Отговори
# 60
  • Талант на 2012,2013 г.
Мименце, честита ти рожденничка! Да ти е жива, здрава и много щастлива!

# 61
  • Варна
Мими, да ти е жива и здрава Ивана!   bouquet Да бъде най-прекрасната, послушна и грижовна кака на двете малки бебки! Hug Hug Hug

# 62
Мими, честито порастване на дъщеричката ти! Все такова обичано да бъде и да слуша,  колкото й е възможно!   bouquet
Някой чувал ли е Глори?

# 63
  • Варна
Честит рожден ден на порасналата ти щерка, Миме!  bdbaloni Да е здраво и щастливо детето!

# 64
Благодаря  ви за хубавите пожелания Hug

# 65
Честита рожденничка  Миме ,да ви е жива и здрава newsm38 newsm59

# 66
 Ех че хубави новини!  bouquet
Куини,на патеричка честитита ви месечинка!Здраве и щастие да изпълва дните и домът ви! Praynig
Мими,да ви е жива и здрава Ивана-за е здрава ,да ви радва и да е най-грижовната кака! Hug
jarence,стискам палци да ни зарадваш и да се похвалиш с прекрасна новина! Praynig
 За Фив и Марти специални поздрави Heart Eyes!

За всички вас,мили момичета силна прегръдка и да знаете,че ми липсвате много и се надявам скоро да мога да ви навестявам по-често! Hug  bouquet Hug

# 67
Здравейте милички!Как сте?Аз няямам с какво да ви зарадвам-нито вас,нито себе си.Циъла още не ми е дошъл.Бях на лекар,каза,че съм добре -лигавицата ми била удебелена,затова ме прати да си направя кръвен тест.Е ....отрицателен е.Иска да си го повторя в понеделник и ако пак е отрицателен щял да ми даде да пия нещо за да ми предизвика цикъла.Неостанах особено впечатлена от този лекар,но да видиме ....можеби згреших,че не си отидох при моя.. Rolling EyesПопитах го дали може да е ановулаторен цикъл,а той нищо не ми отвърна...Главата ме боли от тоолкова проблеми. Сестрата ме пита дали съм имала бремености-казах и Да!А тя ме попита-Аборт по желание или по медицински причини? ShockedОтвърнах и не Мъртво родено!Ужас щях да се разплача,очите ми се насълзиха.Стана ми много тъпо.Идеше ми да я  #2gunfireИмаше толкова бремени жени...казах си неможели и аз да съм бремена като тях,така ми се иска.

Е стига толкова за мен!
 Hug Hug Hug -Ки за всички вас който винаги сте насреща!

# 68
  • Варна
jarence, още малко търпение и ти също ще си бременна! А и на момичетата в чакалнята не им пише на челата всяка през какво е преминала - проблемно забременяване, операции, партньор-насилник и какво ли още не. Не знаеш дали и други като теб не си носят болката скрита дълбоко в сърцето. Търпение  и любов и щъркелът ще долети пак!  Hug

# 69
Jarence ,Лилибон го е написала както си е ,търпение мила ,и позитивно мислене и скоро и ще ни съобщиш благата вест .Аз от притеснение като бях бременна си предизвиквах контракции и болки ,преди не вярвах ,че може да те боли даже от страх ,но при условие ,че 7 лекари ме гледаха и казват ,че всичко ми е наред ,вече съм склонна да вярва ,че от страхът по лошо няма .,и подсъзнанието може всичко .
Ели ,ще можем да пишем по вече на зима  Grinning сега си имаме ангажименти с бебоците .
прегръдки за всички ви ,до една Hug Heart Eyes Mr. Green

# 70
 jarence, още много пъти ще ти се наложи да отговориш на този неудобен за теб въпрос. Точно за това, че го задават вина нямат. Даже ги концентрира повече и обръщат по-голямо внимание.  Hug
В неделя отидох с Мария на черква. Тя беше кротнала по изключение и попиваше събитието на литургията с интерес и с мълчание. Тази тройна комбинация все по-рядко се получава. Подаваше ми кротичко една след една свещичките. Остана последната и й дадох знак, че няма да бъде сложена на високия свещник. Детето тръгна към ниския и ми обясни "мама да я сложи свещичката на малкото къъкче". Какво ли има в главичката, миличкото ми то? Понякога я наблюдавам и откривам колко зряла е за нейните малки годинки. Колко зряла си я получих.  
Честити да са рождените дни на порасналите с по още година Филип и Лори!!!  

# 71
Добър вечер  Laughing
И от мен един бърз отчет-36.г.с.,бебчо е ОК и тежи 2.900:))))
Само дето майка му ходи вече като робокоп  Crazy

# 72
Честит имен ден на Мимето!!!
Нека си носи името със здраве още сто години!   bouquet

# 73
Привет и от мен !На всички имали повод за празнуване пожелавам здраве ,много спокойни дни и щастие в очите!

# 74
Рени,къде се изгуби ?
Исе  все повече наближава вашата среща с младежа Heart Eyes Hug,сега вече тебе те дебна ,че всеки момент може да се случи .
исками се да пиша ,но Коко не ме остава нещо. Mr. Green
хубава седмица на всички  Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт