като сме само, бебето в слинг а баткото в количката

как процедират повечето мами?

# 136
Аз май съм писала, ама пак да кажа - мисля да не купувам нищо предварително, особено количка Naughty Имам слинг и кенгуру и мисля да се пробвам първо с тях и количка. Все пак е зима и няма да се излиза всеки ден по 5-6-7-8 часа като лятото, а пък изкарам ли до лятото 100% няма да купя нищо повече, количката ми е Jane Nomad и съм виждала на живо в парка породени деца да си се возят заедно в нея  Crazy

П.П. Малкия сладур нещо градинка, ясла....няма ли да 'почне  Whistling

# 137
  • София

как процедират повечето мами?

В началото като съм била сама с двете деца дребния го мушках в слинга, а каката в количката. Когато започна да сяда малкия минахме на варанта "влакче", по-назад съм пуснала тяхна снимка.
Аз също обмислях количка за близнаци, но таткото ме разубеди. Но моите са с почти 2г разлика. Ако бяха с по-малка разлика със сигурност щях да взема двойна количка, предимно с идеята да съм самостоятелна, а не да завися благоволението на бабите.  Peace Има много двойни колички в Продавалника, погледни първо тях, защото не се знае всъщност колко ще я ползваш.  Wink

# 138
Слинга дава голяма свобода - можеш спокойно да отидеш с двете деца до магазина, да изведеш по-голямото до детската площадка, но за мен при по-големи разстояния (като да отидем до пощата да платим сметките) беше безценно возенето с количка с бъгипод. С дете на 1 г 5м трудно можеш ходиш по задачки, а на дълги разстояния със слинга ми натежаваше. Така че от голямо значение за това какво ще вземете е и къде ще ходите. Ако е от вкъщи до градинката на 5 мин и престоят ще е 30 мин, слинга е напълно достатъчен, но ако ще тръмбовате до майна-си-райна и сте сама с две деца си трябва количка с някаква приставка или пък двойна. Но всичко зависи от ежедневието на мама, има ли помощ, сама ли е по цял ден, къде ходи по принцип с голямото дете и т.н.

Аз много исках двойна количка, но при положение, че асансьорът ни е с отвор от 64 см. се принудих да търся вариант с нещо сгъваемо, което да влиза и излиза безпроблемно от асансьора. Бъгипода се сгъва и разгъва лесно, малко те гледат като извънземно съседите и цъкат с език, "брей какъв татко имаме, какви чудесии е измайсторил"  Joy но пък дава свобода на придвижване  Mr. Green Сега съм се насочила към някоя дъска за стъпване, защото както върви нашият бъдещ батко няма да влезе в допустимите кг за да го ползваме и сега, а и очаквам да се избиват с кака си кой да се качи ... но да дочакаме януари, пък ще видим  Mr. Green

# 139
  • София
Гигамига, представям си те бутаща количката с два бъгипода закачени един след друг, същинско влакче.  Joy

# 140
  • Варна
Ние ползвахме двойна количка много. Аз съм сама през деня, че и част от ноща. Пешеходка и ако искам да стигна до някъде количката определено ми бе от полза. Освен това ако имам работа свързана с точен час, или по време в което знам, че и двамата ще спят. А и през зимата е доста по-топло за децата да са си в количка. После минахме на бъгиборд. Сега вече баткото си върви с мен както трябва.
Гига, борда ми е свободен, ако искаш мога да ти услужа с него.

# 141
Хихи илка смятай какви ръчички ще трябва да имам  - аз в ролята на госпожа Гаджет  Joy
Най-перфектния вариант е децата да си ходят на ясла и градина, а аз да си гледам бебето, но за миналия месец единия е ходил 5 дни, а другия 3 дни - така че не мога да съм голям оптимист  Tired
Когато разкарвах каката с бъгипода преди година, ни вижда една тумба жени от сектора с чистотата, всяка влачи след себе си някаква метла и почват да се дивят на това, какво е туй дето бутам. И едната вика "Аууууу, кака, аз трябва да си сложа две такива, от двете страни, че имам близначки!"  Joy

Ауууууу, antonia би ме направила много щастлива  Heart Eyes

# 142
  • София
Хихи илка смятай какви ръчички ще трябва да имам  - аз в ролята на госпожа Гаджет  Joy
Най-перфектния вариант е децата да си ходят на ясла и градина, а аз да си гледам бебето, но за миналия месец единия е ходил 5 дни, а другия 3 дни - така че не мога да съм голям оптимист  Tired
Когато разкарвах каката с бъгипода преди година, ни вижда една тумба жени от сектора с чистотата, всяка влачи след себе си някаква метла и почват да се дивят на това, какво е туй дето бутам. И едната вика "Аууууу, кака, аз трябва да си сложа две такива, от двете страни, че имам близначки!"  Joy

