Отговори
# 75
Здравейте момичета Hugне съм писала и влизала отдавна Embarassedпризнавам си,обаче нали си имам по приятно занимание на име Рая Heart Eyes
Ние сме ок всички,Рая не се спира на едно място.Голяма  екстремистка е .Ние се чудим защо е така а с баща й хвърлихме пъпа в спортната зала Joy
Кака е на студентска бригада в щатите и е добре,работи и спестява парички  Grinningче как ги харчи само ooooh!
ще кача снимки като си припомня как се правеше
 Hug Hug  Hug

# 76
Здравейте момичета.
Аз много отдавна не съм писала ама нямам никакво време, когато бебките спят Натинка не спи когато тя спи те не спят - ужас и половина. Растем вече достигнахме килограмите  за некоригираната възраст докторката е много доволна. Наталка от септември тръгва на градина аз от септември също си намерих работа, бебките ще са на ясла също от септември. Наталка вчера каза първото си изречение ( ако може да се нарече така) - Кам да ам. - Искам да ям. Знае около десет думи на испански и около 20-30 на БГ но рядко ги използва  по лесно и е да сочи и да вика ъъъъъъъ.

# 77
ООО, Краси  Hugмного се радвам за вас ,че си растете безгрижно и щастливо  Heart Eyes,целувки на Рая ,и чакаме снимки да и се нарадваме от далече.
Силвия  Heart Eyes Hugмалките момичета ти заемат цялото време ,винаги съм се чудила как се справят мамите на близнаци  NeWS78,ох не е лесно въобще ,но щастието да си майка е невероятно  :Lil:,пиши как сте ,когато имаш време и качи някой друга снимка на бандидките  Joy.
И ние сме добре ,хапваме ,нанкаме от 9 до 7 непробудно  :е:,Коко знае ,че мама иска да нанка и си я остава ,но пък през деня си е само на ръце ,око си останем в къщи ,а навън се кокори и си гледа  Wink,с две думи в къщи трудно се издържа .
Хубав ден на всички ! Hug Hug Hug

# 78
  • Варна
Хайде и аз да драсна някой ред, докато все още имам свободно време  Grinning
Марти е едно послушно и търпеливо дете, държи се много добре по прегледите които го водим. Засега всичко се развива добре, дано и за напред да е така. Въобще не му липсва внимание и бабите много го обгрижват. Преди 10 дена бяхме 3400 гр., наддава около 500 гр. за две седмици. Хемоглобина е 120 и засега го поддържаме с малтофер. Коликите вече по малко го мъчат и понякога спинка повече. Всеки ден сме по разходки  Grinning
Прегръдки и целувки от нас  Hug

# 79
Колко много хубави новини!
А Марти какъв е Кокорчо, да е жив и здрав! Много е готин!  Hug

# 80
Привет Фивка, радвам се вас с Марти, че растете! Марти е много сладък и много да ви радва всички! Прегръщам те силно, мило майче!

# 81
  • Варна
Браво на порасналия Марти! Чудесно юначе е той - и се радвам, че успешно избягва проблемите, които възникват при недоносени бебчета. Все така добре да папка и да наддава и много, много да ви радва! А ходенето по лекари да бъде само за да ви кажат колко добре расте! Hug

Кроелка, добро ти е момчето, щом поне нощем спиш!  Mr. Green

Силве, да са ти здрави малките принцеси! Ти си знаеш как насмогваш с три мъничета, дано има кой да ти помага, че да остава време и да им се радваш покрай домакинстването!

Поздрави и на всички други момичета в темата, и специални на Исето!  Hug

# 82
ОХ ,много сладко това Марти бе ,ПУ пУ ,пУ ,пУ .....до безкрай ,фИВКА само така по разходки мила  Heart Eyes Hug ,ох че ме зарадва това ,че всичко е ок ей  Hug.
ЛилиБОН ,голям зор видях докато го отуча от нощното хранене ,но не се отказах и сега съм раААТ ,но ние сме на адаптирано и за това ,много ги помпи това мляко ,ако беше на кърма щях да му давам нощем .
Сега е на 3 прави 4 месеца ,и е 8 кила вече  :е:,ама таТИ голям ,и КоКИ е голям  :Lil:,а мама само е леко закръглена  :е:.Да са живи и здрави дечицата ни  Praynig Praynig Praynig
ХУБАВ ДЕН МИЛИ МОИ  Hug Hug Hug

# 83
# 84
  • Варна
Фивка все така хубави новини да носиш. Марти е голям сладур.
Кроелка браво на Коко, расте момчето. Племенникът е на 9 месеца и още няма 8 килограма.

# 85
  Здравейте,момичета!  bouquet
Какви пректрасни новини чета-Фив,Силвия,Краса-така се радва за вас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кроелка,Куини-прекрасни сте! Hug
Лилибон,Марго-благоадя ви ,че винаги давате подкрепата си на 100%!Прегръщам Ви! Hug Hug Hug

На всички пожелавам прекрасен и спокоен ден!Нямам много време да пиша напоследък,но се надявам да наваксам постепенно! Peace

Общи условия

Активация на акаунт