Ауууууу, antonia би ме направила много щастлива  Heart Eyes

"Давай, давай, гаджет-ръчичка!"  Joy

Аз май бъркам бъгипод и бъгиборд. newsm78
Но сега разбирам, че ти си била със столче отстрани. А аз си те представям с два борда закачени отзад един след друг. Но и варианта на "каката" за по едно от всяка страна за близнаците също не е лош.  Wink
Но и едно от страни и едно отзад не е зле  Peace

# 143
Simple Smile ах че забавно стана Simple Smile май трябва добре да обмисля нещата по цели дни сме сами и излизаме доста често, не мисля и зимата да го лишавам от зимните игри  Crazy пък и аз обичам да си играя на снега  Joy Joy Joy

бъдипод'а също го гледах снощи но стават ли на всички колички и само един вариант видях на тази марка http://www.buggypod.com/

# 144
Аз пък съм в огромна чуденка. Явор седи само на гърба на татко си когато сме на вън. Но мисля че като захладнее ще му истине на дупето и ще е склонен да седне в количка. И се чудя да взимам ли влакче  newsm78

# 145
Здравейте,

За пръв път ви чета, но виждам, че коментирата темата за предвижването с породени дечица. Аз се бях видяла в чудо със сина ми, който винаги, когато не е на площатката се тръшка, че е изморен и неможе да ходи (същото и с качването на стълби - живеем на 6-ти ет. без асансьор, така че ако някой е чул нещо за помощ и при катерене - имам интерес Simple Smile )
Тези дни си поръчах и получих това: http://zazi-kids.com/d/71-buggypod.html
Изглежда страхотно, то понеже децата са малко болни не сме го тествали. Иначе е много компактно и леко. Притеснението ми е дали ще издържи 16килограмовия ми син, но ако не, ще ги разменя - беби в бъгипод-а, а бати в количката.  newsm78
Ако някой го е ползвал или ползва, нека сподели.
Ще дам повече инфо в близките дни Peace

Хубав ден на всички  Hug

# 146
Simple Smile ах че забавно стана Simple Smile май трябва добре да обмисля нещата по цели дни сме сами и излизаме доста често, не мисля и зимата да го лишавам от зимните игри  Crazy пък и аз обичам да си играя на снега  Joy Joy Joy

бъдипод'а също го гледах снощи но стават ли на всички колички и само един вариант видях на тази марка http://www.buggypod.com/

Става за повечето колички. Аз когато го поръчах ми се обадиха от сайта да ме питат какъв модел ни е количката и ми казаха, че се купува адаптер и го купих. Има три варианта адаптери - за рамки с диаметър под 4см, над 4 см и з BUGABOO. В сайта има таблица за съвместимост по модели колички: http://www.buggypod.com/docs/customer/Buggypod_compatibility_list.pdf

# 147
линката има голяма вероятност да не става за баткото, защото бъгипода е до 15 кг. Не знам на бебката дали ще й е удобно в него, защото не му се регулира облегалката и ако заспива при разходки ще клюмва главичката напред, защото е доста изправена облегалката. Иначе наистина е чудесно приспособление. Но за 3 г дете, както е и при нас (ние януари ще бъдем на 2 г 6 м) мисля, че по-добър вариант е бъгиборда, там допустимите кг са повече.

Дано все пак се напаснете и да можете да си го използвате  Hug Честит ви рожденик!

# 148
Тук в UK използват този вид  http://www.mothercare.com/Phil-Teds-Explorer-3-Wheeler-Pushchair … s=related-tab-3-5    не знам дали ги има в БГ ,но сигурно може да се поръчат от mothercare Simple Smile  Големината е на обикновена количка ,но не съм сигурна дали е удобна за сгъване

# 149
Искам да се похваля че си имам ново возило  Flutter Crazy

п.с.не обръщайте внимание на нацупения ми мъж. такъв е защото искаше да слагам дъждобрана, че им духало на децата  hahaha Crazy Mr. Green

За моя очуда баткото сам влезе вътре и не искаше да слиза докато не излезем, даже заспа в количката

Общи условия

Активация на акаунт